OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
VanillaSky

Re: OFF

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. október 1., vasárnap 20:06

és meglesz a külföldi támogatás is ezt látva.
Erre nagy tétekben ne fogadj! A politika mindig is az érdekek mentén fog zajlani, nem az értékekén! A katalánok kiválás pedig senkinek sem az érdeke, az EU-nak pontosan az hiányzik a legjobban, hogy megkapjanak egy "sikeres" kilépőt. Senki nem fogja őket támogatni, maga a spanyol állam pedig minden fronton akadályozná a katalánokat. EUSZ 49. cikk a tagjelölti státuszhoz egyhangú (!!!) döntés kell, a spanyoloktól soha nem fogják megkapni.

Másrészről a karhatalom is valami kegyetlenül ostoba eljárást követett, hagyni kellett volna szépen lezajlani a szavazást és nagyívben tenni az eredményességére, jogalap nem volt hozzá a többi meg érdektelen.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 1., vasárnap 19:59

pont azért mert alkotmányellenes ergo kb lázadás. egyébként szépen ferdítenek a hírek, azokat a felvételeket nem mutatják ahol a rendőröket támadják a tüntetők.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. október 1., vasárnap 19:58

ateeemadrid írta:Én azt nem tudom egyébként, hogy miért kell feltétlen megakadályozni a szavazást - pláne erőszakkal - ha amúgy alkotmányellenesnek tekintik? Kijött volna egy eredmény, amin amúgy sem biztos, hogy meglett volna az 50%+-os részvétel, de ha igen akkor is mondhatták volna, hogy nagyon fasza meg minden, csak sajnos semmit nem ér.
Hát épp ez az. Szerintem ha úgy viselkedik a spanyol kormány, ahogy írod, akkor a "szelet kifogta volna ebből a vitorlából", hogy úgy mondjam. Így meg azokat a katalánokat is felbőszíti és idegenné teszi, akik amúgy otthon érezték eddig magukat Spanyolországban. Teljes ostobaság volt ez a mai, mindenki Katalónia mellé fog állni ebben a kérdésében ezek után (nem alaptalanul). Ezután hiába mondják, hogy alkotmányellenes: az mennyire alkotmányos dolog, hogy a társadalmat óvni és szolgálni köteles rendőrök a saját polgáraikat verik, rugják a földön, hajuknál fogva rángatják őket és gumilövedékekkel lőnek rájuk? Semmilyen megelőző erőszakos cselekedet nem indokolta ezt - ki volt adva szerintem a megfélemlítés előre, de ez fordítva fog elsülni. (És hát láttunk már ilyet ugye itthon, az is négy év múlva érett be, lehet ez se idén fog, de el fognak szerintem szakadni előbb-utóbb, a mai nagy lendületet fog adni az elszakadáspártiaknak.)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 1., vasárnap 19:57

Ez a kiszakadás mivel járna a spanyoloknak? Gondolok itt arra, hogy (ha jól tudom) a katalánok elég sok pénzt kaptak anno infrastruktúra meg minden kutyafasza fejlesztésre az eu-tól meg ugye a spanyoloktól. Ezt akkor vissza kéne fizetniük vagy mi?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. október 1., vasárnap 19:53

Én azt nem tudom egyébként, hogy miért kell feltétlen megakadályozni a szavazást - pláne erőszakkal - ha amúgy alkotmányellenesnek tekintik? Kijött volna egy eredmény, amin amúgy sem biztos, hogy meglett volna az 50%+-os részvétel, de ha igen akkor is mondhatták volna, hogy nagyon fasza meg minden, csak sajnos semmit nem ér.

Mondjuk szerintem nem fognak kiválni, meg valószínű, hogy egyik félnek sem érné meg a dolog.

Viszont a nagy Piqué féle hangadóktol elvárnám, hogy a válogatottat hagyják ott, nevetségesen ellentmondásos így a szitu a részükről. Ha ennyire nem akarnak egy adott országhoz tartozni, miért képviselik őket?

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. október 1., vasárnap 19:47

ericco írta:
MorataMartin írta:Amennyiben érvenyes és sikeres lesz a katalánok népszavazása mi lesz? El tudnak szakadni?
Ahhhoz elég nagy nemzetközi támogatás kéne, ami nem hiszem, hogy meglesz.
Azt gondolom, hogy a referendum előtti napokig ez így is volt. Az idióta spanyol kormány a brutalitással azonban lényegében kiléptette a mai napon szerintem Katalóniát Spanyolországból - nyilván úgy értem, hogy ez még időbe fog telni, de ez a mai nap megágyazott egy tényleges elszakadásnak, (ami szerintem ezért be is fog következni most már biztosan). A rendőri brutalitásokkal teli, erőszakos félkatonai fellépés egyesíteni fog minden katalánt - és meglesz a külföldi támogatás is ezt látva. Ha lett volna eszük, békés eszközökkel akadályozzák meg a szavazást.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 1., vasárnap 19:33

ameddig spanyolország része addig a többi spanyolnak is szavaznia kell hogy menjenek-e nem? csak egy rész nem dönthetne erről józan paraszti ésszel

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 1., vasárnap 19:29

MorataMartin írta:Amennyiben érvenyes és sikeres lesz a katalánok népszavazása mi lesz? El tudnak szakadni?
Ahhhoz elég nagy nemzetközi támogatás kéne, ami nem hiszem, hogy meglesz.
Merci Zizou!

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. október 1., vasárnap 19:22

Amennyiben érvenyes és sikeres lesz a katalánok népszavazása mi lesz? El tudnak szakadni?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. szeptember 30., szombat 15:45

Solari írta:d.gergo tökéletesen leírta az általános iskolás kötelező oltásos időszakomat. Viszont 80%ban nálam még hányás is párosult.:lol:

Haverom tavaly hetente vagy kéthetente ment plazmát adni bpn. 2500ftot kapott alkalmanként:D
Nyíregyházán 6500 forintot fizetnek érte, kivéve az első alkalomkor mert az 10.000.
Nyíregyháza jobban teljesít. :mrgreen:

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. szeptember 30., szombat 13:58

d.gergo tökéletesen leírta az általános iskolás kötelező oltásos időszakomat. Viszont 80%ban nálam még hányás is párosult.:lol:

Haverom tavaly hetente vagy kéthetente ment plazmát adni bpn. 2500ftot kapott alkalmanként:D

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 30., szombat 13:41

tubatibi írta:Kinek mi a véleménye a plazmaadásról?
Adtam egyszer majdnem. Ott lett hivatalos, hogy rosszul vagyok az ilyenektől, az ember még hozzám sem ért hogy vénát keressen vagy mi, de elment a látásom és majdnem elájultam :lol: Kellett egy fél óra, amíg magamhoz tértem, aztán mondtam, hogy bocsi gyerekek, ez off :lol:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. szeptember 30., szombat 13:34

Adtam párszor, semmi extra.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2017. szeptember 30., szombat 13:33

Kinek mi a véleménye a plazmaadásról?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 28., csütörtök 14:37

sebydani írta: +1, én ha kell megszervezem a gyűjtést itt a fórumon, hogy NE menj oda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na, hajrá. Szólj, ha megvan a végső összeg, aztán meglátjuk. :lol:

más: A spanyolok nem tudnak kávézni. Egyszer nem ittam jó kávét, sőt még az sem volt jó, amit itthonra vettem és lefőztem. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 27., szerda 20:30

Küldjük Barcelonába :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 27., szerda 20:06

Mickey írta: Be ne tedd oda még egyszer a lábad...
Nem volt elég a "múltkori" kiruccanás?
Mennyi vereséget akarsz még? :|
:mrgreen:
+1, én ha kell megszervezem a gyűjtést itt a fórumon, hogy NE menj oda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 27., szerda 19:53

palesz77 írta: . Mondjuk a kedvencem az volt, hogy lehet venni a Camp Nou gyepéből, ráadásul különböző kiszerelésekben is kapható.. :lol:
Hagyjad már, itthon van a Bernabéuból egy darab gyöp :mrgreen: :mrgreen: 10 euróért ajándék volt :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 27., szerda 19:52

Remy

Igazából annyira jó volt, hogy már most visszamennék, pedig nem rég voltam ott. :sziv:
Be ne tedd oda még egyszer a lábad...
Nem volt elég a "múltkori" kiruccanás?

Mennyi vereséget akarsz még? :|

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. szeptember 27., szerda 19:34

Realista24 írta:Hát, Te mint Barca drukker bent voltál ennyi időt, ez egyértelmű. Az ismerőseim, Realos, nem Realos, fél és egy órát töltött kb. bent.
Mondjuk így el is hiszem, hogy nem tetszett nekik, annyi idő alatt kb úgy lehet körbemenni, hogy nem állnak meg sehol..:D

Amúgy a leírtak alapján eléggé hasonlít a Madrid múzeumához, van rengeteg érdekes videó, a Masiáról, a stílusról, régi meccsvideók, interaktív táblák, nem is egy, ott lehet régi összefoglalók közül válogatni, van olyan ahol lehet régi játékosokról válogatásokat nézni, ott van Kubala, Kocsis is. Van terem az összes kupával, régi korok csukái, labdái, mezei, sztorik a korokról, az összes többi szakosztály kupája is. Be lehet menni a sajtószobába, egy öltözőbe, a folyosón amit a játékosok is használnak kimenni a gyepre, ott leülni a kispadra, fel lehet menni a közvetítő boxba ahol a kommentátorok vannak. Van itt is sötétített videós folyosó, ahol egy kb 10-15 perces kis hangulatos film megy ismétlőbe, Espaia Barcáról is van most külön terem, meg van még biztos más is, csak elfelejtettem már, annyi volt. :D Egyedül a csapatbusz nem volt itt, az tényleg jópofa lehet.

Nyilván én elfogultan is néztem a dolgokat, de objektívebben nézve az egyedüli ami zavaró volt szerintem, az a tömeg. Azon kívül, ha érdekel kicsit is a téma, szerintem baromi jól fel van építve az egész, nagyon hangulatos is. Mondjuk a kedvencem az volt, hogy lehet venni a Camp Nou gyepéből, ráadásul különböző kiszerelésekben is kapható.. :lol:

szerk.: Amúgy elhiszem, hogy nem tetszett nekik, kinek mi, csak nekem fura, mert szerintem baromi érdekes volt, még úgy is, hogy én a 70%-át legalább már tudtam a dolgoknak.

Vissza: