Realista24 írta:Hát, Te mint Barca drukker bent voltál ennyi időt, ez egyértelmű. Az ismerőseim, Realos, nem Realos, fél és egy órát töltött kb. bent.
Mondjuk így el is hiszem, hogy nem tetszett nekik, annyi idő alatt kb úgy lehet körbemenni, hogy nem állnak meg sehol..
Amúgy a leírtak alapján eléggé hasonlít a Madrid múzeumához, van rengeteg érdekes videó, a Masiáról, a stílusról, régi meccsvideók, interaktív táblák, nem is egy, ott lehet régi összefoglalók közül válogatni, van olyan ahol lehet régi játékosokról válogatásokat nézni, ott van Kubala, Kocsis is. Van terem az összes kupával, régi korok csukái, labdái, mezei, sztorik a korokról, az összes többi szakosztály kupája is. Be lehet menni a sajtószobába, egy öltözőbe, a folyosón amit a játékosok is használnak kimenni a gyepre, ott leülni a kispadra, fel lehet menni a közvetítő boxba ahol a kommentátorok vannak. Van itt is sötétített videós folyosó, ahol egy kb 10-15 perces kis hangulatos film megy ismétlőbe, Espaia Barcáról is van most külön terem, meg van még biztos más is, csak elfelejtettem már, annyi volt.

Egyedül a csapatbusz nem volt itt, az tényleg jópofa lehet.
Nyilván én elfogultan is néztem a dolgokat, de objektívebben nézve az egyedüli ami zavaró volt szerintem, az a tömeg. Azon kívül, ha érdekel kicsit is a téma, szerintem baromi jól fel van építve az egész, nagyon hangulatos is. Mondjuk a kedvencem az volt, hogy lehet venni a Camp Nou gyepéből, ráadásul különböző kiszerelésekben is kapható..
szerk.: Amúgy elhiszem, hogy nem tetszett nekik, kinek mi, csak nekem fura, mert szerintem baromi érdekes volt, még úgy is, hogy én a 70%-át legalább már tudtam a dolgoknak.