VB - 2018
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: VB - 2018
Maradt Chile. Ott is lesz egy generacio valtas, mostaniak kioregedtek v kiegtek mindegy eljott ott az orsegvaltas. Azert 2 legutobbi copat behuzta ez a generacio, kihoztak a maxot magukbol.
Peru megy a potselejtezore.
Peru megy a potselejtezore.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ebben a percben chile offos, nagyon komoly a végjáték.
- numberone1
Gyorsan megforditottak, de kellett olyan gol amilyet Messi a Barcaban is szokott loni, a vedo toketlenkedese.
Kicsivel de jobbak az argentinok, de nagyon nem ulhetnek ra a baberokra.
Kicsivel de jobbak az argentinok, de nagyon nem ulhetnek ra a baberokra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
varhato volt a messias eljovetele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
Jol van mindjart az elso percben golt kaptak a gauchok.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
természetesen benedetto, salvio, acuna hármas kezd a legfontosabb meccsen, dybala, icardi és banega meg lócáznak.
mondjuk hátha pont most jön be valamelyik csodálatos húzás.
sampaoli megváltóként jött, de nála is ugyanaz a helyzet, mintha kötelező lenne ezeknek az otthon meg mexikóban játszó játékosoknak állandóan vagy 5 helyet a keretben és 2-3 helyet a kezdőben biztosítani.
én azt gondolom, hogy még a másodvonalas európai ligák él- és erős középcsapataiban játszó argentinokkal is előrébb lennének helyettük.
sajnos a védelem így is úgy is olyan, amilyen, az majdnem ki van maxolva, esetleg rulli lehetne most már az elsőszámú kapus a meccshiányos romero helyett.
rég volt már a heinze,ayala,zanetti,milito féle vonulat...
középpálya általában botrány, a gago, biglia, enzo perez, pizarro vonalnak a kiegészítő szerepnél több nem nagyon kellene, hogy jusson.
a banega, di maria, pastore hármas nem is tudom, hogy volt e valaha fenn együtt, pedig pofás lehetne.
ráadásul yacob is érthetetlenül volt/van mellőzve évek óta ilyen vkp felhozatal mellett.
elöl meg ugye a bőség zavara, de hiába van messi,icardi,dybala,lamela,aguero,higuain és még sorolhatnánk, az sem tudná az ember, melyik ujjába harapjon, de még így is folyamatosan oda kerül valaki a semmiből, mint pratto, benedetto, alario, stb.
ha már koncepció, elképzelés nem látszik, akkor legalább fel lennének dobálva a sztárok, akik azért képesek villanni úgy is, ha nem megy nekik.
azt gondolom, ha ma nem lesz szerencséjük, vagy nem villan maria/messi, akkor óriási balhé lesz ebből a blamából.
mondjuk hátha pont most jön be valamelyik csodálatos húzás.
sampaoli megváltóként jött, de nála is ugyanaz a helyzet, mintha kötelező lenne ezeknek az otthon meg mexikóban játszó játékosoknak állandóan vagy 5 helyet a keretben és 2-3 helyet a kezdőben biztosítani.
én azt gondolom, hogy még a másodvonalas európai ligák él- és erős középcsapataiban játszó argentinokkal is előrébb lennének helyettük.
sajnos a védelem így is úgy is olyan, amilyen, az majdnem ki van maxolva, esetleg rulli lehetne most már az elsőszámú kapus a meccshiányos romero helyett.
rég volt már a heinze,ayala,zanetti,milito féle vonulat...
középpálya általában botrány, a gago, biglia, enzo perez, pizarro vonalnak a kiegészítő szerepnél több nem nagyon kellene, hogy jusson.
a banega, di maria, pastore hármas nem is tudom, hogy volt e valaha fenn együtt, pedig pofás lehetne.
ráadásul yacob is érthetetlenül volt/van mellőzve évek óta ilyen vkp felhozatal mellett.
elöl meg ugye a bőség zavara, de hiába van messi,icardi,dybala,lamela,aguero,higuain és még sorolhatnánk, az sem tudná az ember, melyik ujjába harapjon, de még így is folyamatosan oda kerül valaki a semmiből, mint pratto, benedetto, alario, stb.
ha már koncepció, elképzelés nem látszik, akkor legalább fel lennének dobálva a sztárok, akik azért képesek villanni úgy is, ha nem megy nekik.
azt gondolom, ha ma nem lesz szerencséjük, vagy nem villan maria/messi, akkor óriási balhé lesz ebből a blamából.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nekem pont a mai meccsen nézték, hogy egyezik-e a név.sámat írta: Sztem ott sem feltétlen azt nézték, h egyezik-e az igazolványnév a jegyre írt névvel. Kb semelyik stadionban nem kérik az igazolványokat, talán egy helyen találkoztam ilyennel, Torinóban.

.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
DettoEl Unico írta: Most hogy visszatertem, es tettem egy otezrest Messiekre, remelem elbukom es kiesnek

Sztem ott sem feltétlen azt nézték, h egyezik-e az igazolványnév a jegyre írt névvel. Kb semelyik stadionban nem kérik az igazolványokat, talán egy helyen találkoztam ilyennel, Torinóban.BLaZE írta:Na hat ennél nagyobb ellenállásra számítottam! Simán bejutottunk nem volt gond. Bár a mellettem levő sorban folyamatosan igazoltattak az embereket. Bár nem érte meg... ennyire lelketlen futballt reg láttam... jah de Andorra ellen!BLaZE írta:Ha kaptam három jegyet a ma esti magyar meccsre, de a jegyek névvel vannak ellátva. Természetesen nem az én nevem van rajta, akkor így is be tudunk menni vagy megszivtuk? Valaki járt már így?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A fél fórum keblére ölelneEl Unico írta:...
Most hogy visszatertem, es tettem egy otezrest Messiekre, remelem elbukom es kiesnek

ZIDANE
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Na hat ennél nagyobb ellenállásra számítottam! Simán bejutottunk nem volt gond. Bár a mellettem levő sorban folyamatosan igazoltattak az embereket. Bár nem érte meg... ennyire lelketlen futballt reg láttam... jah de Andorra ellen!BLaZE írta:Ha kaptam három jegyet a ma esti magyar meccsre, de a jegyek névvel vannak ellátva. Természetesen nem az én nevem van rajta, akkor így is be tudunk menni vagy megszivtuk? Valaki járt már így?

halálomig madridista leszek
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Utolag is elnezest kerek a viselkedesemert mindenkitol, nem volt melto a madridom.hu-hoz. Nem fordul elo tobbet

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
H.E.H.E. írta:nem probléma, akkor visszakérem az árát.Azzal számolj Hehe, hogy köze nem lesz kinézetben ehhez.![]()
![]()
az 500 forintot
Valami kép mehet majd a Ronaldos topicba, ha megjött.

ZIDANE
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem probléma, akkor visszakérem az árát.Azzal számolj Hehe, hogy köze nem lesz kinézetben ehhez.![]()
![]()
az 500 forintot

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- ikarus93
ez gyilkos volt.Csabi írta:na, minden jó, ha jó a vége.
éjszakára még egy jó argentin x-et és holnap boldog nap lesz.![]()
![]()
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
na, minden jó, ha jó a vége.
éjszakára még egy jó argentin x-et és holnap boldog nap lesz.
éjszakára még egy jó argentin x-et és holnap boldog nap lesz.

- BlancoMark
Azert az se semmi, hogy a Hazard tesok nem hogy egyutt leptek palyara, meg mindketten be is talaltak.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
valahogy azert mindig odaer a szöszi. csak mivel Griez se egy neymar vagy messi skillben, igy egy giroud total felesleges melle. Griez viszont erzi a kaput. melle odarakod Bappet. Esetkeg Comant. mogejuk Pogba, Kante, stb... boven lehetne jobb ez a csapat. de total felesleges egy Giroud fele toronnyal jatszani.ziro4vr írta:Én sem, kazetta, mbappé meg melléjük coman vsgy dembelé vagy martial.Remy írta:4-4-2 kéne, Griez - Bappe parossal. Nem ertem Deschampot.
Ezzel a hajjal meg formával egy backstreet boys a max a grízesnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
És ezért fognak bukni. Griezmann nem top csapat húzó ember szint, hogy raepitsek a taktikát.numberone1 írta:Sok a jo kp es a szelso a 4-4-2-hoz.4-4-2 kéne, Griez - Bappe parossal. Nem ertem Deschampot.
Remelem jovore visszaternek 4-3-3-ra, de Grizmann miatt nem fognak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Ez mar meg volt Andoran, annal talan nincs lejjebb.Steve írta:
Senkinek nem hiányozna egy feröer elleni égés és még több pánik hangulat.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou