Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 16., hétfő 9:07

Akkor is hülyeségnek tartom, és nem is jött be most sem, hogy egy harmatgyenge LV szenved sokszor a pálya közepén (!), ahol még életében nem is járt, a kreatív Ceba meg ül a padon, Iscoval, Modriccsal együtt. Ok nélkül fel lett küldve a csapat igazi, szervező középpályás nélkül, Zidane vagy nem, nem érdekel, ez így felelőtlenség és edzői hiba volt, majdnem ott is hagytuk a fogunkat. Ha meg tényleg azért nem jöhet Ceba, mert még csak most érkezett ide, akkor nem csak hiba, hanem még gyerekes is. Bejött egy szervező, Isco, dobott egy nagy labdát CRnek, és megnyertük a meccset. Magunknak tettük nehézzé. Ezek a sablonok, hogy a 70. perc előtt nem cserélünk, meg a fiatal nem játszhat, csak arra jók, hogy kivágjuk a fát magunk alatt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 16., hétfő 6:51

Mickey írta:
Azt a logikát meg nem értem, hogy valaki feltétlenül várja ki a sorát, mert csak. Ez nem üzemi konyha. Ha Ceballos esetleg akár 20-21 évesen jobb, mint más (én sokat várok tőle), akkor neki kell fent lenni.
Akkor keresd fel Zidanet, és magyarázd el neki. :)

Kötve hiszem hogy Ceballossal kivételezni fog, ő is beáll a sorba ahogyan a többi. Idővel pedig biztos hogy kellő lehetőséget kap.
Eddig így működött a tehetségekkel kapcsolatban.
Elig hülye felfogás, hogy az játszik, aki előbb itt volt és nem az, aki jobb és még többet ki lehet belőle hozni. És ugye Lucas még szarul is játszik, szóval tök indokolatlan az ő erőltetése.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. október 15., vasárnap 23:01

Azt a logikát meg nem értem, hogy valaki feltétlenül várja ki a sorát, mert csak. Ez nem üzemi konyha. Ha Ceballos esetleg akár 20-21 évesen jobb, mint más (én sokat várok tőle), akkor neki kell fent lenni.
Akkor keresd fel Zidanet, és magyarázd el neki. :)

Kötve hiszem hogy Ceballossal kivételezni fog, ő is beáll a sorba ahogyan a többi. Idővel pedig biztos hogy kellő lehetőséget kap.
Eddig így működött a tehetségekkel kapcsolatban.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 15., vasárnap 21:27

Na azt azért megnézném, hogy mikor fog Llorente alapkezdőben jobban védekezni, mint Kázmér. Szimpatikus srác, de valahogy légüres térben mozog nálunk: előre játékban van számolhatatlan jobb arc a középpályára, védekezésben Kázmér jobb (mindenkitől), ha meg van Kova, akkor ő viszont a játék minden elemében jobb. Llorente szerintem nem sok sót fog megenni ilyen srácok mellett.

Azt a logikát meg nem értem, hogy valaki feltétlenül várja ki a sorát, mert csak. Ez nem üzemi konyha. Ha Ceballos esetleg akár 20-21 évesen jobb, mint más (én sokat várok tőle), akkor neki kell fent lenni. Ennyi erővel Messit is három-négy évvel később kellett volna bevetni (bár úgy lett volna), vagy Mbappénak is most csak figyelni kéne Neymar meg Cavani játékát, aztán idén kapna 10 perceket, jövőre 20akat és így tovább. Hát nem valami életszerű.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. október 15., vasárnap 19:46

Megértelek.
De Ceballos most került ide, 21 éves és várja ki a sorát.

Kovacic és Isco is megmaradt a seggén.
Vagy Nacho, Casemiro stb..

Szóval nyugodtan kivárhat még Ceballos, aztán majd biztos megkapja a lehetőségeket.

Szerintem ZZ nagyon is jól munkálkodik a kerettel mióta nálunk van, és én bízom benne,
hogy továbbra is marad az ő elgondolása, felfogása .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. október 15., vasárnap 19:43

ezt értem, bírom én is Lucast mert Madridista stb
de pl Ceballos még lehet nagy játékos, kezdő nálunk
ő meg csak kiegészítő ember....
ezért kellene a fiatalabbnak több lehetőséget adni

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. október 15., vasárnap 19:38

amit nem értek, miért játszik ennyit Lucas...
nincs nagy formában, nem neki kéne az első számú cserének lenni, ha épp nem kezdő :hmmm
Mert az edző bízik benne, az alapján amit idáig letett a klubnál és ahogyan hozzááll.
ZZ nek ez pont elég.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. október 15., vasárnap 19:12

nem volt jó meccs, de nyertünk :salute:

azért okosabban rotál Zidane, mint 1 hónapja
most csak Llorentét rakta be kk-nak, következő ilyen meccsen Ceballost fogja
(azért játszik ő kevesebbet, egyszerre sok poszton nem jó rotálni)
mint irtátok, Llorente az alap középpályára kéne Casemiro helyére
nem a módosított szerkezetbe, jobban játszana akkor mint így

amit nem értek, miért játszik ennyit Lucas...
nincs nagy formában, nem neki kéne az első számú cserének lenni, ha épp nem kezdő :hmmm:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. október 15., vasárnap 8:26

BlancoMark írta:En a dortmundi jatekot latva nem felek, szandekosan megy az almositas. Es a nyakamat tennem ra, hogy a Spurs ellen megint a maxot hozzuk es mindenki el lesz ajulva.
Ott nem olyan gyenge edző ül a padon, mint Bosz, hogy feltolja a védekezést amennyire csak lehet, könnyedén lekontrázhatónak hagyja a csapatát miközben a támadójátékuk alsóházi csapatok ellen elég csak.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. október 14., szombat 22:05

Ez megint mi a fene volt? Kezd ZZ felkúrni ezekkel a taktikailag 0 meccsekkel. Felküld egy 442-t 2 vkp-val 0 szervezővel? Mi vagyunk mi, valami NB2-es nímand csapat? Ki a a szélre oszt' ívelgetünk egész meccsen? Feladjuk a középpálya közepét, mert nincs oda belépő ember a pályán? Hát persze, hogy halovány volt Llorente és Kroos. Tiszta vicc.

Amúgy a kicsik előtt (Llorente, Achraf, Mayoral) le a kalappal, ügyesek voltak, de a nagy golden boyunk... kituszkoljuk bal szélre beadó automatikának? Há' mi a facomnak? Mindegy az csak fent legyen a pályán? Vagy középen a csatárok mögött, vagy jobboson, közben meg a lóvés gyerek pucura húzza a világot a csigásoknál...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. október 14., szombat 20:56

BlancoMark írta:Nyugodjon meg mindenki, tavaly is ez volt, ez kell ahhoz hogy tavaszra olyan formaban es eroben legyunk mint a legutobbi szezonban. En a dortmundi jatekot latva nem felek, szandekosan megy az almositas. Es a nyakamat tennem ra, hogy a Spurs ellen megint a maxot hozzuk es mindenki el lesz ajulva.
Én nyugodt vagyok, mert így is jók vagyunk, jönnek az eredmények. Csak nem tudom felfogni, hogy miért nincs játékunk? Mert ha mondjuk egy játékos játékosunk sem játszana, akkor oké. De voltak ma is akik színezhették volna, ehelyett nem vót semmi. Mondjuk egy félidőt tudtam nézni, mert tényleg bealudtam félidőben, de ez kevés, még ha spórolunk is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 14., szombat 20:36

Tavaly meg tavaly előtt Zidane év elején nem rotált ennyit, hanem okosan cserélt. Aztán tavasszal kényszerből is jöttek ezek a meredek váltások és mivel működtek folytatta, szerintem most év elején, azért kéne egy baszóka kezdő, akiket felpakolsz és jól megraknak bárkit. Ez most nincs meg, viszont van egy folyamatosan forgatott kezdő, ami döcög. Év eleje van, nem most kell pihentetni, hanem ha fáradtság lejei kezdenek látszódni, vagy nem egyszerre 4-5 játékost kirakni a kezdőből hétről hétre.

Amúgy nagyon ötlettelenek vagyunk, Asensio, Isco néha próbálják színezni, de a többiek tök sablon erőlködést tolnak. Kroosnak meg Modricnak voltak felváltva még jó meccseik, de amúgy... Lucas a legidegesítőbb, amikor megtol bead, megtol belevezet, megtol, megtol... Nagyon nem kéne erőltetni. Maradni kéne a 4312nél és nem ezt erőltetni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 14., szombat 20:00

M1Ö írta:Talán 99'-ben, 10 éves koromban aludtam el utoljára meccsen. Pedig azóta volt, hogy hulla fáradtan, vagy részegen néztem meccset, mégsem jött össze. Na, ma sikerült. :) Nem lesz ez így jó pupákok, tavaszra nagyon fel kell pörgetni. Sőt... Lassan jön a sorsdöntő El Clásico a bajnokságban. Ez a játék ott arra lesz jó, hogy ne 2-6 legyen, egy ilyen gyenge Barca ellen ráadásul... :roll:
Nyugodjon meg mindenki, tavaly is ez volt, ez kell ahhoz hogy tavaszra olyan formaban es eroben legyunk mint a legutobbi szezonban. En a dortmundi jatekot latva nem felek, szandekosan megy az almositas. Es a nyakamat tennem ra, hogy a Spurs ellen megint a maxot hozzuk es mindenki el lesz ajulva.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. október 14., szombat 19:56

Talán 99'-ben, 10 éves koromban aludtam el utoljára meccsen. Pedig azóta volt, hogy hulla fáradtan, vagy részegen néztem meccset, mégsem jött össze. Na, ma sikerült. :) Nem lesz ez így jó pupákok, tavaszra nagyon fel kell pörgetni. Sőt... Lassan jön a sorsdöntő El Clásico a bajnokságban. Ez a játék ott arra lesz jó, hogy ne 2-6 legyen, egy ilyen gyenge Barca ellen ráadásul... :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 14., szombat 19:20

a szervezetlenséget meg a motiváció hiányát adom de a formahanyatlást már nem. most volt mindegyik a válogatottban és semmi probléma nem volt velük. itt a Realon belül van bibi. ha nem is megy jól a meccs teljesen kiveszett a tavalyi akkor is 300al megyünk előre és megdöglünk érte hozzáállás. ami fura volt hogy ma Benzema volt az egyik leghajtósabb :shutup: és akkor itt már látszik hogy baj van

Torquemada

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 14., szombat 19:05

Ha 100 évig élek, akkor sem fogom megérteni ezeket a meccsképtől független, csak a 70 perctől, de akkor kötelezően elvégzendő cseréket. Sokkal hamarabb bele kellett volna nyúlni most is.
A rotációt értem én, csak a módja nem tetszik: nálam Ceba kevesebb lehetőséget kap, mint érdemelne. Pedig megkockáztatom, hogy kis szerencsével Iscotól is nagyobb karriert futhatna be, nagyon fiatal, a tehetsége is megvan. Erre az idén teljesen harmatos LVt kell nézni meg egy olyan Asensiót, aki a szezon eleji két meccsen lőtt négy góljából akar megélni. Achraf előtt le a kalappal, lehet belőle valami. Llorente is jobb, mint vártam, de nyilván nem fog aranylabdát kapni sosem, max. kiegészítő lehet. Amúgy nagyon gyengén adjuk elő az egész bajnokságban eddig, pedig a negyede lassan lemegy. Ez így kevés lesz. Sérülések meg minden, de ennek ellenére rengeteg formahanyatlást, motiválatlanságot és szervezetlenséget vélek felfedezni, amik lassan az edző körmére fognak égni, ha így marad.
A Getafe rendkívül szívós volt, ez már nem az a csapat, amelyik annak idején kiesett. A játékvezetésről meg megint csak annyit, hogy az aktuális bíró ezt a Getafét annak idején megverette a bárszával (piké elleni elmaradt tizi és második sárga), a mi meccsünön meg a mi bírónk visszahozta őket a meccsbe egy lesgóllal. Oké, hogy most le kell nyugtatni a katalánokat, de ez már túlzás.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 14., szombat 18:52

Llorrente se lenne rossz Case helyén. viszont eddig igazán csak ebben az egyvonalas 4es kpban láttuk Kroos mellett és szerintem ez borzalmas. 3asban Kroos és Modric mögött jobb lenne ő is.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. október 14., szombat 18:51

most mar ideje lenne kicsit magasabb fokozatba valtani.
ronaldo remelem beindul vegre a bajnoksagban is. nagyon nehezen szuletett meg az elso golja.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 14., szombat 18:38

Lesz még egy kis önbizalma és frankó lesz, néha nagyon szerényen adta elő.

Zidane meg jó lenne, ha nem változtatna ennyit, mert ez megint qrva necces volt. Benzema játéka is pozitívum volt ma, aktívan és jól játszott. Marcelo továbbra sem okés, Kroos is elég fura volt, Llorrente nem tetszik egyelőre.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 14., szombat 18:34

Achraf. Az egyetlen pozitívum a harom ponton kivul ma. Na meg a Karim gól
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: