akkor már átrakták fizetősre is....BBeno írta:azt nem tudom de 20 félév alatt sikerült elvégeznie![]()

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 10., kedd 9:54
akkor már átrakták fizetősre is....BBeno írta:azt nem tudom de 20 félév alatt sikerült elvégeznie![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 10., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 10., kedd 9:42
Mi volt ez, valami büfészak?BBeno írta:legalább a plágiumveszély nem áll fent ha magadról írsz szakdogátLewandowski vasárnap a pályán vizsgázott jelesre, hétfőn pedig egy varsói egyetemen, ahol megvédte szakdolgozatát, melynek címe: „RL9. A hírnévhez vezető út.”![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 10., kedd 9:14
legalább a plágiumveszély nem áll fent ha magadról írsz szakdogátLewandowski vasárnap a pályán vizsgázott jelesre, hétfőn pedig egy varsói egyetemen, ahol megvédte szakdolgozatát, melynek címe: „RL9. A hírnévhez vezető út.”
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 9., hétfő 22:37
Bilbao kapusa röppent fel, de igen pletykagyanús. Ráadásul Neuer mögött nem akar padozni, már pedig ha Manu felépül akkor a pad jutna a spanyolnak.Tottinho írta:Olvastam, hogy Neuer még nem biztos a januári felépülésében, azt mondta akár fél évig is eltarthat.
Erre az esetre már néztek valakit a télre, van róla szó?
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 9., hétfő 22:36
Viszont Löw új kihívásokat keres, s nyilatkozta korábban, hogy klubcsapatot is szeretne irányítani. Nem csoda, 2006 óta az Elf élén van.... Egy vb győzelemmel szép búcsú lehetne.BBeno írta:a szövetségnek nincs oka nem hosszabbítani löwvel, a bayern meg nem tesz nekik keresztbe hogy elhozzák és kitudja mi lesz a válogatott sorsa. most a legjobb kezekben van. még ha kicsit fikás is az a kéz.
nem szabad megbontani löw munkáját. nagelsmann - tuchel - klopp lehet a nyertes. iylen sorrendben.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 9., hétfő 22:27
Könyékkel segget vakarni.Kerlon írta:kérdés, hogy Löw milyen kihívásokat akar mégBBeno írta:a szövetségnek nincs oka nem hosszabbítani löwvel, a bayern meg nem tesz nekik keresztbe hogy elhozzák és kitudja mi lesz a válogatott sorsa. most a legjobb kezekben van. még ha kicsit fikás is az a kéz.
nem szabad megbontani löw munkáját. nagelsmann - tuchel - klopp lehet a nyertes. iylen sorrendben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 9., hétfő 22:19
kérdés, hogy Löw milyen kihívásokat akar mégBBeno írta:a szövetségnek nincs oka nem hosszabbítani löwvel, a bayern meg nem tesz nekik keresztbe hogy elhozzák és kitudja mi lesz a válogatott sorsa. most a legjobb kezekben van. még ha kicsit fikás is az a kéz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 9., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 9., hétfő 21:19
Német edző lesz, Tuchel, Nagelsmann vagy esetleg Löw. Bár még Klopp is elbukhat addig Liverpoolban.Kerlon írta:Most azt olvastam, hogy Löw veszi át a nyártól a Bayernt. Megnézném a fartúró fika evőt klub csapat élén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 9., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. október 9., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 9., hétfő 18:45
Bírom az öreget, ahogy mindig odanyalant nekünk egyetikarus93 írta:"Az utóbbi években is követtem a nemzetközi labdarúgást, nagyon meggyőző számomra az exklubom, a Real Madrid. Követendő példák lehetnek."
Heynckes
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 9., hétfő 17:13
Tottinho írta:Olvastam, hogy Neuer még nem biztos a januári felépülésében, azt mondta akár fél évig is eltarthat.
Erre az esetre már néztek valakit a télre, van róla szó?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. október 9., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 9., hétfő 16:56
Ezt Hoenes is lenyilatkozta. Jövőre felvasaroljak a fél bundesligat.ikarus93 írta:"Az utóbbi években is követtem a nemzetközi labdarúgást, nagyon meggyőző számomra az exklubom, a Real Madrid. Követendő példák lehetnek."
Heynckes
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 9., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 9., hétfő 9:38
Öltözzön rétegesen.peto.isti írta:James menne vissza Madridba. Nem tetszik neki a müncheni hideg és Carlo elbocsájtása sem.
Ha az augusztusi, szeptemberi, októberi "hideggel" van problémája, akkor lesz még baj télen.![]()
Bár ez nem valami hiteles forrás, így lehet semmi nem igaz belőle... Pep távozása után is jöttek a hírek, hogy Thiago megy vele...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 9., hétfő 8:38
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 9., hétfő 8:36
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem