Kár..de akkor megy a sp?srhöz!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 2., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 18:39
Plusz Ba is orvosin van szóval ez a három igazolás a zsebben szerintem nem is lesz több!A Palermo elnöke megerősítette, hogy Viviano kölcsönben az Arsenalhoz igazol. Az orvosija tegnap volt, a kölcsönvételi díj 1 millió font lesz és lesz vásárlási opció a csapatnak
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 2., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 18:10
Özil és Ba jó lesz, Viviano sem rossz kapus, de Sziszi a csirkék ellen rohadt jól védett!Cabaye már biztos nem jön, szerintem ez a 3 igazolás lesz, és akkor lehet egy:Özil és Viviano érkezése már biztosnak tűnik. Demba Ba lehet a következő, de rajtunk kívül több német klub és a West Ham is érdeklődik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 2., hétfő 18:09
Annyira nem vagyok kepben a liverpool keretevel, viszont lakotarsam nagy pool szurkolo es tegnap megemlitette, hogy megint kiesett valaki a vedelembol es mar alig vannak oda normalis emberek.CS0ki írta:A liverpool meg lehet, hogy összekapja magát? Leigazoltak ma is 3 egész fasza embert, a védelmük is rendben lehet Sahko-val, ha Suarez-t megtartják, Countinho folyamatosan érik, még ott lehetnek a BL helyeken is.
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. szeptember 2., hétfő 17:40
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. szeptember 2., hétfő 17:21
Szerintem egy év nem elég. Pláne Bale esetében, aki igazán kiemelkedő szezonból csak egyet tudhat a háta mögött. Addig is jó volt, de tavaly nagyot játszott, ez kétségtelen. De rajta kívül Ribéry, Robben (a szezon végén egyértelműen), Suárez (aki látta, tudja, kb akkora szezont ment, mint Bale, hátán vitte a Spursnél gyengébb Poolt... Bale tavasszal volt nagyon durva, Suárez ősszel) is, Neymar a Konföd kupán alkotott, szóval nehéz a dolog... egyből utánuk meg Falcao, RvP, Cavani, szóval messze nem egyértelmű.Minek ehhez pár év? ezt most kell megállapítani, hogy ejelenleg a legjobb-e utánuk.
Tökéletesen egyetértek.Egyébként pótolható Bale a Spurs számára. Könnyen lehet, hogy jobban is járnak az eladásával. A Spurs más célokért küzd, mint a Madrid, náluk nem feltétlenül 1-1 igazán kiemelkedő ember kell, "közepesekkel" körülvéve. Mármint ha választania kell a Spursnek, lehet jobban jár, ha nem egy kiemelkedő emberre van felépítve a szezon, aki ha lesérül vagy kiesik a formából, akkor baj van, hanem sok jóra, akik stabilan hozhatják az eredményt. Ők még a BL-re mennek elsőre, Bale szintű arcok annak a megnyeréséhez kellenek, amikor már megvan a másik 10 fasza ember is. Nekem kicsit meglepő vol, hogy viszonylag komoly arcokat is el tudtak csábítani BL nélkül is.
Akárki akármit mond, Rodgers jó edző. Tudatosan, fokozatosan építette fel ezt a Poolt. Jól vásárolt, kialakította a neki kellő keretet, idővel a Top4-et is megcélozhatják. Idén kétlem ezt, de náluk már az is haladás, hogy nem kell szégyenkezniük.A liverpool meg lehet, hogy összekapja magát? Leigazoltak ma is 3 egész fasza embert, a védelmük is rendben lehet Sahko-val, ha Suarez-t megtartják, Countinho folyamatosan érik, még ott lehetnek a BL helyeken is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 2., hétfő 17:08
Minek ehhez pár év? ezt most kell megállapítani, hogy ejelenleg a legjobb-e utánuk. Azt, hogy később ki hova fejlődik, az más dolog. Egyébként szerintem se nagyon lehet megmondani, hogy ki a következő ember, egyelőre csak egy kiemelkedő páros van, majd talán lesz kiemelkedő hármas is. Vagy marad a páros, mert Messi erősen visszaesik.Én nem tudom, hogy túlbecsülitek-e Bale-t vagy alábecsülitek Suárezéket. Lényegtelen. Tartom, hogy Bale nem a világ harmadik legjobb játékosa közvetlenül CR és Messi mögött.
Aztán majd pár év alatt úgyis kiderül, hogy kinek van igaza.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. szeptember 2., hétfő 16:54
Tisztában vagyok azzal, hogy mi a helyzet vele, köszi.de megint jól beszóltál nekünk, úgy hogy nincs háttérinfó.
A posztján az egyik legjobb.Amúgy nem ez a legendary nevezte Martinezt zseninek?
Én nem tudom, hogy túlbecsülitek-e Bale-t vagy alábecsülitek Suárezéket. Lényegtelen. Tartom, hogy Bale nem a világ harmadik legjobb játékosa közvetlenül CR és Messi mögött.Olyan ez az egész mintha a falnak beszélnél. Úgysem fognak rájönni a valóságra. Nem rúgott 60 gólt, így közelében sincs Messinek, CRnek
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 2., hétfő 16:48
amúgy csak szólok hogy illarramendi most épült fel, eddig azért nem játszott. a lyon elleni felkészülési meccsen is kezdett de már az első félidőben lekellett cserélni.legendary írta:Azzal a különbséggel, hogy nálunk Herrera játszani is fog.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. szeptember 2., hétfő 16:46
Azzal a különbséggel, hogy nálunk Herrera játszani is fog.Most nézem, hogy a MU valószínűleg megveszi Ander Herrerat a Bilbaotól 36 millió euróért. Illarra féle biznisz lesz az is...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 16:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 16:10
Hát azért ez az Atleticóra nem igaz... Simeone őket nagyon jól összegyúrta és meg se érzik Falcao hiányát. Az már más, hogy ő volt akkor a tökéletes befejező, illetve az a vadállat, aki a reménytelen helyzetből is tudott gólt verni, de Arda, Costa és Koke is nagyon jók plusz idén Villával is erősödtek meg tele a kassza, szóval nem lenne rossz, ha megragadnának ezen a szinten.'shutterisland írta:cavani (és a 29 bajnoki gólja) nélkül a napoli sem lett volna második, de lehet, hogy harmadik sem, ő húzta a szekeret, csakúgy, mint mondjuk az atleticonál falcao.cavani és a többi neoklasszis messze nem bale,aki a th egyedüli hátaslova volt,nélküle 2-3 hellyel hátrébb végeztek volna.
nem simán, de csapatszinten és idővel pótolható.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 2., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 2., hétfő 15:58
tudom, h egyéni vélemény, de erre reagálva én sztem nem lesz meg nekik, mégpedig 2 okból, egyik, h a rangadókat elég gyanús, h bukni fogják (legalábbis ebből az arsenal elleniből kiindulva akik nem feltétlen egy chelsea mondjuk) a másik pedig a liverpool színrelépése.nálam azt jelenti, hogy helyezésben nem fogják megérezni a hiányát.
bale-el 5.-ek lettek, szerintem az 5. hely idén is meglesz nekik
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 2., hétfő 15:54
nálam azt jelenti, hogy helyezésben nem fogják megérezni a hiányát.R.M.C.F írta:A kérdés,hogy mit jelent a pótolható szó. Azt a szintet,nem tudják más játékossal kiváltani.
nem azért nincs messi vagy cr szinten, mert nem rúg 60 gólt, hanem azért, mert eddig egy kiemelkedő szezonja volt, az is bőven elmaradt ronaldo és messi teljesítményétől.Nem rúgott 60 gólt, így közelében sincs Messinek, CRnek
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 2., hétfő 14:13
Olyan ez az egész mintha a falnak beszélnél. Úgysem fognak rájönni a valóságra. Nem rúgott 60 gólt, így közelében sincs Messinek, CRnekR.M.C.F írta:megint elmegyek egy kis időre röhögni....majd jövök,cső.legendary írta:Nem, közel se volt azon a szinten. Bale nem jobb játékos, mint Suárez, Robben, Ribéry vagy Neymar.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 13:39
Jó lesz ez, a papa elintézi!Özil klubrekordot jelentő 42 millió fontért érkezik, és 115 ezer font lesz a heti fizetése. A játékosa most vesz részt orvosi vizsgálaton. Eközben az Arsenal tárgyal a Chelseavel Demba Ba kölcsönvételéről. Ha ő nem jön, akkor Abel Hernandez a tartalék terv.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem