Egyebkent az is vicces szerintem, hogy nincs olyan nagy szolgaltato ahol tudnam nezni az osszes fobajnoksagot mert valami csatorna garantaltan hianyzik mindegyiknek a csomagjabol.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 2., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 2., hétfő 20:13
Jó, hát a sport1-nél a hd is sd minőségziro4vr írta:A digiseket én se bírom annyira. De nem is az a lényeg, ott legalább pl hd az összes csatorna, sport kettőnél a minőség telepi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 2., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 2., hétfő 19:09
Dehogynem részre hajló.lestat írta:Kerlon írta:Engem mondjuk kiráz a hideg Egri Viktortól meg Monokitól is.
Monoki pedig az egyik legnormálisabb szvsz. Nem bólogatós kutyaként van ott bent. Keményen visszakérdez a szakértőktől értelmesen nyilvánul meg, nem részlehajló stb. Én bírom a szélkakas c műsorukat is.
Na de h ne legyen off.
Ribery elv szakadást szenvedett. Szerintem Carlo otthon vuduzza a babákat
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 2., hétfő 18:16
Kerlon írta:Engem mondjuk kiráz a hideg Egri Viktortól meg Monokitól is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 2., hétfő 15:59
Mert ő normális közegben "játszik". Ott hallhat új dolgokat, nem a szar sablont.ateeemadrid írta:Szerintem bármi jobb, mint a Sport TV, én azt sem bánom, ha a Spílerhez kerül esetleg a spanyol bajnokság. Azok legalább nem hosszú évek óta konstansan szánalmasak, ott legalább apró esély van arra, hogy fejlődnek.
Egyébként tegnap Bogdán Ádám is kommentált a 'Pool meccsen, ő pl. mondott érdekes dolgokat is.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. október 2., hétfő 15:55
Néztem a tegnapi meccsüket. Olyan erőnlétük van, hogy 60 perc után elfogytak egy Hertha ellen. Azért tudott egyenlíteni 2-0ról a Hertha.Süti írta:Vagy csak nem volt egy Robben meg egy Ribery akik úgy gondolták, hogy jobban tudják, milyen egy jó edzés, mint a jelenleg egyik legsikeresebb aktív edző.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. október 2., hétfő 15:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 2., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. október 2., hétfő 15:12
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. október 2., hétfő 15:05
átigazol.Kerlon írta:Mi lesz Farkas Norbival, ha elviszik tőlük a LaLigát??????????????
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 2., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 2., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 2., hétfő 14:46
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. október 2., hétfő 14:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 2., hétfő 14:42
Ha így nem kell tovább elviselni FN-t és Hegyiéket, akkor áldásom rá.én szerintem még van 1 év hátra nekik de a forrás szerint idei lesz az utolsó év a sport tv-n. jön a spíler...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 2., hétfő 14:32
csak hogy még a témánál maradjak egy kicsit. állítólag a laliga közvetítési joga e szezon végén lejár és a sport tv a bundesligát azért vette meg mert erősen úgyvélik hogy a haverhoz kerül a laliga is jövőre.nzooli93 írta:Igen,és ez főleg pont a sport tv-re a legjellemzőbb. Spanyol bajnokik vannak péntek meg hétfő este is szokszor. 1-et nem adnak le belőlük soha. Vasárnap is sokszor kihagynak meccseket,mert épp más megy. Digi ennyiből jó. Ők leadnak mindenféle kisebb francia meg olasz bajnokit is. Pénteken van két francia bajnoki, tök mindegy,ha a 10. játszik a 18.al. leadják élőben studióval. Olaszoknál vasárnap délután 3kor van a legtöbb meccs. Legtöbbször 3 csatornán 3at adnak élőben,ha valami miatt mégsem, akkor weboldalukon lehet nézni élőben kommentárral. Sport tv is hova veszi meg a németeket,mikor a spanyolokat se tudja csak ilyen 30-40 %ban leadni. Még egy igényes felvezető meg összefoglaló műsoruk sinsc hozzá, holott hétköznap kb semmi élőt nem adnak. Eurosporton is a szombati 2 meccs között leadnak 1-et ismétlésben majdnem teljesen, meg adják folyamatosan meccsek között a összefoglalókat. Sport tv-n ilyen soha nem lesz. Ott néha azért kell hálásnak lenni,ha egy real,barca meccsre időben odatudnak kapcsolni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 2., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 2., hétfő 14:08
Az se kizárt, hogy túlságosan is haver volt nálunk azért nem akarták elküldeni.Süti írta:Nyilván.
A palinak annyi BL győzelme van mint az egész BM-nek, a Real Madridból nem akarták elengedni a játékosok, de biztos annyira botrányos edzéseket tartott, hogy a játékosok inkább a saját szabadidejüket beáldozva egymás között külön edzéseket szerveztek. Edző nélkül.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 2., hétfő 14:05
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem