Ebből indult az egész.
Egy utolsó barom az emberünk,és még van képe a spanyol válogatottban játszani.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. október 3., kedd 16:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 3., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 3., kedd 15:13
Nem fütyülik ki ha nem kezdte volna el ezt az egészet még régebben. De amíg ment a szekér az eb-ken meg a vb-n addig jó lett volna a spanyol mez, mi?lesliejr írta:Ezekben a kérdésekben mi túl okosak szerintem nem lehetünk. Mintha a spanyolok oktatnának minket a Felvidékről vagy Erdélyről. Lehet szidni Piqué-t, én a helyében már az első fütty után ledobtam volna a mezt, rálépek és köszi...mikor Eb-t meg Vb-t nyertek nem fújjoltak.
Az már egy másik kérdés, hogy ugyanez a kettősség igaz a spanyolokra is. Takarodjon minden hithű katalán a válogatottból, de ne szakadjon el az országtól, mert mégis csak a spanyol gazdaság közel 1/4-ét termeli ki és a szakítással nem Katalónia, hanem Spanyolország járna nagyon rosszul.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. október 3., kedd 15:10
Erről mesélhetnék, de az hatalmas off lenne. Piquenek ha akar, akkor diplomatikusabban kellene állást foglalnia.lesliejr írta:Felvidékről
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. október 3., kedd 15:06
Nem akarok ebbe belefolyni, mert nem követem az eseményeket fokozottan, de korábbról mintha rémlene olyan cikk, hogy nem csak a bevételek, hanem az adósságok is Katalóniában a legmagasabbak. Amennyiben ez igaz, azért mindjárt árnyaltabb a kép. Persze az is igaz, hogy jól menedzselve a hitelek is kezelhetőek (bár nem tudom, hogy mit takart pontosan az adósság).a szakítással nem Katalónia, hanem Spanyolország járna nagyon rosszul.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 3., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. október 3., kedd 14:56
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 3., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. október 3., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 3., kedd 8:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 3., kedd 8:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 3., kedd 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 3., kedd 8:01
Látom ebben a témában is képben vagy, mint oly' sok mindenbenBBeno írta:Ja Benzemát megvádolták, mert segíteni akart az egyik idióta csapattársán,nagy segitseg azt mondani a csapattarsnak hogy jobban teszi ha fizet mert kulonben ez meg az lesz...ahelyett hogy fizetett volna zsebbol o..na mindegy ez a mult nem erdekel
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 3., kedd 7:39
Ja Benzemát megvádolták, mert segíteni akart az egyik idióta csapattársán,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 3., kedd 6:33
Ja Benzemát megvádolták, mert segíteni akart az egyik idióta csapattársán, Piqué meg támadja az országot, amelyiknek a mezét magára húzza időről időre.RaúlCF írta:Benzema se egy Teréz anya. teljesen más eset semmi párhuzam nincs bennük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 3., kedd 6:15
HozzászólásSzerző: thedude » 2017. október 3., kedd 2:54
Ezek az emberek azert mentek oda hogy egy palirra tegyenek egy X-et. Odairjak, mennek haza, kesz. Ez egy alapveto emberi jog, amit lehet hogy meg nem minden orszagnak sikerult a magaeva tennie, de nyugat-europa allitolag egy civilizalt terseg ahol az emberek jogai nincsenek sarba tiporva.Torquemada írta: ... Így a spanyol rendőrség fellépése mindenképpen arányos volt ...
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 2., hétfő 23:14
Torquemada írta: ... Így a spanyol rendőrség fellépése mindenképpen arányos volt ...
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 2., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 2., hétfő 22:34
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem