Szerinted azert mert elvileg joban vannak velunk kicsesznenek magukkal?BBeno írta:elvileg jóban vagyunk velük. hátha.
Vagy CR es Benzema nem lesz egyszerre kezdo es egymast cserelik v Mayoralt tobbet hasznaljuk vmelyik helyett. Mast nem latok.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. október 19., csütörtök 21:56
Szerinted azert mert elvileg joban vannak velunk kicsesznenek magukkal?BBeno írta:elvileg jóban vagyunk velük. hátha.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 19., csütörtök 21:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 19., csütörtök 21:01
Miért adnák el nekünk a télen 30-ért, ha nyáron lehet 50-et is fog érni? Attól függ, hogy sikeül a szezonja.BBeno írta:na. marianora nincs visszaváráslási opció. viszont a kövi eladás 35%-a a mienk tehát visszavesszük 20-ért a télen és abból lejön 7 misi. nincs más út. vagyis van, hogy 30-ért vesszük vissza és abból jön le 10,5.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 19., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 19., csütörtök 18:03
Most már 1-gyel több.Tádám írta:Ki nem idegesít?Kerlon írta:Engem pl kifejezetten idegesít, ahogy kommentálja a meccseit, meg Egri is. De még Monoki is néha.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 19., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 19., csütörtök 17:51
Verés lenne, nem verekedés. Ne becsüld túl magadziro4vr írta:Velem mikor csinálsz interjút Ádám, azt mondd meg.![]()
Bár az enyémet R24 csinálhatná, miután kifejtem Benzemáról a jelenlegi gondolataimat, verekednénk egy egészségeset.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 19., csütörtök 17:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. október 19., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 19., csütörtök 17:20
Kerlon a madridom Puzser Robertje es Kanye Westje egybegyurva.Tádám írta:Ki nem idegesít?Kerlon írta:Engem pl kifejezetten idegesít, ahogy kommentálja a meccseit, meg Egri is. De még Monoki is néha.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. október 19., csütörtök 16:30
Ki nem idegesít?Kerlon írta:Engem pl kifejezetten idegesít, ahogy kommentálja a meccseit, meg Egri is. De még Monoki is néha.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 19., csütörtök 16:18
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. október 19., csütörtök 16:04
Süti írta:Egyetértek. Amúgy is intelligens, focihoz ténylegesen értő embernek tűnik, a podcastjuk pedig kifejezetten színvonalas, én rendszeresen meghallgatom ha tehetem.Tádám írta:Szerintem amúgy teljesen jó dolgokat mondott, Bigliával meg nem kell egyetérteni.![]()
Jók ezek az interjúk, jöhet minél több.
El tudnék képzelni egy madridom podcastot is ha már podcast.Sajnos a Managing Madridos ilyen téren max közepes.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 19., csütörtök 16:00
Egyetértek. Amúgy is intelligens, focihoz ténylegesen értő embernek tűnik, a podcastjuk pedig kifejezetten színvonalas, én rendszeresen meghallgatom ha tehetem.Tádám írta:Szerintem amúgy teljesen jó dolgokat mondott, Bigliával meg nem kell egyetérteni.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. október 19., csütörtök 15:52
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. október 19., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 19., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. október 19., csütörtök 14:22
Próbálkozni lehet.Calciomercato | Az AS Róma januárban ismét megpróbálja leigazolni Nachót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 19., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. október 19., csütörtök 13:35
maradj az olasz focinál barátom.Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2017/10/19/baum ... anylabdat/Kit tennél be akkor Casemiro helyére?
„Annak idején, amikor a 2014-es világbajnokság véget ért, akkor a Real Madrid komolyan érdeklődött Bigliáért, aki a döntős argentin válogatottnak alapembere volt. Biglia már a Milanban játszik, jobb minőségű játékosokkal van körülvéve, és számomra most derült ki igazán, hogy a posztján elképesztő világklasszis. Casemiro jobban lő, de szerintem, ha Kroos és Modric közé kéne ember, és a világ legjobb középpályáját akarta volna összerakni a Real Madrid, akkor Bigliára nagyobb szükség lehetett volna, mint Casemiróra. Talán csak ezen a poszton lehetne jobb ez a hármas. Ha ő ott lenne, akkor tényleg verhetetlen lenne ez a Madrid.”![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem