HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. szeptember 27., szerda 14:01
én amúgy ott fordultam egyet a csípőm körül, amikor modric kilépte a sorfal távolságot a bírónak, gyakorlatilag beégetve sporibátyót és egyértelműen rámutatva, hogy fasz vagy öregem, erre még ő kap sárgát. (szabad szemmel is látszott, hogy kilométerekkel hátrébb van a sorfal, mint kéne)
értem én, hogy ez a bíró professzionalitásának megkérdőjelezése, de bakker lehetne ennyi laza mérnöki csukló a bírókban, hogy elismerik a hibájukat, geci szar felfogás ez, amit képviselnek, a puha lófasz fújásokkal, a szimulálások benyelésével, a sok balfasz szabállyal, ami ezt csak elősegíti (gólöröm büntetése lappal pl).
nagyon rossz ez az irány, ha ennyire inkompetens az egész banda, akkor vagy tegyenek oda képzettebb embereket, vagy hívják segítségül a technológiát.
pl szimulálásokra meccs után összeül az uefa és kiosztja a fizetéshez képesti százalékos (tehát nem fix összegű!) büntit, magyarul lehet neymar ugyanazért a gurulásért fizet 150ezret, jujákbalázs meg 5ezret.
videóbíró is simán használható.
érdekes módon az amerikai sportokban kurva fasza bírók vannak, aztán ott akár az nba-ben, akár az nfl-ben sokkal nehezebb kimakkolni, hogy mi is történt, mint egy nagy, nyílt focipályányi területen, ahol a játékosok elhelyezkedésének sűrűsége is kisebb, hogy ne lehetne egyértelmű és helyes döntést hozni.
úgyhogy a fifa, uefa és az összes bíró bekaphatja a faszomat.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"