Ha megkeresne valaki, nem vállalom..

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 17., kedd 18:52
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. október 14., szombat 9:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 13., péntek 7:01
Szerintem meg az, hogy rohadtul nincs focink, csak egy ötlettelen erőlködés ment az utóbbi időben. Svájc ellen hazain pl még volt valamit, ott egy X-re rászolgáltunk volna. Aztán ilyen Feröer meg Andorra ellen - akik NB3-megye1 szintet képviselnek- értelmesen felépített támadásunk sem volt.'shutterisland írta:a feröeri/lett brigád ellen az idegenbeli meccsen azért talán benne volt, hogy lesz valamelyiken majd egy szenvedős x.
az ilyesmi kaliberű csapatok is szoktak néha-néha pontokat csipegetni hazai pályán a mienkhez hasonló középcsapatok ellen.
a portugál/svájci duó ellen pedig szerintem szintén nagyjából reális a történet, idegenben sima vereségek, otthon pedig a luzitánok ellen 60 percet emberhátrányban játszva is sikerült szorossá tenni, a svájciak pedig csak a 89. percben tudták behúzni.
itt inkább valóban az eb okozta láz és az andorrai vereség az, ami miatt igazán nagy a csalódottság.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2017. október 12., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 12., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: cart » 2017. október 12., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. október 12., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. október 12., csütörtök 16:45
ziro4vr írta:Szerintem tévedés azt hinni, hogy ez a 20 ezer ember azért ment ki, mert A, akkora sportértéke van egy magyar-feröer meccsnek, B, leanyázza az edzőt meg a csapatot. Egyszerűen az EB megteremtett egy olyan közösségi érzetet a válogatott kapcsán, ami még kitartott a selejtező végéig. Amikor is menő meccsre járni, menő ezt megmutatni a közösségi oldalakon, együtt szurkolni vagy épp fütyülni.
De szerintem ez most le is fog zárulni az utóbbi pár meccs eredményével, aztán jöhet a szokásos, 5-6 ezer ember előtti lötyögés.
Hozzáteszem, a lötyögés ugyanúgy megvolt eddig is, csak a körítést tette mássá a média meg a közönség. A színvonal az egy pici kilengést leszámítva változatlan.
HozzászólásSzerző: sámat » 2017. október 12., csütörtök 15:58
Pluszban elfogyott anno 10-12 ezer bérlet, amit egyben lehetett 3 vagy 5 hazai vb selejtezőre megvenni, többek között ezért sem lehetett egy héttel a Feröer elleni meccsre jegyet kapni.ziro4vr írta:Szerintem tévedés azt hinni, hogy ez a 20 ezer ember azért ment ki, mert A, akkora sportértéke van egy magyar-feröer meccsnek, B, leanyázza az edzőt meg a csapatot. Egyszerűen az EB megteremtett egy olyan közösségi érzetet a válogatott kapcsán, ami még kitartott a selejtező végéig. Amikor is menő meccsre járni, menő ezt megmutatni a közösségi oldalakon, együtt szurkolni vagy épp fütyülni.
De szerintem ez most le is fog zárulni az utóbbi pár meccs eredményével, aztán jöhet a szokásos, 5-6 ezer ember előtti lötyögés.
Hozzáteszem, a lötyögés ugyanúgy megvolt eddig is, csak a körítést tette mássá a média meg a közönség. A színvonal az egy pici kilengést leszámítva változatlan.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 12., csütörtök 15:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 12., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: cart » 2017. október 12., csütörtök 15:42
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 12., csütörtök 15:40
Ja, mert a füttykoncert/k*rvagyenge/aufwiedersehen nem jelzi hogy gond van....cart írta:
Mondjuk amíg ilyen igénytelen a közönség, hogy konstans 0 közeli teljesítményre is megveszik a jegyet addig nem kell várni nagy javulást.
Ha senki nem menne ki lehet elgondolkodnának, hogy valami gond van.
HozzászólásSzerző: cart » 2017. október 12., csütörtök 15:37
Mondjuk amíg ilyen igénytelen a közönség, hogy konstans 0 közeli teljesítményre is megveszik a jegyet addig nem kell várni nagy javulást.ziro4vr írta: Nálam a kijáró nézőké a respekt, majd teltház volt tegnap, el se hittem.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 12., csütörtök 12:58
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 11., szerda 22:47
Az a portugálok elleni vereség is hát... oé, hogy védekeztünk, de azon kívül mit? Nem volt épkézláb támadás... se. Meg az volt a taktika, hogy a lettek ellen tudtunk fejes gólokat szerezni. Ok. De Portugália ellen 40 perc alatt egy fejpárbajt se tudtunk megnyerni. Erre ugyanúgy íveltünk előre eppelre... grat.Pipita írta:Amúgy én már tökre beletörődtem, hogy amíg nincsenek magyar edzők meg magyar futball utánpótlás, addig magyar labdarúgók sem lesznek és magyar labdarúgás sem lesz, így nem is várok semmit a magyar válogaotttól, viszont a sikereknek örülök. És például a Portugália elleni 1-0-ás vereségnél is tök büszke voltam mert szerintem tök királyul levédekeztük Céronaldoékat.
Én csak azt hittem - és pár évig így is volt - hogy az ilyen málta elleni vereségek korszaka végleg lezárult. Tévedtem, igazából az tényleg csalódás volt.
Amúgy Ugrai szerintem egész jó játékos, eléggé kiemelkedett ezen a két meccsen a magyar támadók közül. Elképesztő dolgokat próbált, néha pl kicselezett védőket meg ilyenek. Juják gondolom csak bámult hogy ez meg mégis miféle feketemágia.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 11., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. október 11., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 11., szerda 21:44
dannen írta:én tartom, a jelenlegi magyar focinak az a kudarca, hogy volt itt anno egy világverő aranycsapat. ezáltal meg a szurkolók elvárásai túl nagyok a játékosok felé. igazából nem tudom a szurkolók mit várnak, mert erre vagyunk képesek. ez a magyar foci és hosszú évek óta ez megy, ideje lenne elfogadni. ebben a csoportban is a realitás a harmadik hely volt amit meg is szereztünk. mindenki tudja, hogy a közelében sem vagyunk portugáliának meg svájcnak, mégis sokan úgy állnak hozzá a csapathoz, mintha kötelező lenne a csoda. vagy az a gond, hogy szenvedünk andorra meg feröer ellen? miért? ránéztünk már a játékosaink képességeire? néha 5 passz nem megy egymás után. itt tartunk, ez nem storck hibája de nem is a játékosoké. a szar utánpòtlás rendszeré amit reformálni kell vagy 20 év múlva is itt fogunk tartani. de ami tény, hogy most erre vagyunk képesek. a legutóbbi EB szereplés is egy szerencsével párosuló csoda volt, örülni kell hogy megtörtént, de nem azt gondolni, hogy az a szintünk. nem kell itt kurva gyengézni a meccs után a csapatot, mert lehet, hogy az, de ennyit tudunk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. október 11., szerda 21:26
Persze... Andorrába meg nem sok kellett hozzá, hogy beszaladjanak a pályára és agyonverjék őket egytől egyig...ziro4vr írta:Nálam a kijáró nézőké a respekt, majd teltház volt tegnap, el se hittem.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem