h3x0r írta:Az uj Star Trek sorozatot nezi valaki? Milyen lett?
Én gondolkoztam rajta, de nagyon rossz kritikákat olvastam vele kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 8., vasárnap 19:42
h3x0r írta:Az uj Star Trek sorozatot nezi valaki? Milyen lett?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. október 8., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. október 8., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. október 8., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. október 8., vasárnap 10:24
sonic írta:Nagyon elkapott a gepszij a stranger things-el. Jo kis sorozat. Regnap megneztem 5 reszt.![]()
Csoda hogy ez eddig elkerulte a figyelmem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. október 8., vasárnap 10:03
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. október 7., szombat 12:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a legutolsó rész (5.) egész "jó"ra sikerült, legalábbis az évad eddigi részeihez képest, de már a negyedik rész is a jobb kategóriába esett, remélhetőleg most elindulnak egy kicsit felfelé, aztán értékelhető lesz az évad.raul0791 írta:van még olyan elvetemült rajtam kívül, aki nézi az american horror storyt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezzel az évaddal szerintem csúnyán melléfogtak....nekem nem igazán jön át eddig.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. október 6., péntek 20:45
20 perc után hagytam ezt a hulladékot, barátok közt szintet sem üti meg.raul0791 írta:van még olyan elvetemült rajtam kívül, aki nézi az american horror storyt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezzel az évaddal szerintem csúnyán melléfogtak....nekem nem igazán jön át eddig.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. október 6., péntek 19:53
első két rész láttam, engem eddig nem köt le, főleg, hogy az AZ c. film miatt is elég nagy volt most a bohóc mánia, kicsit nekem lerágott csontnak tűnik ez a dolog, belekeverve Trump politikáját is, kissé erőltetettnek hat a dolog.raul0791 írta:van még olyan elvetemült rajtam kívül, aki nézi az american horror storyt?
Pedig az előző évad is király volt, nekem az pl. nagyon tetszett.hotel volt az utolsó lövésük nálam. második évad óta várok egy jó ahs-t de nem kaptam meg. Pár napja adtam egy esélyt a 6. évadnak de inkább köszönöm nem. 7 ről meg már csak kritikát olvastam, annyi elég is volt abból is.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. október 6., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: sanko. » 2017. október 6., péntek 19:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. október 6., péntek 15:09
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. október 5., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. október 5., csütörtök 13:16
Köszönöm az ajánlást, épp sorozatkeresésben voltam. Nagyszerű sorozat, kiváló színészekkel, karakterekkel, jó alapötlettel és megvalósítással.Solari írta:ahogy látom itt még nem volt róla szó de a netflix idei sorozata az atypical nagyon jópofa kis sorozat lett.
ilyen családi sitcom féleség és szerethető. Egy autista srác életéről szól leginkább és arról hogy hogy éli meg a családja stbstb.
Nekem nagyon bejött. vicces, néhol szomorú, megható. Nem igazán tudnám egy sorozathoz se hasonlítani.
közben most látom hogy a nyomás alatt. c. filmben is ő szerepelt.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. október 5., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 3., kedd 18:37
SííííííKAG írta:Narcos S02:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon leült így az eleje az első évadhoz képest... be fog indulni ismét?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 3., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 2., hétfő 16:13
És még büszke is vagy ráhamesz írta:Jelen.Egyáltalán ki az a bolond, aki ilyen hulladékokat néz?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. október 2., hétfő 14:26
Jelen.Egyáltalán ki az a bolond, aki ilyen hulladékokat néz?
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 2., hétfő 14:19
nzooli93 írta:Uristen mi lett az xfaktorbol. Elmult evekben nem neztem mar, most visszaneztem 1-2 adast a hetvegen. Hat mi ez??? Hol van ez a K.Ildi Geszti Fero Malek fele zsuritol..es akkor anno a Presser fele megasztart nem is emlitem..nagyon gaz..es a vicc hogy a keszitok is teljesen atmennek valami drama sorozatba. A zsuri tuti rendezoi utasitasra dramazik ennyit egymast kozt, es ha van is egy jo produkcio osszevagva mutatjak 45 masodpercet, mert inkabb a zsuritagok megjatszott balhezasat mutatjak percekig..pedig anno ez egy szinvonalas tehetsegkutato volt..es most is volt par jobb enekes azert, de egyaltalan nem is ez a celja mar a musornak..szomoru
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem