K*rva céges hálózat...primrose írta:Igen, nekem tökéletesen működik.Kyller írta:Valakinek megy a Youtube-os stream?

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 2., hétfő 13:05
K*rva céges hálózat...primrose írta:Igen, nekem tökéletesen működik.Kyller írta:Valakinek megy a Youtube-os stream?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:04
Ha megy, akkor remélem is, hogy ennyit kapunk érte.hétfő, 12:59
Angol lapértesülések szerint az Arsenalnak mégis sikerült meggyőznie Özilt a klubváltásról és létrejött az egyezség. A hírek szerint már csak az orvosi vizsgálatok választják el a német játékost az angol klubtól. Az Arsenal 50 millió eurót fog fizetni a Real Madridnak!
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 13:04
Igen, nekem tökéletesen működik.Kyller írta:Valakinek megy a Youtube-os stream?
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 2., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 13:02
Olyat nem találtak volna a családi fotóalbumba.Ha most a Camp nouban lenne, akkor Barca mezes gyerekfotót raknának ki. Meg kell hagyni, a marketing megy nálunk is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:01
Ha most a Camp nouban lenne, akkor Barca mezes gyerekfotót raknának ki. Meg kell hagyni, a marketing megy nálunk isKiraktak róla a stadionban egy gyermekkori képet, ahol épp Real Madrid mezben van:
http://31.media.tumblr.com/06fb617be148 ... 1_1280.jpg
Akkor ez tényleg egy Dream Come True.Jó ilyeneket látni..
![]()
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 12:49
John Cross információi szerint Özil ügyében sikerült megegyezni a Real Madriddal és a játékossal is.
Nagyon nem hittem, hogy reális lehet, de úgy látszik mégis!Özil nagyon-nagyon közel a klubhoz!
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 12:26
Nagyon köszi!
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: DaruBence » 2013. szeptember 2., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 2., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 12:01
Hát remélem Mou van olyan vak, hogy magával vigye..primrose írta:Jah és elvileg a Chelsea érdeklődik Khedira iránt.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 2., hétfő 10:46
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 10:44
Én meg úgy érzem,hogy alkoholos befolyásoltság alatt hibásat álmodszhehe írta:úgy érzem, hogy wenger elviszi özilt ma.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 2., hétfő 10:41
AWB gyűjti a benga négereket, de most úgy látom semmit se fognak előre lépni ezek. Ott volt nekik a Modric-Bale duó, és évekig nem voltak képesek egy normális csatárt venni eléjük, vagy a top4-be megragadni. Most, hogy nincs Modric, és elment a húzóemberük biztosan előbbre lépnek, oh waithehe írta:tötenem mégis vinné coentraot![]()
imádom azt a klubbot, van kb 40 db fullátlagos képességű játékosuk és még mindig venni akarnak még többet
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 2., hétfő 10:32
Értelek, és igazad van. Ettől függetlenül semmit sem von le a vallomás értékéből, hogy logikus lépés volt. De azzal a gondolattal is játszunk el, hogy nyár elején Karim is elkezdhetett volna elvágyódni, és akkor lehet ő lenne máshol és nem Pipita.VanillaSky írta:Most nem baszogatásból, de játszunk már el a gondolattal, hogy Én vagyok Benzema.
Itt vagyok a világ egyik legnagyobb tradíciójú klubjában (pipa), elég szép összegeket utalnak a számlámra (pipa) az összes létező konkurenciát eltakarították a klubból (pipa) - még Callejon is komolyabb kihívó volt, mint Morata - Zidane is szeretgethet minden nap (pipa) szóval itt az ideje a váltásomnak?
A válasz egyértelmű, vagy legalábbis végtelenül ostobának kéne ahhoz lenni, hogy az ügynököm bármi mást is nyilatkozzon azon kívül, hogy ügyfelemnek ennél rózsaszínebb már nem is lehetne a világ.
A jobb, kalsszis játékosaik pedig Madridba vágynakhehe írta:imádom azt a klubbot, van kb 40 db fullátlagos képességű játékosuk és még mindig venni akarnak még többet
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 2., hétfő 10:30
Mármint pipita, nem?az összes létező konkurenciát eltakarították a klubból (pipa)
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem