Minek ehhez pár év? ezt most kell megállapítani, hogy ejelenleg a legjobb-e utánuk. Azt, hogy később ki hova fejlődik, az más dolog. Egyébként szerintem se nagyon lehet megmondani, hogy ki a következő ember, egyelőre csak egy kiemelkedő páros van, majd talán lesz kiemelkedő hármas is. Vagy marad a páros, mert Messi erősen visszaesik.Én nem tudom, hogy túlbecsülitek-e Bale-t vagy alábecsülitek Suárezéket. Lényegtelen. Tartom, hogy Bale nem a világ harmadik legjobb játékosa közvetlenül CR és Messi mögött.
Aztán majd pár év alatt úgyis kiderül, hogy kinek van igaza.

Egyébként pótolható Bale a Spurs számára. Könnyen lehet, hogy jobban is járnak az eladásával. A Spurs más célokért küzd, mint a Madrid, náluk nem feltétlenül 1-1 igazán kiemelkedő ember kell, "közepesekkel" körülvéve. Mármint ha választania kell a Spursnek, lehet jobban jár, ha nem egy kiemelkedő emberre van felépítve a szezon, aki ha lesérül vagy kiesik a formából, akkor baj van, hanem sok jóra, akik stabilan hozhatják az eredményt. Ők még a BL-re mennek elsőre, Bale szintű arcok annak a megnyeréséhez kellenek, amikor már megvan a másik 10 fasza ember is. Nekem kicsit meglepő vol, hogy viszonylag komoly arcokat is el tudtak csábítani BL nélkül is.
A liverpool meg lehet, hogy összekapja magát? Leigazoltak ma is 3 egész fasza embert, a védelmük is rendben lehet Sahko-val, ha Suarez-t megtartják, Countinho folyamatosan érik, még ott lehetnek a BL helyeken is.