HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 5., csütörtök 7:18
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 23:36
Itt Heynckes csodát nem fog tenni, ő kihozza ebből a keretből a maximumot (bajnokság,BL legjobb 8), a nyáron megválnak az kiöregedett sztároktól és Nageslmann egy fiatal német csapatot tud építeni, akinek szerintem megfogják adni az időt.miVida írta:Remélem megkapjuk a Bayernt... Nagyon nem bírom heyneckst aki hivatalos mostmár. Büntetünk!!!!
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. október 4., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 23:30
Ahogy olvasom, szezon végén pedig megy Nagelsmann, ez egyértelműen jobb opció mint a Enrique vonal.Zsombor írta:Állítólag Heynckes irányít szezon végéig.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 4., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. október 4., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. október 4., szerda 20:46
a felnőtt csapatban nem tudom miért, de múltkor a junior blbe kezdő volt ellenünk asszemziro4vr írta:Aki ismeri a dortmund ügyeit, Isak miért nem játszik kb egy percet se?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 4., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. október 4., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 4., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 13:28
Az nem is volt soha terv. Legalábbis én úgy tudom, ő csak addig ugrott be, még nincs meg Carlo utódja.BlancoMark írta: De az nem official hogy Sagnol szezon vegeig tuti marad?Vagy mar most le akarjak valtani?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 4., szerda 12:52
De az nem official hogy Sagnol szezon vegeig tuti marad?ikarus93 írta:Ha Enriquét odaviszik, akkor le is húzhatjátok a rolót erre a szezonra. Ott nem hiszem, hogy lesz bajnokság max egy kupa. A BL meg amúgy is esélytelen nektek. Bocs.peto.isti írta:Oddsmozgások aggasztóak... Luis Enrique szorzója 7 ről 2,5-re (!!!) esett![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 12:37
Ha Enriquét odaviszik, akkor le is húzhatjátok a rolót erre a szezonra. Ott nem hiszem, hogy lesz bajnokság max egy kupa. A BL amúgy is esélytelen nektek. Bocs.peto.isti írta:Oddsmozgások aggasztóak... Luis Enrique szorzója 7 ről 2,5-re (!!!) esett![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 4., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 12:36
Ha Enriquét odaviszik, akkor le is húzhatjátok a rolót erre a szezonra. Ott nem hiszem, hogy lesz bajnokság max egy kupa. A BL meg amúgy is esélytelen nektek. Bocs.peto.isti írta:Oddsmozgások aggasztóak... Luis Enrique szorzója 7 ről 2,5-re (!!!) esett![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 11:00
Meglepődnék nagyon ha ő jönne, mivel az aktuális edzőtől mindig elvárják a német nyelvet. Emiatt kellett Pepnek vagy éppen Carlonak is megtanulnia. Enriquenek nem lenne ideje most erre, ráadásul a németesítésbe ne spanyol edzővel fogjanak már bele.L.Miki írta:Azért a Barcával egy triplázást csak sikerült elérnie...peto.isti írta:
Mert barátként váltak el, s jó viszonyban vannak a mai napig.Mondjuk remélem ez az Enrique dolog kamu, mert az még viccnek is rossz lenne. Minden jel Tuchelre utal. Remélem nem jön közbe más, már csak azért sem, mert 1,40es oddson megtoltam.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 4., szerda 10:57
Azért a Barcával egy triplázást csak sikerült elérnie...peto.isti írta:
Mert barátként váltak el, s jó viszonyban vannak a mai napig.Mondjuk remélem ez az Enrique dolog kamu, mert az még viccnek is rossz lenne. Minden jel Tuchelre utal. Remélem nem jön közbe más, már csak azért sem, mert 1,40es oddson megtoltam.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 10:51
Ellentét is van közöttük!Babinho írta:Ez mindig érdekes egy megjelenő nyilatkozatnál, hogy a kérdésre válaszolt e, vagy magától mondta...![]()
De tudva levő, hogy Hoeness nagy haverja volt Pepnek, amikor kijött a böriből nyilatkozta is Rumineggenek felrótt kritikaként, hogy ha nem ment volna nyaralni még mindig a klubnál lenne Pep. Szerintem kettejük közt most farokcsóválgatás megy, Hoeness akar edzőt hozni, ezt pedig alaposan átgondolt döntés alapján kívánja meghozni, még jó hogy kikér minden segítséget. Nincs ebben semmi furcsa.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem