James meg mindig az egyik legjobb abban, hogy rossz formaban is jonnek tole golpasszok vagy legalabbis helyzetet teremto passzok es golok is. Ebben meg elmarad tole Asensio, de bizom benne, hogy nagyobb karriert fut be, mint a dagi kiskedvencem

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 18., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 18., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 18., szerda 14:34
Mondjuk nem túl szerencsés arra beállni 20 percre, hogy ívelgessünk középre.pheco írta:Varhato volt, hogy ez a szezonkezdes egy kulonleges idoszak volt es nem szabad azt varni tole folyamatosan. Viszont tragedia amit muvel a Valencia elleni dupla ota. Jo megmozdulasa is alig van, kapura sem veszelyes, helyzet kialakitas sem megy. Mondjuk ettol fuggetlenul is Lucas perceit vegig neki vagy Cebanak/Kovanak adnam.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 18., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 22., péntek 22:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 22., péntek 21:06
Én ebben sem vagyok biztos. Továbbra is az van, hogy a francia egy gyengébb bajnokságban kapott szerepet rendre, míg Marco küzdött a percekért egy erősebb bajnokságban.Remy írta:Attól, mert itt van, még lehet objektiven ítélkezni. Imadom Asensiot, de jelenleg Bappe pl előrébb van. Az hogy mi lesz mondjuk 1 ev mulva, az mar mas kérdés.Jim írta:nem semmik vagytok
a saját játékosunkat hátra raknátok a rangsorban![]()
ha a helyén játszana mindig, már most sokkal jobb lenne
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 22., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 22., péntek 20:30
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 22., péntek 20:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 22., péntek 19:59
Attól, mert itt van, még lehet objektiven ítélkezni. Imadom Asensiot, de jelenleg Bappe pl előrébb van. Az hogy mi lesz mondjuk 1 ev mulva, az mar mas kérdés.Jim írta:nem semmik vagytok
a saját játékosunkat hátra raknátok a rangsorban![]()
ha a helyén játszana mindig, már most sokkal jobb lenne
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 22., péntek 19:49
Oyarzabalt leszámítva minden spanyol nálunk játszikRealista24 írta: Ezekből le kell vadászni a franciákat meg spanyolokat, és esetleg egy két németet. Aztán jó estét.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 22., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 22., péntek 14:06
Az angol eddig csak országhatáron belül volt jó, Mbappe tény bár a bajnokságban szerintem nem ment akkorát. Asensio meg épp úgy lerakta a névjegyét a BL-ben a fontos meccseken. Az a baj, hogy sokkal többet is ki lehetne belőle hozni, ha nem össze-visszajátszana. A másik kettő meg ugye stabil kezdő volt.dannen írta:Kerlon írta:
én bappét raktam volna az első helyre, allit meg másodiknak. bappé hatalmas szerepet játszott a bajnokság megnyerésében és a BL menetelésben is, konstans magas szintet hozott. alli meg a PL egyik, hanem a legjobb középpályása volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 22., péntek 14:04
Én isdannen írta:én bappét raktam volna az első helyre
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 22., péntek 14:03
+1dannen írta:én bappét raktam volna az első helyre, allit meg másodiknak. bappé hatalmas szerepet játszott a bajnokság megnyerésében és a BL menetelésben is, konstans magas szintet hozott. alli meg a PL egyik, hanem a legjobb középpályása volt.[/color]
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 22., péntek 13:46
Szerinted kik tartanak nála előrébb?dannen írta:szerintem amúgy asensio nem érdemelt első helyet, kicsit túl van most hypeolva a srác. vannak ezen a listán nála jobbak jelenleg. ha nem durran el kétszer a lába a barca ellen akkor most nem lenne ott. játékban sokat kell még fejlődnie, nagyon.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 22., péntek 13:39
Az első 10-ből (a maradékból a legtöbbről vagy nem hallottam, vagy nem láttam elégszer játszani) talán csak Werner mozdítható. Benne pedig személy szerint nem látok semmi extrát.Realista24 írta:Ezekből le kell vadászni a franciákat meg spanyolokat, és esetleg egy két németet. Aztán jó estét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 22., péntek 12:55
Ezekből le kell vadászni a franciákat meg spanyolokat, és esetleg egy két németet. Aztán jó estét.Anthony írta:Pedig itt a fórumon mindig azt mondják egyesk nincsenek tehetségek, nincs akit megvegyünkKerlon írta:Sírunk itt a tehetségekért, aztán nálunk van a legnagyobb. mondjuk Bale játszik helyette
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 22., péntek 12:50
Pedig itt a fórumon mindig azt mondják egyesk nincsenek tehetségek, nincs akit megvegyünkKerlon írta:Sírunk itt a tehetségekért, aztán nálunk van a legnagyobb. mondjuk Bale játszik helyette
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 22., péntek 12:34
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem