Zidane mindenkit rotál csak Kroost nem, pedig egyértelműen látszódik rajta, hogy jóval gyengébb, mint szokott lenni.
Marcelotól szerintem ilyen szar meccset még nem láttam . . . Ment egyáltalán emberhez beadása ma?
Benzema ma megint borzasztó gyenge volt mind mezőnyben, mind a kapu előtt.
Sokszor úgy zárt a faszi, mintha csak alibiből odamenne, hogy ne lehessen annyira lebaszni meccs után/alatt a csapattársak vagy edző által.
Azt sem értem, hogy miért Modric a leghátsó játékos a középpályás sorból, amikor ennyire képtelen szervezni a játékot elől akárki is.
Azt sem értem, hogy miért ívelgetünk úgy, hogy 2 emberünk van bent középen, abból az egyik tud fejelni és van rajtuk fejenként 4-4 ember.
De nem baj, hozzuk be Vazquezt, hogy egyel több ívelő játékosunk legyen.
Nehogy leszedjük Kroost vagy Caset, feljebbpakoljuk Lukát és menjen mellé egy Ceba, Ronaldo mellé pedig egy Ékpár.
És a hab a tortán, hogy a szar egyéni és csapatteljesítmények mellé még jön az is, hogy szerencsénk sincs.
Mind1, hozzuk majd nyáron Kanet 140-ért 15-6 millás fizuért, amennyit mbappe is kért volna.

U.I.:
Az a mákunk, hogy a borussia szar mert egyébként a jelenlegi formát nézve lehet a második hely is necces volna.
Az előszezonos kupameccseket leszámítva eddig sikerült egy élvezetes meccset hoznia a csapatnak, Dortmundban.