HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 28., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 28., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 28., vasárnap 19:29
Szia, az oldalon egyelőre adatbázis részleg nincs, de tervezzük. Nem lesz apró munka újra feltölteni (több hét, hónap) a statisztikai részleget, így ameddig nem értünk el egy bizonyos pontig a feltöltésben nem lesz elérhető. De mindenképp tervezzük, és lesz is.Én szeretek 1 picit a statisztikában keresgélni, a madridistán volt egy ilyen menü külön létrehozva, ahol a játékosok és a Castillás játékosok statja volt (hány meccsen játszottak, hány gólt lőttek, mennyi piros és sárga lapjuk van), továbbá az összes sorozatban volt tabella létrehozva, és az egyenes kieséses szakasz beli meccseink is meg találhatóak voltak időponttal, és még volt betegszoba, a főoldalon, én ezeket a menüpontokat látogattam legtöbbször az oldalon, a fórumon és a híreken kívül. Nálatok hol találom meg ezeket? Elnézést, ha 1 kicsit vak vagyok és valamelyiket nem láttam, de még most szokok hozzá az oldalhoz, illetőleg azért is elnézést, ha ezeknek a menüpontoknak az elkészítése még folyamatban van, csak én vagyok türelmetlen.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. április 28., vasárnap 16:28
HozzászólásSzerző: szurkoló » 2013. április 28., vasárnap 16:23
Azt hiszem valami probléma mégis csak nálatok lehet. Én próbáltam belépni a nick nevemmel és az email címemmel, de nem kaptam regisztrációs mailt a mai napig. A belépést pénteken próbáltam meg. Ha új regisztrációs mael kérek kiírja, hogy elküldte, de nem érkezik meg a fiókba. A spamek között nincs. Ha megpróbálok belépni akkor pedig azt írja ki, hogyCsabi írta:Szurkolo, a nickedet és az email címedet senki nem használja. Illetve csak félig, ugyanis valóban regisztrálva van egy szurkolo nevű felhasználó az általad megadott: nagy03@.........hu emailcímmel. Azonban az IP cím, amelyről a regisztráció érkezett megegyezik azzal az IP címmel, amiről a szurkoló felhasználónevet is regisztrálták. Azt megértjük, hogy valaki valahogy el tudja tulajdonítani más nevét és mailjét, azonban képtelennek tartjuk, hogy az IP címet is csak úgy lehetne lopkodni. Így a hiba nem a mi készülékünkben van.szurkoló írta:Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne.
Amikor a szurkolo, azaz a megszokott nevemmel próbáltam belépni és a madridistán is használt email címemmel, azt az üzenetet kaptam, hogy a név és a hozzá tartozó email címet már használják, így válasszak másik nevet és adjak meg egy valós email címet.
Kérdésem: ki használja a nevet és az email címemet? Miért kaptam ezt az üzenetet?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 28., vasárnap 13:52
Szurkolo, a nickedet és az email címedet senki nem használja. Illetve csak félig, ugyanis valóban regisztrálva van egy szurkolo nevű felhasználó az általad megadott: nagy03@.........hu emailcímmel. Azonban az IP cím, amelyről a regisztráció érkezett megegyezik azzal az IP címmel, amiről a szurkoló felhasználónevet is regisztrálták. Azt megértjük, hogy valaki valahogy el tudja tulajdonítani más nevét és mailjét, azonban képtelennek tartjuk, hogy az IP címet is csak úgy lehetne lopkodni. Így a hiba nem a mi készülékünkben van.szurkoló írta:Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne.
Amikor a szurkolo, azaz a megszokott nevemmel próbáltam belépni és a madridistán is használt email címemmel, azt az üzenetet kaptam, hogy a név és a hozzá tartozó email címet már használják, így válasszak másik nevet és adjak meg egy valós email címet.
Kérdésem: ki használja a nevet és az email címemet? Miért kaptam ezt az üzenetet?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 28., vasárnap 13:29
pofátlanKerlon írta:Faust beelőzött már a humor részlegen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 13:19
Faust beelőzött már a humor részlegen.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 28., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: szurkoló » 2013. április 27., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. április 27., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 27., szombat 19:44
az biztos. mert a célját eléri ezzel is, ugyanúgy elolvassátok sőt még ide is bemásolgatjátok hogy ő miket ír ki.Casso írta:Nagyon ügyesen csinálja eddig.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 19:35
Real Madrid kezdőcsapata az Atletico Madrid ellen: Essien, Carvalho, Albiol, Nacho; Khedira, Pepe, Kaká, Di María, Benzema, Morata.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2013. április 27., szombat 18:53
köszi :-)lordgabi írta:Isten éltessen Tottinho!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 27., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. április 27., szombat 18:22
Azt hiszem egy másik fórum részbe írták, hogy CTRL+F5.. próbáld meg, Firefoxon tuti működik.Casso írta:Csak nekem lettek nagyon kicsik a betűk?
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 27., szombat 18:17
milyen böngészőt használsz? nálam is ez volt a gond múltkor, de egy chrome reinstall megoldotta ezt a problémát. :-)Casso írta:Csak nekem lettek nagyon kicsik a betűk?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 27., szombat 18:16
yes.Casso írta:Csak nekem lettek nagyon kicsik a betűk?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem