Serie A
Re: Serie A
icardi hozta is a 3 pontot a derbin. jo csatar.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Mayoralt jó pénzért megvehetik
ezt ő berúgja...
azért mert elmondása szerint soha nem akarja elhagyni az intert.
bár ilyet sokmindenki mondott már aztán végül mégis a pénz beszélt, de attól még lehet ez áll a háttérben hogy tényleg imádja az intert.
bár ilyet sokmindenki mondott már aztán végül mégis a pénz beszélt, de attól még lehet ez áll a háttérben hogy tényleg imádja az intert.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt gondoltam volna, hogy pénz, de még ez se... 3 misi/év.BlancoMark írta:Egyebkent ez nekem maig homaly hogy Miranda a csucs Atletico kezdo kozephatvedjekent miert igazolt el ebbe a gyenge Interbe.
Icardi elég keményen tolja idén is a gólokat.
Kíváncsi leszek, hogy mikor viszi el már valami nagyobb csapat őt is.
Az a fura, hogy cikkezni se nagyon cikkeznek róla.
Pedig a statjai bőven kiemelkedők.
ZIDANE
- BlancoMark
Egyebkent ez nekem maig homaly hogy Miranda a csucs Atletico kezdo kozephatvedjekent miert igazolt el ebbe a gyenge Interbe.
80 ezren ma a san siroban. remélem jó meccs lesz. gyerünk inter.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez akár a karrierjéről is lehetne egy rövid összefoglaló

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

nem is nagyon akart kijönni mert alapvonallal párhuzamosan sétálgatott hogy tuti onsideon tartja costát

Sima visszajátszásból is látszott már, hogy a bal szélen, ahonnét beadták a labdát ott a védő ment a szélsővel és nem volt ideje kijönni.Csabi írta:mondjuk érdekes hogy a juve tegnapi gólja hogy a francba nem lett visszafujva a varral, sztem sima les
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem volt les. jól döntöttek. beszorult egy lazios ott ahol a beadás történt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk érdekes hogy a juve tegnapi gólja hogy a francba nem lett visszafujva a varral, sztem sima les
Ez az elején így volt, de most már egyáltalán nem így van. Többször láttam, hogy kimegy a bíró a partvonalhoz, és ott visszanézi a jelenetet. Így volt két hete a Hertha-Bayern meccsen, ahol a befújt tizit utólag visszafújta, de ma is a Bayern-Augsburg meccsen tizit fújt a Bayernnek, majd megnézte és utána szögletet ítélt.nzooli93 írta:Meg csak olaszban nem tudják használni a VARt. Németben külön szobába nézik többen, és a bíró fülére mondják, ő meg elhiszi feltétel nélkül.
- nzooli93
Ez is egy velemeny, de nekem inkabb tetszik, mint nem. Persze ertem es jogosnak tartom az ellenerveket, de hiszem hogy ez csak jobb lesz. Kell a fociba a technologia.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, és ha van 4-5 eset egy ilyen meccsen, akkor átmegyünk nfl-be.nzooli93 írta:Ez meg a masik hogy legalabb jo dontes szuletik. 11esek tomkeleget fujtak be utolag. Azok alapjaraton mind mentek volna tovabb. A dontes menete meg majd gyorsul,finomodik. Kit erdekelne ha 2 percig varni kell ,de megkapjuk a jogos 11est pl.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Ez meg a masik hogy legalabb jo dontes szuletik. 11esek tomkeleget fujtak be utolag. Azok alapjaraton mind mentek volna tovabb. A dontes menete meg majd gyorsul,finomodik. Kit erdekelne ha 2 percig varni kell ,de megkapjuk a jogos 11est pl.
és nem megéri? mi ölbe tett kézzel nézzük hogy lesgólokat kapunk amíg máshol visszanézik és jó döntés születik.
Dortmund-Lipcse meccsen is perceken keresztül videóztak Aubameyang tizije előtt.
- nzooli93
Meg csak olaszban nem tudják használni a VARt. Németben külön szobába nézik többen, és a bíró fülére mondják, ő meg elhiszi feltétel nélkül. Olaszban meg legtöbb esetben kiszalad még a kispadhoz megnézni videón a bíró,mert vagy ő nem hiszi el, vagy akik szólnak bizonytalanok. A lényeg ,hogy ami németben működik tökéletesen, az olaszban néha döcög. De ez nem a VAR hibája. Hanem az,hogy máshogy használják kicsit. A másik meg igen. Az eset után mind a 22 játékos a bíró körül volt. Buffon is kisprintelt rögtön.
Hát de egy rangadón utolsó percekben simán áll 2 percet VAR nélkül is mire lecsitulnak az emberek...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K