Kommentáld a híreket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Alapból lófasz áron adtunk túl rajta.
Tavaly is mar látszódott rajta, hogy egy pofas kis játékos, bőven lehetett volna érté többet kérni.
Másik a visszavásárlási opció hiánya, de oke... ez franciáknál elvileg nincs... akkor miért nem csak kölcsönbe szórtuk ki 1+1 évre?
Nem hiszem, hogy annyira kellett a kasszába az a 8-10 milla.
Illetve szerintem ez a 35% se túl sok azokat nézve, hogy olcsón adtuk, opció nélkül.
Ezekbe a nagy realos szerelmekbe én mar nem hiszek. Mindenki oda megy, ahol többet kap.
Szezon vegere meg ha osszeszed 25 30 golt, rohadtul nem 50 millió lesz...
Tavaly is mar látszódott rajta, hogy egy pofas kis játékos, bőven lehetett volna érté többet kérni.
Másik a visszavásárlási opció hiánya, de oke... ez franciáknál elvileg nincs... akkor miért nem csak kölcsönbe szórtuk ki 1+1 évre?
Nem hiszem, hogy annyira kellett a kasszába az a 8-10 milla.
Illetve szerintem ez a 35% se túl sok azokat nézve, hogy olcsón adtuk, opció nélkül.
Ezekbe a nagy realos szerelmekbe én mar nem hiszek. Mindenki oda megy, ahol többet kap.
Szezon vegere meg ha osszeszed 25 30 golt, rohadtul nem 50 millió lesz...
ZIDANE
Miért ne lenne ez jó? Valaki ajánl érte 50 millát, akkor mi valójában megvehetjuk 32,5ért ő meg valószínűleg inkább visszajonne.KAG írta:Az Olympique Lyon hivatalos közleményt adott ki: a spanyol médiában megjelent információk ellentétben a Real Madrid NEM rendelkezik visszavásárlási opcióval Mariano Díaz játékjogára. További tudnivaló, hogy a dominikai támadó hivatalosan 8 millió euróért váltott klubot, és amennyiben a jövőben elhagyja a francia együttest, úgy a Real Madrid 35%-ban részesül az eladási árból.
Mostanában jó üzleteket kötünk![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az Olympique Lyon hivatalos közleményt adott ki: a spanyol médiában megjelent információk ellentétben a Real Madrid NEM rendelkezik visszavásárlási opcióval Mariano Díaz játékjogára. További tudnivaló, hogy a dominikai támadó hivatalosan 8 millió euróért váltott klubot, és amennyiben a jövőben elhagyja a francia együttest, úgy a Real Madrid 35%-ban részesül az eladási árból.
Mostanában jó üzleteket kötünk

ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Cr legyen inkább Benzema helyén
Mayoral nem üti meg a szintet, nála anno Soldado és Negredo is jobb volt, nem hogy Morata...
Mayoral nem üti meg a szintet, nála anno Soldado és Negredo is jobb volt, nem hogy Morata...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerinted azert mert elvileg joban vannak velunk kicsesznenek magukkal?BBeno írta:elvileg jóban vagyunk velük. hátha.
Vagy CR es Benzema nem lesz egyszerre kezdo es egymast cserelik v Mayoralt tobbet hasznaljuk vmelyik helyett. Mast nem latok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

elvileg jóban vagyunk velük. hátha.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Miért adnák el nekünk a télen 30-ért, ha nyáron lehet 50-et is fog érni? Attól függ, hogy sikeül a szezonja.BBeno írta:na. marianora nincs visszaváráslási opció. viszont a kövi eladás 35%-a a mienk tehát visszavesszük 20-ért a télen és abból lejön 7 misi. nincs más út. vagyis van, hogy 30-ért vesszük vissza és abból jön le 10,5.
Merci Zizou!
na. marianora nincs visszaváráslási opció. viszont a kövi eladás 35%-a a mienk tehát visszavesszük 20-ért a télen és abból lejön 7 misi. nincs más út. vagyis van, hogy 30-ért vesszük vissza és abból jön le 10,5.
Most már 1-gyel több.Tádám írta:Ki nem idegesít?Kerlon írta:Engem pl kifejezetten idegesít, ahogy kommentálja a meccseit, meg Egri is. De még Monoki is néha.

Monoki csak néha, amikor szimpatizáns csapatról beszél vagy közvetít. Baumstark és Egri előadása módja meg kifejezetten idegesítő a számomra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vinném az asszonyt, előtte csak nem vernél..csak nem vernélek meg.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Verés lenne, nem verekedés. Ne becsüld túl magadziro4vr írta:Velem mikor csinálsz interjút Ádám, azt mondd meg.![]()
Bár az enyémet R24 csinálhatná, miután kifejtem Benzemáról a jelenlegi gondolataimat, verekednénk egy egészségeset.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Velem mikor csinálsz interjút Ádám, azt mondd meg.
Bár az enyémet R24 csinálhatná, miután kifejtem Benzemáról a jelenlegi gondolataimat, verekednénk egy egészségeset.

Bár az enyémet R24 csinálhatná, miután kifejtem Benzemáról a jelenlegi gondolataimat, verekednénk egy egészségeset.

Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jókat mond, az egyértelmű volt már a kérdésnél, hogy valakit az olasz ligából fog mondani. Azzal viszont nem értek egyet, hogy leghamarabb a kapus poszton kellene cserélnünk
- BlancoMark
Kerlon a madridom Puzser Robertje es Kanye Westje egybegyurva.Tádám írta:Ki nem idegesít?Kerlon írta:Engem pl kifejezetten idegesít, ahogy kommentálja a meccseit, meg Egri is. De még Monoki is néha.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ki nem idegesít?Kerlon írta:Engem pl kifejezetten idegesít, ahogy kommentálja a meccseit, meg Egri is. De még Monoki is néha.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Engem pl kifejezetten idegesít, ahogy kommentálja a meccseit, meg Egri is. De még Monoki is néha.
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Süti írta:Egyetértek. Amúgy is intelligens, focihoz ténylegesen értő embernek tűnik, a podcastjuk pedig kifejezetten színvonalas, én rendszeresen meghallgatom ha tehetem.Tádám írta:Szerintem amúgy teljesen jó dolgokat mondott, Bigliával meg nem kell egyetérteni.![]()
Jók ezek az interjúk, jöhet minél több.
El tudnék képzelni egy madridom podcastot is ha már podcast.Sajnos a Managing Madridos ilyen téren max közepes.
Élőben is az jött át, amit írsz, tényleg ért hozzá, és intelligens. Tudnék olyanokat írni, akik a közelében sincsenek. Pl. a ligák közötti kérdést is tök jól közelítette meg, mások nem így állnak hozzá...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Süti
Egyetértek. Amúgy is intelligens, focihoz ténylegesen értő embernek tűnik, a podcastjuk pedig kifejezetten színvonalas, én rendszeresen meghallgatom ha tehetem.Tádám írta:Szerintem amúgy teljesen jó dolgokat mondott, Bigliával meg nem kell egyetérteni.

Jók ezek az interjúk, jöhet minél több.
El tudnék képzelni egy madridom podcastot is ha már podcast.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Szerintem amúgy teljesen jó dolgokat mondott, Bigliával meg nem kell egyetérteni.
VARANE
VARANE
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Lucas engem pont nem zavar.
Csak ZZ nek máshogy kellene keverni a pakliban a lapokat és akkor sztm nem ütközne ki annyira a hiányosság.
Na de Benz vagy Bale duóból az egyiket igazán legombolhatnák rólunk, jó pénzért.
Inkább Balet, piacképesebb.
Csak ZZ nek máshogy kellene keverni a pakliban a lapokat és akkor sztm nem ütközne ki annyira a hiányosság.
Na de Benz vagy Bale duóból az egyiket igazán legombolhatnák rólunk, jó pénzért.
Inkább Balet, piacképesebb.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."