Az a Punto Pelotán van/volt, ha jól tudom, de azon én is szakadtamRealista24 írta:Az a videó megvan, amikor Bale-t várják és Drenthe száll ki a kocsiból?videó a marca-n.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 2., hétfő 9:49
Az a Punto Pelotán van/volt, ha jól tudom, de azon én is szakadtamRealista24 írta:Az a videó megvan, amikor Bale-t várják és Drenthe száll ki a kocsiból?videó a marca-n.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 9:48
Majd elhallgatnak a hangok, ha megy a szekér.. Nem is tudom mikor éreztem utoljára azt, hogy minden poszton a megfelelő ember van és tényleg bármire képes lehet a csapat. Már csak Varane-nak kell felépülnie és Casemiro-nak vagy Illara-nak beépülni Khedira helyett és akkor tényleg elképesztő szezont futhatunk. Arbeloa is úgy néz ki összeszedte magát, mert egész elviselhető volt a játéka, lehet megijedt Carvajal-tól. Jó lesz ez. Lehet erős a Barcelona elől, de hátul szét tudjuk szedni őket ezzel a támadósorral.Realista24 írta:Az elmúlt éves hozzáállása miatt én is, ezzel nincs gond.Igen a számok szépek, ahogy írtam, csak vannak páran itt még jó mutatókkal akiknek ajtót nyitnának egyesek a hozzáállás miatt.
De a szurkolók úgy látom idén divatot teremtenek abból, hogy kurogassák a játékosainkat. López, Özil, Casillas, Karim...mondom, a következő CR lesz, ha Bale beválik.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 2., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 2., hétfő 9:45
Nem tudom, de szerintem Benzema jobban teljesít az új edző alatt. Két gól, két gólpassz, nagy része van abban, hogy idáig 9 pontból 9-et hoztunk. Özilen meg nem is látni, hogy bizonyítani szeretne, mivel új az edző, mindenki tiszta lappal indul, stb. Mintha még mindig azt gondolná, hogy Mourinho ül a padon, és játszhat sorozatosan akármilyen szarul, kezdő lesz. És ahogy tudatosult benne, hogy ez már nem így lesz, menne máshová.zalkrisz írta:Ez annyira belemagyarázás már a dolgokba, meg védjük meg a franciát bármiről is legyen szó, persze ha Özil csinál ilyeneket akkor adjuk el, mert nagyképű, elkényelmesedett, stb...
Itt a pont. Már többször bebizonyosodott, hogy a madridi madridisták többsége simán hülye. Pl. megszavazták Modricot a legrosszabb igazolásnak, mikor már az első labdaérintéséből látszott, hogy egy ilyen ember kell a KP-nkra.Realista24 írta:Nem védtem, csak pusztán az idióta, nachoszabálókat nem értem, akiknek nem jó semmi.
Már az is sokat elmond, hohy egyáltalán eljátszott a gondolattal. Karim ügynöke egyből nyilatkozott, és nyugtatott. Özilnél erről szó sincs.Mint azt már az előbb írtam, óvatosan bánnék az ilyen kijelentésekkel főleg ilyenkor és egyelőre még!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 9:39
Az elmúlt éves hozzáállása miatt én is, ezzel nincs gond.Igen a számok szépek, ahogy írtam, csak vannak páran itt még jó mutatókkal akiknek ajtót nyitnának egyesek a hozzáállás miatt.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 9:37
Mint azt már az előbb írtam, óvatosan bánnék az ilyen kijelentésekkel főleg ilyenkor és egyelőre még!Csak hát karim egy igazi madridista, ellentétben...
A cikk szerint la.is egyáltalán nem dolgozik az apja az ügyön (pár óra és kiderül).Annak ellenére, hogy Pérez mindenben megállapodott az Arsenal csapatával Özil átigazolását illetően, könnyen lehet, hogy nem vált klubot a játékost. A Marca szerint Özil ugyanis úgy döntött, hogy Madridban kíván maradni, ezért mégsem fogadja el az angol klub ajánlatát.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 9:34
Igen a számok szépek, ahogy írtam, csak vannak páran itt még jó mutatókkal akiknek ajtót nyitnának egyesek a hozzáállás miatt.Realista24 írta:Nem védtem, csak pusztán az idióta, nachoszabálókat nem értem, akiknek nem jó semmi.Benzema szintén. Nem kell mindig védeni a kedvencet, ha egyszer puhapöcs, tegye oda magát.
Három meccs, két gól, két gólpassz, ráadásul nem is akármilyen. A két gólja hat pontot ért. De azért baszogassuk.![]()
Carlo meg egy hülye gondolom, Mou meg a világlegjobbja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 9:30
Nem védtem, csak pusztán az idióta, nachoszabálókat nem értem, akiknek nem jó semmi.Benzema szintén. Nem kell mindig védeni a kedvencet, ha egyszer puhapöcs, tegye oda magát.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 9:26
Ez annyira belemagyarázás már a dolgokba, meg védjük meg a franciát bármiről is legyen szó, persze ha Özil csinál ilyeneket akkor adjuk el, mert nagyképű, elkényelmesedett, stb... Jah, de Benzema adott két gólpasszt. Akkor ne. Özil meg a legtöbbet az összes játékos közül, de nála nem számít. De ne az legyen, hogy én védem Özilt, mert ha úgy alakul, akkor adjuk el ma 50-ért, ilyen mentalitású játékosok nem kellenek. Bár én bízom benne, hogy marad és megküzd a helyéért, de ha nem képes rá, akkor ennyi.Realista24 írta:Erre a füttyszóra Carlo válaszolt, lásd az aláírásomban.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 2., hétfő 9:21
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. szeptember 2., hétfő 9:20
Igaz, de azóta már új szelek fújnak.ericco írta:Volt, júliusban. Simán megeshet, hogy a Real jegelte a transzfert, mert Levy hajlamot mutatott a tárgyalásokra, de nemrég voltak olyan hírek, hogy Ancelotti Morata teljesítményét látva kért egy új csatárt, Özil eladása után pénz is lenne rá, a Liverpool meg 40-45 millióért simán eladná, csak nem a PL-en belül. Wenger is utalt rá, hogy Suarez nem őket választotta, kétlem, hogy a Liverpoolra utalt. Ezután tett ajánlatot Benzemáért. Talán reménykedett benne, hogy a francia eljátszik a távozás gondolatával. Csak hát karim egy igazi madridista, ellentétben...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. szeptember 2., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 9:15
Az a videó megvan, amikor Bale-t várják és Drenthe száll ki a kocsiból?videó a marca-n.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 2., hétfő 9:14
Volt, júliusban. Simán megeshet, hogy a Real jegelte a transzfert, mert Levy hajlamot mutatott a tárgyalásokra, de nemrég voltak olyan hírek, hogy Ancelotti Morata teljesítményét látva kért egy új csatárt, Özil eladása után pénz is lenne rá, a Liverpool meg 40-45 millióért simán eladná, csak nem a PL-en belül. Wenger is utalt rá, hogy Suarez nem őket választotta, kétlem, hogy a Liverpoolra utalt. Ezután tett ajánlatot Benzemáért. Talán reménykedett benne, hogy a francia eljátszik a távozás gondolatával. Csak hát karim egy igazi madridista, ellentétben...NathanBarley írta:Suarezt pedig szerintem nem fogjuk leigazolni ma, annak már lett volna "előszele" a sajtóban.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 9:14
Na most akkor döntsék már el.hétfő, 09:08
Annak ellenére, hogy Pérez mindenben megállapodott az Arsenal csapatával Özil átigazolását illetően, könnyen lehet, hogy nem vált klubot a játékost. A Marca szerint Özil ugyanis úgy döntött, hogy Madridban kíván maradni, ezért mégsem fogadja el az angol klub ajánlatát.
Megértük. Ingyé' volt, azt tudni?mohaola írta:Hivatalos: Kaká a Milan-é
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 2., hétfő 9:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 2., hétfő 9:11
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. szeptember 2., hétfő 9:10
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 9:08
Nemcsak és kizárólagos; de a Sneijder, Robben buli után azért óvatosan bánnék az ilyen kijelentésekkel!Nem hiszem, hogy a vezetőség sara ez az Özil dolog.
A kulcsszó a "szinte"; világos volt, hogy amíg Bale nincs meg, addig eladás sem lesz (biztos, ami biztos alapon); a biznisz meg csak múlt héten a walesi lázadása után (addig a Tottenham sem pótolta közvetlenül senkivel) ért a finisbe (lezárulni pedig a hírek szerint csak pénteken zárult le)! Plusz Özil pénteki nyilatkozata sem épp erre utalt, de "sanszos", hogy mosolyogva hazudott az emberek és a szurkolók pofájába (ha így van emberileg tényleg 0) ...Akkor már rég intézkedtek volna, nem az utolsó pillanatra hagyták volna, hiszen Bale érkezése szinte biztos volt
Ezt viszont nagyon adom.Vesztes mentalitás, az ide nem kell.
Ennyi; Carlo a kettőjük közül inkább Di María mellett tette le a voksát (valakit meg el kell adni); ami jelen körülmények közt abszolút érthető, nálam viszont továbbra is kérdés, hogy hosszútávon is jó döntés-e az argentin!?Hát az előszezonban mutatott teljesítmény alapján teljesen jó döntés. Egyetértek Ancelottival.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem