Több gólt lőne ellenünk vszleg, mint Ticosként és emiatt többször kéne néznem azt a kretén gólörömét

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 11., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 11., szerda 22:56
Es ez nekunk miert is lenne jo?Kerlon írta:Azt írja a Mundo, hogy kivásárolja Griezmannt a Barca. ADJA ISTEN
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. október 10., kedd 11:08
Nincs nekünk akkora szerencsénk.Kerlon írta:Azt írja a Mundo, hogy kivásárolja Griezmannt a Barca. ADJA ISTEN
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 10., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. október 6., péntek 17:04
Pont azért nem írták alá, nehogy megerősítséka vezetőséget amíg gyűltek az aláírások. Tehát nem előmozdítani akarták hanem úgymond a maradást megelőzni.Süti írta:Miből gondolták, hogy az ő szerződéshosszabbításuk elhúzása majd elmozdítja az elnököt a helyéről?
A "nem írtam még alá semmit" -ből átfordulni az "egész életemre elköteleztem magam"-ba pedig nekem elég visszás. Mert ha valóban nyomást gyakorolna egy Messi és egy Iniesta, annak szerintem lenne eredménye, de ha ez kimerül annyiban hogy "hát, még nem írtam alá semmit", majd utána simán aláír egy life long papírt, azzal gyakorlatilag csak megerősíti a jelenlegi vezetőséget. Ezért volt felesleges.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 6., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. október 6., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 6., péntek 12:54
Egyrészt gondolom gesztus, másrészt meg hogy utána örömmel látják az utánpótlásnál.ikarus93 írta:Életre szóló szerződés mit takar? 60 évesen is játszhat a Barcába?
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 6., péntek 12:53
A katalán ligában lehet befér majd a kezdőbe akkor is.ikarus93 írta:Életre szóló szerződés mit takar? 60 évesen is játszhat a Barcába?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 6., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 6., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 6., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. október 3., kedd 17:47
Nem akartam bele szólni, de ez kiszúrta a szemem! Hát persze, hogy nem, mert akkor nem volt ilyen b***tt nagy katalán, akkor örömittasan ünnepelte a spanyol VB, EB címet. Azóta valami elment nála, köpköd Madridra, köpköd mindenre ami nem katalán. De b***meg, hogy még ebből is megpróbálod jól kihozni ezt a semmirevalót, ilyen gyenge indokkal, hogy "bezzeg akkor"...lesliejr írta:.mikor Eb-t meg Vb-t nyertek nem fújjoltak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 3., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. október 3., kedd 17:40
Én se akarok belemenni a politikai hátterébe még ha érdekes és tanulságos is lenne. Akit érdekel a dolog ajánlom összevetni az aktuális helyzetet a Szerbia-Koszovó sztorival.lestat írta:Igen tudom de itt mindkettőről ir egy kicsit szvsz..főleg az utolsó mondat ami miatt szerintem nem lépnek semmit. De nemtudom nem értek túlságosan a politikához. De ez valahol logikus a részükről mégha nem is helyénvaló. Migráns barátainkank előbb ugrottakDinhoL írta: "A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
Ráadásul, ha egy kisebbség több jogot harcol ki magának, akkor abból erőt merít Európa többi kisebbsége is."
Amikor azt írtam EU, nem a közvéleményre hanem Junckerre és társaira gondoltam.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 3., kedd 17:32
Igen tudom de itt mindkettőről ir egy kicsit szvsz..főleg az utolsó mondat ami miatt szerintem nem lépnek semmit. De nemtudom nem értek túlságosan a politikához. De ez valahol logikus a részükről mégha nem is helyénvaló. Migráns barátainkank előbb ugrottakDinhoL írta: "A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
Ráadásul, ha egy kisebbség több jogot harcol ki magának, akkor abból erőt merít Európa többi kisebbsége is."
Amikor azt írtam EU, nem a közvéleményre hanem Junckerre és társaira gondoltam.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. október 3., kedd 17:21
Amikor azt írtam EU, nem a közvéleményre hanem Junckerre és társaira gondoltam.lestat írta:DinhoL írta:(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )
"A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 3., kedd 17:06
DinhoL írta:(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. október 3., kedd 16:56
Persze, hogy a spanyol civilek nincsenek a katalánok ellen, látják ők is mekkora rendőri túlkapások voltak és a kormányuk mekkora politikai öngólt rúgott. Itt a karhatalommal vannak nagyon nagy gondok. Ami egész Katalóniának a legnagyobb problémája - és ezért is írok most ide mert ahogy láttam senki se említette - az az, hogy Madrid beteges adóterhet ró a tartományra, ami egyrészt a legmagasabb az egész országban, másrészt közel nem arányos. A baszkoknál ugyanez volt a helyzet csak ott ugye alakult egy ETA, azóta gyakorlatilag nem adóznak..(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=kOzFJvxdmAI
"Madrid is with catalan people!"
Nem azzal van az embereknek bajuk szerintem hogy külön akar válni. Hanem hogy a spanyolokat állítja be sz#ak miközben a fenti videó nekem kicsit mást sugall. Nem minden fekete és fehér csak.
Ja és közben meg felveszi a címeres mezt.
Eddig is tudtuk hogy nincs sok esze csak a balhé gerjesztésére képes.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. október 3., kedd 16:55
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem