Értékeld a legutóbbi meccset
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem Case labdat ert, az nem volt tizi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

"Szerintem megvoltak a helyzeteink, különösen az első félidőben, de két top kapus volt a pályán ma este Keylor és Lloris személyében, és el kell fogadnunk, hogy a kapusok azért vannak ott, hogy megelőzzék, hogy gólt lőjél nekik. Nincs szükség rá, hogy mélyebben elemezzük a dolgot. Jól teljesítettünk, és végtére a döntetlen igazságos eredmény lett”.Kerlon írta:Zidane okos ember, de egy ideje ebből nem látni sokat. Tegnap mondjuk ismét nem rajta múlott, hogy elől kihagytunk mindent, de az érthetetlen, hogy Marcelo és Casemiro miért nem lett lecserélve. Lucas pedig miért be. Olyan bátortalanul és sablonosan cserélget, hogy gyakorlatilag fél éve már a meccsre se kéne kijárnia, mert mindenki tudja 90%-ban, hogy mit fog csinálni.
Arról nem is beszélve, hogy az ellenfél védekezik 8 emberrel és semmi mást nem csinálunk, mint beadogatunk 1 szem Ronaldora. Miközben 18-25 méterről egy szaros lövést nem vállal be Kroos, Modric vagy akár Casemiro, hanem kiadjuk Achrafnak, Marcelonak a labdát, akik megpróbálják meghúzni sikertelenül vagy tök homály beadást produkálnak. Elvileg mindent kielemeznek, de mégsem látjuk, hogy valami változna. Megelégszünk, hogy volt helyzetünk csak nem ment be? Vagy mi a retek?
Benzemával meg nyugodtan elbeszélgethetne valaki, mert a kapu előtt még embert sem kell ráállítani annyira suta.
Marcelo egész évben gyenge, Varane tegnap rohadt bizonytalannak tűnt, Casemiro játszatása tök indokolatlan volt és még egy csodálatos 11-es is a "lábában maradt".
Navas, Modric, Kroos meg Isco volt, akiket pozítivan ki lehet emelni a többiek meg hoztak egy szintet.
És tényleg azt hiszi, hogy ez így rendben van.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Zidane okos ember, de egy ideje ebből nem látni sokat. Tegnap mondjuk ismét nem rajta múlott, hogy elől kihagytunk mindent, de az érthetetlen, hogy Marcelo és Casemiro miért nem lett lecserélve. Lucas pedig miért be. Olyan bátortalanul és sablonosan cserélget, hogy gyakorlatilag fél éve már a meccsre se kéne kijárnia, mert mindenki tudja 90%-ban, hogy mit fog csinálni.
Arról nem is beszélve, hogy az ellenfél védekezik 8 emberrel és semmi mást nem csinálunk, mint beadogatunk 1 szem Ronaldora. Miközben 18-25 méterről egy szaros lövést nem vállal be Kroos, Modric vagy akár Casemiro, hanem kiadjuk Achrafnak, Marcelonak a labdát, akik megpróbálják meghúzni sikertelenül vagy tök homály beadást produkálnak. Elvileg mindent kielemeznek, de mégsem látjuk, hogy valami változna. Megelégszünk, hogy volt helyzetünk csak nem ment be? Vagy mi a retek?
Benzemával meg nyugodtan elbeszélgethetne valaki, mert a kapu előtt még embert sem kell ráállítani annyira suta.
Marcelo egész évben gyenge, Varane tegnap rohadt bizonytalannak tűnt, Casemiro játszatása tök indokolatlan volt és még egy csodálatos 11-es is a "lábában maradt".
Navas, Modric, Kroos meg Isco volt, akiket pozítivan ki lehet emelni a többiek meg hoztak egy szintet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez annyira adta volna magát amúgy a meccs végére.miért nem lehet isco-ceballos-krósz-modric 4-essel felállni?
nem akarunk focizni, vagy mi a geci?
Pont ezt írtam, hogy nem hiszem el, hogy LV jön egy ilyen helyett.
Néha olyan, mintha ott madridban más meccseket néznének, mint itt páran nézünk.

ZIDANE
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ez számomra nem válasz, mármint hogy ha ez a válasz, akkor az oltári baromság.TheBull6 írta:Amiért anno Kovacic is a padot koptatta...H.E.H.E. írta:ceballos miért nem játszik?
Mesterunk még nem bízik benne rendesen.
lukács, kázmér, vagy még van 1-2 olyan korlátolt képességű játékos, akiket viszont agybafőbe nyomat.
a hülye is látja, hogy ki a jobb focista. pont zidane nem?
kovacsics mit megcsinált a barca ellen, nyilván most sérült, de garantálom, hogy a fáradt kőbalta fejbenlassú kázmér marad az alapember.
asensio és lukács mi a faszomat keres a pályán, amikor előző idén az első 2 meccsen kivül semmit de semmit nem csinált, utóbbi meg egyszerűen leveri a lécet.
miért nem lehet isco-ceballos-krósz-modric 4-essel felállni?
nem akarunk focizni, vagy mi a geci?
mert ha nem, akkor mehet ez az edző is, kurvanagy szégyen lenne, pont tőle.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azt látjuk, hogy nem bízik Zizu Ceballosban és alig kap lehetőséget
de érdekes pl a vele egy szinten lévő (a csapatban betöltött szerepére gondolva, nem a tudására)
Llorente viszont a hétvégi bajnokit végigjátszotta, és Cebat akkor sem cserélte be...
ez az ami fura nekem
de érdekes pl a vele egy szinten lévő (a csapatban betöltött szerepére gondolva, nem a tudására)
Llorente viszont a hétvégi bajnokit végigjátszotta, és Cebat akkor sem cserélte be...
ez az ami fura nekem

Amiért anno Kovacic is a padot koptatta...H.E.H.E. írta:ceballos miért nem játszik?
Mesterunk még nem bízik benne rendesen.

- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet csak én gondolom így, de itt kőkemény formaidőzitésről van szó, a tavaszra.
Tudják ezt a játékosok is, hogy elég, ha 80%-on pörögnek. A bajnokságot viszont meg kell húzni, mert ott a kicsik ellen nem nagyon fér bele több botlás.
A BL-ben meg tökmindegy hanyadik helyen megyünk tovább.
Tudják ezt a játékosok is, hogy elég, ha 80%-on pörögnek. A bajnokságot viszont meg kell húzni, mert ott a kicsik ellen nem nagyon fér bele több botlás.
A BL-ben meg tökmindegy hanyadik helyen megyünk tovább.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ceballos miért nem játszik?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk én ugyanazt érzem most a csapaton, mint a Juve ellen az első félidőben a döntőben. Nincs mozgás, nem futnak a játékosok. Csak míg ott fel tudtunk tudatosan pörögni, itt még nem megy. Gondolom Pintusék megint tavaszra időzítik a fizikai csúcspontot. Csak hát tavaly nyögvenyelősen hoztuk a meccseket, addig idén becsúszkálnak a pontvesztések.
Tavaly ősszel is pont az volt, mint most. Mintha fásult, betonlábú játékosok mozognának a pályán.
Amúgy meg lehetne lőni is kapura... Kroos például vállalhatna többet.
Tavaly ősszel is pont az volt, mint most. Mintha fásult, betonlábú játékosok mozognának a pályán.
Amúgy meg lehetne lőni is kapura... Kroos például vállalhatna többet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez gyenge volt...
edzői hiba is
ilyen kor behozom a 60.percben Case helyett Ceballost
meg Asensiot, hátha kreatívan megoldják Iscoval
nem fent hagyok mindenkit szenvedni, és lehozom az egyetlen ma jól játszót Iscot...
nem jó a koncepció most sem, és ha Bale visszajön, és Isco csere lesz...
nem mondok inkább semmit
edzői hiba is
ilyen kor behozom a 60.percben Case helyett Ceballost
meg Asensiot, hátha kreatívan megoldják Iscoval
nem fent hagyok mindenkit szenvedni, és lehozom az egyetlen ma jól játszót Iscot...
nem jó a koncepció most sem, és ha Bale visszajön, és Isco csere lesz...
nem mondok inkább semmit

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Így igaz, KAG sparttárs, itt nem tud úgy alakulni a helyzet, hogy Ceballos pályára lápjen. Mi Vazquezekkel akarunk ívelgetni ANGOL csapat ellen, úgy, hogy egy nagyszerű, gólerős kilencesünk
várja bent a labdákat. Cebát elhoztuk, hogy a bárszának ne legyen, de a büdös életben nem fog játszani. A helyében télen felmennék az elnökhöz és kérném, hogy tárgyalhassak másokkal, mert ide Benzemák, Bélák meg Vazquezek kellenek, jó fizetésekkel, szerződés hosszabbításokkal. Mert megérdemlik.
Az idei teljesítményünk tökéletes eredője az átaludt, hibát hibára halmozó nyári átig. időszaknak, nem adtuk el, akiket el kellett volna, eladtunk olyat, akit nem kellett volna, nem hoztunk olyat, akit kellett volna. Az eredmény már sokadszor látható, ahogy az ellenfél beáll zártan védekezni, legyen az Hotspur vagy Levante, a tudomány elfogy, és hiába borítjuk rájuk a pályát, elől a sok tota nem tudja gólra váltani a mezőnyfölényt, hiába döglik meg a pályán Isco, Modric, Kroos meg a többi miattuk. (Most CRt nagyon meg kell dicsérni, de amit írtam, az ő bajnoki teljesítményére is igaz)
Varen, Marcelo de legfőképp Benzema meg szégyellje magát. Varane csak kószált hátul összevissza, Marcit Sánchez meg valami másik négez úgy szopatta, hogy már nekem fájt, a csodacsatárt meg láttuk, megint elment rajta egy meccs. ZZ dühöngött egy kicsit, de természetesen hétvégén is nevezni fogja a szent tehenet.
Kova nagyon kell vissza. Hakiminak, Isconak, CRnek nagy pacsi. Meg persze Navasnak. Piszok jó kapusunk van, áldott legyen a kéz, amelyik a faxgépet annak idején tönkretette.

Az idei teljesítményünk tökéletes eredője az átaludt, hibát hibára halmozó nyári átig. időszaknak, nem adtuk el, akiket el kellett volna, eladtunk olyat, akit nem kellett volna, nem hoztunk olyat, akit kellett volna. Az eredmény már sokadszor látható, ahogy az ellenfél beáll zártan védekezni, legyen az Hotspur vagy Levante, a tudomány elfogy, és hiába borítjuk rájuk a pályát, elől a sok tota nem tudja gólra váltani a mezőnyfölényt, hiába döglik meg a pályán Isco, Modric, Kroos meg a többi miattuk. (Most CRt nagyon meg kell dicsérni, de amit írtam, az ő bajnoki teljesítményére is igaz)
Varen, Marcelo de legfőképp Benzema meg szégyellje magát. Varane csak kószált hátul összevissza, Marcit Sánchez meg valami másik négez úgy szopatta, hogy már nekem fájt, a csodacsatárt meg láttuk, megint elment rajta egy meccs. ZZ dühöngött egy kicsit, de természetesen hétvégén is nevezni fogja a szent tehenet.
Kova nagyon kell vissza. Hakiminak, Isconak, CRnek nagy pacsi. Meg persze Navasnak. Piszok jó kapusunk van, áldott legyen a kéz, amelyik a faxgépet annak idején tönkretette.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyénileg Isco kivételével mindenki eléggé tudása alját mutatta, azért ez kicsit aggasztó, a bl-ben ez nem volt jellemző.
Sem formailag sem taktikailag nincs rendben a csapat, és a keret is úgy áll jelenleg, hogy baromi kiszámítható mik fognak történni a felállásnál és a cseréknél.
Sem formailag sem taktikailag nincs rendben a csapat, és a keret is úgy áll jelenleg, hogy baromi kiszámítható mik fognak történni a felállásnál és a cseréknél.
Nem illik.
- KAG
Galacticos írta:Ceballost adom de komolyan a mai legjobbunk isco helyett? Ezerszer elobb hoztam vna ma le kroost vagy casemirot.rashidm írta:Én mondjuk tuti Ceba-t hoztam volna Isco helyett. Vagy Benzema helyett. Mayoral miért nem volt a keretben? Még őt is bedobtam volna a csodafrancia helyett.
Iscot akkor se kellett volna lehozni, ha fegyvert fognak a fejéhez.
Nekem nem is tűnt úgy, hogy elfogyott az ereje és tényleg jól kavart.
Tartom, hogy egy Asensio-Isco-Ceballos-Modric-Ronaldo-Mayoral támadófogat a végén még zavart is okozhatott volna akár elől.
Ehelyett jött LV és Asensio
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Zidane nagyon atment Ancelottiba.
Elore boritekolhat egy meccsen, kit fog behozni, meg azt is hogy mikor. Ma is tuti volt: Isco le, Lucas es Asensio be, meg Mayoralt vartam Benzema helyere.... no comment.
Elore boritekolhat egy meccsen, kit fog behozni, meg azt is hogy mikor. Ma is tuti volt: Isco le, Lucas es Asensio be, meg Mayoralt vartam Benzema helyere.... no comment.

- Galacticos
Ceballost adom de komolyan a mai legjobbunk isco helyett? Ezerszer elobb hoztam vna ma le kroost vagy casemirot.rashidm írta:Én mondjuk tuti Ceba-t hoztam volna Isco helyett. Vagy Benzema helyett. Mayoral miért nem volt a keretben? Még őt is bedobtam volna a csodafrancia helyett.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Reális az 1-1.
A Tottenham betolta a Mourinho-féle buszt. Mi pedig ettől gyengébb védekezés ellen sem tudjunk a focinkat hozni mostanában. Erőlködünk, ívelgetünk.
Ehhez jön az, hogy csatár nélkül kell tolni, CR meg ezen a szinten már nem bírja egyedül elöl.
Nem ezt a -2 pontot sajnálom, pláne hogy a Cesemiro eset szerintem 11-es volt. A gondom a játék képe, az erőltetett ívelgetés.
Bízom abban, hogy túlesünk ezen, hozzuk a pontokat vhogy, majd a végén mikor kell lesz foci is.
A Tottenham betolta a Mourinho-féle buszt. Mi pedig ettől gyengébb védekezés ellen sem tudjunk a focinkat hozni mostanában. Erőlködünk, ívelgetünk.
Ehhez jön az, hogy csatár nélkül kell tolni, CR meg ezen a szinten már nem bírja egyedül elöl.
Nem ezt a -2 pontot sajnálom, pláne hogy a Cesemiro eset szerintem 11-es volt. A gondom a játék képe, az erőltetett ívelgetés.
Bízom abban, hogy túlesünk ezen, hozzuk a pontokat vhogy, majd a végén mikor kell lesz foci is.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hazai palyan: "menjetek fel, jatsszatok" taktika.
Idegenben: szervezettek vagyunk.
Ennyi a kulonbseg. Hazai palyan beleszarunk, csak ivelgetunk, arra jatszva, hogy elobb utobb eltolodik, elalszik az ellenfel... ha meg kapunk egyet, majd valaszolunk valahogy.
Nem tetszik.
Ui: remelem Kane most jart utoljara Madridban... nem kell, plane nem annyiert, amennyit varnak erte.
Idegenben: szervezettek vagyunk.
Ennyi a kulonbseg. Hazai palyan beleszarunk, csak ivelgetunk, arra jatszva, hogy elobb utobb eltolodik, elalszik az ellenfel... ha meg kapunk egyet, majd valaszolunk valahogy.
Nem tetszik.
Ui: remelem Kane most jart utoljara Madridban... nem kell, plane nem annyiert, amennyit varnak erte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2017. október 17., kedd 22:51-kor.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Idén borzasztóan gyengék vagyunk hazai pályán. Valami nagyon nincs rendben szerintem...
- KAG
Ez borzasztó volt.
Zidane mindenkit rotál csak Kroost nem, pedig egyértelműen látszódik rajta, hogy jóval gyengébb, mint szokott lenni.
Marcelotól szerintem ilyen szar meccset még nem láttam . . . Ment egyáltalán emberhez beadása ma?
Benzema ma megint borzasztó gyenge volt mind mezőnyben, mind a kapu előtt.
Sokszor úgy zárt a faszi, mintha csak alibiből odamenne, hogy ne lehessen annyira lebaszni meccs után/alatt a csapattársak vagy edző által.
Azt sem értem, hogy miért Modric a leghátsó játékos a középpályás sorból, amikor ennyire képtelen szervezni a játékot elől akárki is.
Azt sem értem, hogy miért ívelgetünk úgy, hogy 2 emberünk van bent középen, abból az egyik tud fejelni és van rajtuk fejenként 4-4 ember.
De nem baj, hozzuk be Vazquezt, hogy egyel több ívelő játékosunk legyen.
Nehogy leszedjük Kroost vagy Caset, feljebbpakoljuk Lukát és menjen mellé egy Ceba, Ronaldo mellé pedig egy Ékpár.
És a hab a tortán, hogy a szar egyéni és csapatteljesítmények mellé még jön az is, hogy szerencsénk sincs.
Mind1, hozzuk majd nyáron Kanet 140-ért 15-6 millás fizuért, amennyit mbappe is kért volna.
U.I.:
Az a mákunk, hogy a borussia szar mert egyébként a jelenlegi formát nézve lehet a második hely is necces volna.
Az előszezonos kupameccseket leszámítva eddig sikerült egy élvezetes meccset hoznia a csapatnak, Dortmundban.
Zidane mindenkit rotál csak Kroost nem, pedig egyértelműen látszódik rajta, hogy jóval gyengébb, mint szokott lenni.
Marcelotól szerintem ilyen szar meccset még nem láttam . . . Ment egyáltalán emberhez beadása ma?
Benzema ma megint borzasztó gyenge volt mind mezőnyben, mind a kapu előtt.
Sokszor úgy zárt a faszi, mintha csak alibiből odamenne, hogy ne lehessen annyira lebaszni meccs után/alatt a csapattársak vagy edző által.
Azt sem értem, hogy miért Modric a leghátsó játékos a középpályás sorból, amikor ennyire képtelen szervezni a játékot elől akárki is.
Azt sem értem, hogy miért ívelgetünk úgy, hogy 2 emberünk van bent középen, abból az egyik tud fejelni és van rajtuk fejenként 4-4 ember.
De nem baj, hozzuk be Vazquezt, hogy egyel több ívelő játékosunk legyen.
Nehogy leszedjük Kroost vagy Caset, feljebbpakoljuk Lukát és menjen mellé egy Ceba, Ronaldo mellé pedig egy Ékpár.
És a hab a tortán, hogy a szar egyéni és csapatteljesítmények mellé még jön az is, hogy szerencsénk sincs.
Mind1, hozzuk majd nyáron Kanet 140-ért 15-6 millás fizuért, amennyit mbappe is kért volna.

U.I.:
Az a mákunk, hogy a borussia szar mert egyébként a jelenlegi formát nézve lehet a második hely is necces volna.
Az előszezonos kupameccseket leszámítva eddig sikerült egy élvezetes meccset hoznia a csapatnak, Dortmundban.
ZIDANE