Meg tudom érteni, hogy ti Realosok nem nagyon bírjátok Guardiolát, de azért messze nem az a kókler, aminek sokan lefestik. Van egy megfelelő közegben kiválóan működő játékrendszere, amit próbál minden csapatára ráhúzni. A Barcánál ez nyilván jól működött. A Bayern szintén egy labdabirtoklásra építkező focit játszik, nem volt nehéz dolga az alapokat átadni, de ugye itt nincs Messi, nem fog menni ugyanaz a taktika. Azt hiszem, ezt az első évében felismerte és megpróbált változtatni. A második éve a sérülések miatt lett kuka, a harmadik nagyon jól ment, egészen az Atleticóig.Bírom amikor valaki az atleticoval dicsekszik,hogy lefocizzák őket vagy a kapuhoz szegezikNem mintha matracék mem ezt akarnák és élveznék.
Azon a 2 meccsen 80-90 százalékban az történt amit a matrac akart.Az hogy 5ször annyit lőtt kapura a bayern magától értetődő. Guardiola csont nélkül kiesett az első komoly ellenféllel szemben minden évben(3 teljesen különböző stílustól,ebből az egyiket ő épitette fel xddd ),Ancelotti meg pont a bl címvédő és későbbi győztesbe szaladt bele a 8 között.
Egy szebb világban Guradiolát vasvillával üldözik el münchenből a ‘14es mészárlásunk másnapján és Carlo kapja meg a nagyobb türelmet.Bár ha a játékosokkal nem jött ki akkor mind1,csak nekem fura mert ha azt a bohócot nem utálták ki az ilyen müllerek akkor az öreg Carlo-val még is mi a bánat bajuk lehetett.
Heynkess-re kíváncsi leszek, biztos felpörögnek tőle,nagy csodában viszont nem bíznék.Mindenesetre a lehető legjobb ideiglenes megoldást találták meg szerintem.Az öregek megint felpöröghetnek a nosztalgia faktortól de attól még öregek maradnak,szóval a bl-hez valami hihetetlen formaidőzítés és erőnlét kéne nekik.Az öreg Jupp-nak mindenesetre vannak tökei,nem sokan vállalták volna ezt.
Nem tudom, mennyire van meg az a párharc, az első meccsen tényleg az Atletico akarata valósult meg. Gól az első félidőben, majd az ellenfél játékának megfojtása. Azt viszont nehezen hiszem, hogy az Atletico két bekapott gólt, és Bayern tizenegyest szeretett volna a második meccsre, helyzetek tömkelegével. 33 kapuralövés, ebből 7 eltalálta a kaput. Összehasonlításképpen az idei Real-Atletico odavágón a Real 17-szer próbálkozott, és 7-szer találta el a kaput.
Összességében rossz döntésnek tartom Guardiola kinevezését (ahogy Ancelottiét is), nem hozta az elvárt eredményeket (3 év alatt 0 BL döntő), de ennek ellenére nem venném el az érdemeit.
Heynckesben én bízom, örülök, hogy kinevezték, nagyon nem lenne jó, ha tovább csúszna lefelé a csapat. Tűzoltó szerepben eddig még nem okozott csalódást, de ha sikerülne még egy évre rávenni, az lenne a legjobb.