Ezt Hoenes is lenyilatkozta. Jövőre felvasaroljak a fél bundesligat.ikarus93 írta:"Az utóbbi években is követtem a nemzetközi labdarúgást, nagyon meggyőző számomra az exklubom, a Real Madrid. Követendő példák lehetnek."
Heynckes

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 9., hétfő 16:56
Ezt Hoenes is lenyilatkozta. Jövőre felvasaroljak a fél bundesligat.ikarus93 írta:"Az utóbbi években is követtem a nemzetközi labdarúgást, nagyon meggyőző számomra az exklubom, a Real Madrid. Követendő példák lehetnek."
Heynckes
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 9., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 9., hétfő 9:38
Öltözzön rétegesen.peto.isti írta:James menne vissza Madridba. Nem tetszik neki a müncheni hideg és Carlo elbocsájtása sem.
Ha az augusztusi, szeptemberi, októberi "hideggel" van problémája, akkor lesz még baj télen.![]()
Bár ez nem valami hiteles forrás, így lehet semmi nem igaz belőle... Pep távozása után is jöttek a hírek, hogy Thiago megy vele...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 9., hétfő 8:38
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 9., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 5., csütörtök 7:18
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 23:36
Itt Heynckes csodát nem fog tenni, ő kihozza ebből a keretből a maximumot (bajnokság,BL legjobb 8), a nyáron megválnak az kiöregedett sztároktól és Nageslmann egy fiatal német csapatot tud építeni, akinek szerintem megfogják adni az időt.miVida írta:Remélem megkapjuk a Bayernt... Nagyon nem bírom heyneckst aki hivatalos mostmár. Büntetünk!!!!
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. október 4., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 23:30
Ahogy olvasom, szezon végén pedig megy Nagelsmann, ez egyértelműen jobb opció mint a Enrique vonal.Zsombor írta:Állítólag Heynckes irányít szezon végéig.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 4., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. október 4., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. október 4., szerda 20:46
a felnőtt csapatban nem tudom miért, de múltkor a junior blbe kezdő volt ellenünk asszemziro4vr írta:Aki ismeri a dortmund ügyeit, Isak miért nem játszik kb egy percet se?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 4., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. október 4., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 4., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 13:28
Az nem is volt soha terv. Legalábbis én úgy tudom, ő csak addig ugrott be, még nincs meg Carlo utódja.BlancoMark írta: De az nem official hogy Sagnol szezon vegeig tuti marad?Vagy mar most le akarjak valtani?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 4., szerda 12:52
De az nem official hogy Sagnol szezon vegeig tuti marad?ikarus93 írta:Ha Enriquét odaviszik, akkor le is húzhatjátok a rolót erre a szezonra. Ott nem hiszem, hogy lesz bajnokság max egy kupa. A BL meg amúgy is esélytelen nektek. Bocs.peto.isti írta:Oddsmozgások aggasztóak... Luis Enrique szorzója 7 ről 2,5-re (!!!) esett![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 12:37
Ha Enriquét odaviszik, akkor le is húzhatjátok a rolót erre a szezonra. Ott nem hiszem, hogy lesz bajnokság max egy kupa. A BL amúgy is esélytelen nektek. Bocs.peto.isti írta:Oddsmozgások aggasztóak... Luis Enrique szorzója 7 ről 2,5-re (!!!) esett![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 4., szerda 12:37
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem