Ne izgulj, nagy eséllyel még büntit is kap VerstappenRemy írta:Ezt nem hiszem el.![]()

Vettel, de gyönyörűen csinálta

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. október 28., szombat 21:03
Ne izgulj, nagy eséllyel még büntit is kap VerstappenRemy írta:Ezt nem hiszem el.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 28., szombat 21:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 28., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 23., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. október 23., hétfő 10:29
Stroll.nem kérdés, hogy ki lesz itt a legjobb pilóta, miután a Hamilton-Vettel féle generáció kimegy..
HozzászólásSzerző: 'Az » 2017. október 23., hétfő 10:15
én a tegnap esti futamig még reménykedtem, sőt, mikor a rajtnál megelőzte Seb Hamiltont, még inkább, de aztán kijött a fájó valóság, jobb a Merci, plusz Lewis is ihletett formában autózik, szóval.. asszem innentől végképp vége.wZoLee7 írta:Engem jobban zavar, hogy megint nincs semmi kérdés ki nyeri
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. október 22., vasárnap 18:46
Hát erről már vannak elhintett morzsák, és mindent egybevetve többször is lehetett olvasni, a gond nem is Hamiltonnal volt, hanem Rosberggel. Teljesen el is tudom képzelni. Alapból egy versenyző sem szeret kikapni a csapattársától, de Rosberg apuka ugyebár vb volt, nagy a nyomás, Hamiltonnak meg már volt címe előtte is. Többször is Rosberg próbált beszólogatni, és csinált olyanokat a pályán amik már nagyon végelkeseredésre hasonlítottak. Engem jobban zavar, hogy megint nincs semmi kérdés ki nyerilestat írta: Amugy a Merci velemenyere kivancsi lennék hogy melyikuk volt inkabb negativ és nem egyuttmukodo.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 22., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. október 22., vasárnap 15:37
En nem kedvelem Hamiltont, de azert egy kicsit megvedenem. Szerintem nem azt nem tudja feldolgozni, hogy tavaly legyoztek, hanem, hogy iden nem tudott visszavagni. Raadasul egesz evben minden harmadik interjuban megkapja, hogy milyen konnyu dolga van: a legjobb autoban ul, a vilagbajnok csapattars tavozott, a helyere pedig hoztak egy gyengebb pilotat. Megertem, hogy egy ido utan elege van belole. Persze lehet mondani, hogy profi pilota, ez a dolga, de attol meg mindig emberbol van. Ja, remelem este/ejszaka kiesik.lestat írta:Elég szánalmas hogy nemtudja feldolgozni hogy tavaly Nico legyűrte.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 22., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: 'Az » 2017. október 22., vasárnap 14:53
Kíváncsi lennék, ha Bottas is szorongatná, esetleg megverné, akár csak Nico, hogy állna a dolgokhoz, akkor is pozitív lenne-e az a bizonyos tényező.Nem csupán a jelenlegi fő ellenfél, hanem a korábbi rivális, Nico Rosberg is szóba került. Örült Hamilton, mikor a német visszavonult? „Nem lett könnyebb számomra, ugyanakkor a környezet alkalmasabbá vált a munkám végzésére. Ha eltávolítunk egy negatív tényezőt, a helyére pedig egy pozitívat teszünk, az olyan, mint amikor van egy áramkörünk, egy biztosíték pedig rossz benne. Akkor az egész átkozott áramkör nem működött. Ha viszont kicseréljük a biztosítékot, az egész újra működik.”
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. október 19., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. október 8., vasárnap 12:56
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. október 8., vasárnap 8:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 8., vasárnap 7:29
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 1., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 1., vasárnap 10:52
Santi írta:Nem sült az be, utolsó helyről 4., kinyomta a szemét a kocsinak, nem is bírta már ugye az utolsó 4-5 kört, paradés versenyzés, nemtudnám eldönteni, hogy ő vagy Verstappen a driver of the day.L.Miki írta:Bíztam Vettel tűzijátékában... de besült.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 1., vasárnap 10:38
Telhetetlen vagyok, kellett volna az a 3. Hely? Persze ez így is bravúr volt! De azért nagyot szólt volna ha még ricciardot is bedarálja.Santi írta:Nem sült az be, utolsó helyről 4., kinyomta a szemét a kocsinak, nem is bírta már ugye az utolsó 4-5 kört, paradés versenyzés, nemtudnám eldönteni, hogy ő vagy Verstappen a driver of the day.L.Miki írta:Bíztam Vettel tűzijátékában... de besült.
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. október 1., vasárnap 10:36
Nem sült az be, utolsó helyről 4., kinyomta a szemét a kocsinak, nem is bírta már ugye az utolsó 4-5 kört, paradés versenyzés, nemtudnám eldönteni, hogy ő vagy Verstappen a driver of the day.L.Miki írta:Bíztam Vettel tűzijátékában... de besült.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem