HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 11:00
Meglepődnék nagyon ha ő jönne, mivel az aktuális edzőtől mindig elvárják a német nyelvet. Emiatt kellett Pepnek vagy éppen Carlonak is megtanulnia. Enriquenek nem lenne ideje most erre, ráadásul a németesítésbe ne spanyol edzővel fogjanak már bele.L.Miki írta:Azért a Barcával egy triplázást csak sikerült elérnie...peto.isti írta:
Mert barátként váltak el, s jó viszonyban vannak a mai napig.Mondjuk remélem ez az Enrique dolog kamu, mert az még viccnek is rossz lenne. Minden jel Tuchelre utal. Remélem nem jön közbe más, már csak azért sem, mert 1,40es oddson megtoltam.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 4., szerda 10:57
Azért a Barcával egy triplázást csak sikerült elérnie...peto.isti írta:
Mert barátként váltak el, s jó viszonyban vannak a mai napig.Mondjuk remélem ez az Enrique dolog kamu, mert az még viccnek is rossz lenne. Minden jel Tuchelre utal. Remélem nem jön közbe más, már csak azért sem, mert 1,40es oddson megtoltam.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 10:51
Ellentét is van közöttük!Babinho írta:Ez mindig érdekes egy megjelenő nyilatkozatnál, hogy a kérdésre válaszolt e, vagy magától mondta...![]()
De tudva levő, hogy Hoeness nagy haverja volt Pepnek, amikor kijött a böriből nyilatkozta is Rumineggenek felrótt kritikaként, hogy ha nem ment volna nyaralni még mindig a klubnál lenne Pep. Szerintem kettejük közt most farokcsóválgatás megy, Hoeness akar edzőt hozni, ezt pedig alaposan átgondolt döntés alapján kívánja meghozni, még jó hogy kikér minden segítséget. Nincs ebben semmi furcsa.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 10:50
Valószínű egyébként ez lehetett. Oktoberfest van Münchenben, amin részt vett egykori edző, akivel mai napig jó kapcsolatban van a Bayern vezetősége. Pep 0-24-ben a focinak él, nyilván szóba került az asztalnál az edzőkérdés is.palesz77 írta:Lehet rosszul gondolom, de szerintem a riporter konkrétan megkérdezte, hogy beszélt-e Peppel az edzőkérdésről, és arra válaszolta ezt. Úgy meg semmi fura szerintem, erről tök felesleges lett volna hazudni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. október 4., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 4., szerda 10:47
Mert barátként váltak el, s jó viszonyban vannak a mai napig.BBeno írta:valaki bayernes mondja mar el ugyan miert kerdezik ki pep velemenyet..„Elmondtam Pep Guardiolának, hogy kit nevezünk ki a következő napokban. Elégedettnek tűnt a választással” – mondta a müncheni AZ című lapnakUli Hoeness.
ertem en hogy o akarta nagyon tuchelt maga utan de mar tobb mint egy eve nem a klub alkalmazottja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 4., szerda 10:45
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. október 4., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 4., szerda 9:51
HozzászólásSzerző: füst » 2017. október 4., szerda 9:41
BBeno írta:mert a talalkozo is olyan fura... igy akar a velemenyet is kikerhette foleg hogy pep a sajat utodjat is megvalaszotta. igaz vegul carlo lett. perez miert nem tart talalkozokat ancelottival vagy benitezzel? valamiert pep meg mindig ugymond belsos.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 4., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: füst » 2017. október 4., szerda 9:29
Ez nyilván egy privát beszélgetés volt kettejük között, ahol Uli tájékozató jelleggel beszélt az új edzőről.L.Miki írta:Meg nem is alkotott korszak alkotó dolgot, amiért hozza kellene tanácsért fordulni... érdekes.BBeno írta:
valaki bayernes mondja mar el ugyan miert kerdezik ki pep velemenyet..
ertem en hogy o akarta nagyon tuchelt maga utan de mar tobb mint egy eve nem a klub alkalmazottja.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 4., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 4., szerda 9:07
Meg nem is alkotott korszak alkotó dolgot, amiért hozza kellene tanácsért fordulni... érdekes.BBeno írta:valaki bayernes mondja mar el ugyan miert kerdezik ki pep velemenyet..„Elmondtam Pep Guardiolának, hogy kit nevezünk ki a következő napokban. Elégedettnek tűnt a választással” – mondta a müncheni AZ című lapnakUli Hoeness.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 4., szerda 8:16
Azt írják amúgy, hogy LE az.BBeno írta:valaki bayernes mondja mar el ugyan miert kerdezik ki pep velemenyet..„Elmondtam Pep Guardiolának, hogy kit nevezünk ki a következő napokban. Elégedettnek tűnt a választással” – mondta a müncheni AZ című lapnakUli Hoeness.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 4., szerda 8:14
valaki bayernes mondja mar el ugyan miert kerdezik ki pep velemenyet..„Elmondtam Pep Guardiolának, hogy kit nevezünk ki a következő napokban. Elégedettnek tűnt a választással” – mondta a müncheni AZ című lapnakUli Hoeness.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 3., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 3., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. október 2., hétfő 22:07
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem