Barátom, hát nem azt kaptad, amit kértélSeraf írta:az menő ha ilyen az eredetin is a minősége, elment a pénz a többi részére a meznek
amúgy elég pofátlan ezért refundot kérni szerintem, de megpróbálom hisz Magyar vagyok
Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
az menő ha ilyen az eredetin is a minősége, elment a pénz a többi részére a meznek 
amúgy elég pofátlan ezért refundot kérni szerintem, de megpróbálom hisz Magyar vagyok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Figyelj, a LaLiga lógó, meg fogsz lepődni, de a store-ban is ugyanakkora fosSeraf írta:megjött az idei mezem HAT nap alatt a best friendektől úgy, hogy a posta szerint még most rendeljünk ha karácsonyig meg akarjuk kapni, start hatin' bitches![]()
KÉP1 KÉP2 KÉP3
na és most, hogy megvolt az irígység... dear best friend-től direkt megkérdeztem, hogy lehet-e kérni BL logókkal és vacak klub vb logó nélkül, mondta, hogy persze csak írjam megegyzésbe... hát kaptam egy la liga maticásat aminek olyan a minősége mintha a kikúrt kinder tojásból lenne, ennél csak az lett volna jobb ha még extrába ráteszi a retekronda klub vb logót is... leszedni nem merem pedig nélküle felettébb jobban nézne ki
Nekem van itthon BL-es és ligás is. Ha meg beírtad a megjegyzésbe, hogy BL kell és nem azt kaptad, akkor kérj refundot, nekem visszautalták a teljes árat a rossz teljesítés miatt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
megjött az idei mezem HAT nap alatt a best friendektől úgy, hogy a posta szerint még most rendeljünk ha karácsonyig meg akarjuk kapni, start hatin' bitches
KÉP1 KÉP2 KÉP3
na és most, hogy megvolt az irígység... dear best friend-től direkt megkérdeztem, hogy lehet-e kérni BL logókkal és vacak klub vb logó nélkül, mondta, hogy persze csak írjam megegyzésbe... hát kaptam egy la liga maticásat aminek olyan a minősége mintha a kikúrt kinder tojásból lenne, ennél csak az lett volna jobb ha még extrába ráteszi a retekronda klub vb logót is... leszedni nem merem pedig nélküle felettébb jobban nézne ki
KÉP1 KÉP2 KÉP3
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ja, lassan a James mezeimbol is be kell vetetnemsebydani írta:Te sem eszel, depis vagy és fogysz mint állat mióta elment James, ugye?pheco írta:Pont ma jartam a Polusban es megneztem, hogy ott van ruhajavito. Elvittem egy polom, ami bo volt, es nagyon jol megcsinaltak egy ora alatt 2500 Ft-ert.![]()
szerk.: Egyébként ez nekem is hasznos lesz, köszi pé hecó koma!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te sem eszel, depis vagy és fogysz mint állat mióta elment James, ugye?pheco írta:Pont ma jartam a Polusban es megneztem, hogy ott van ruhajavito. Elvittem egy polom, ami bo volt, es nagyon jol megcsinaltak egy ora alatt 2500 Ft-ert.
szerk.: Egyébként ez nekem is hasznos lesz, köszi pé hecó koma!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
pheco írta:Pont ma jartam a Polusban es megneztem, hogy ott van ruhajavito. Elvittem egy polom, ami bo volt, es nagyon jol megcsinaltak egy ora alatt 2500 Ft-ert.KAG írta:Valaki tud esetleg budapest környékén normális szabót?
Pár pólót meg farmert méretre igazíttatnék vele.
Fasza, jól hangzik.
Ránézek majd, köszönöm!
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pont ma jartam a Polusban es megneztem, hogy ott van ruhajavito. Elvittem egy polom, ami bo volt, es nagyon jol megcsinaltak egy ora alatt 2500 Ft-ert.KAG írta:Valaki tud esetleg budapest környékén normális szabót?
Pár pólót meg farmert méretre igazíttatnék vele.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nekem egy Seiko 5-om van, imadom. Kicsit dragabb, mint ez a Festina, de minosegre nagyon jo es eleg strapabiro ora is. Plusz ugyebar automatareeed_ati írta:Skacok óravásárlás előtt állok, valami sportosabbra gondoltam, mert elegánsabb van már.
Ezzel szemezgetek:
Festina..
Esetleg vélemények a márkáról?
Ja és ha tudtok valami jót ilyen árkategóriában, ne kíméljetek!
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ár/érték arányban nem rossz órák. A valódi bőr szíjjakkal viszont érdemes vigyázni, viszonylag könnyen szakadnak/repedeznek és (eredeti) cseréjük néha nevetségesen drága, bár a Festinát nem tudom. Én jártam így Tissot-al és Longines-al is, ezért a hétköznapi használatra fém szíjjas óra mellett döntöttem, a többi maradt alkalminak.reeed_ati írta:Skacok óravásárlás előtt állok, valami sportosabbra gondoltam, mert elegánsabb van már.
Ezzel szemezgetek:
Festina..
Esetleg vélemények a márkáról?
Ja és ha tudtok valami jót ilyen árkategóriában, ne kíméljetek!
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
db97 írta:Sziasztok!
Gamiss nevű üzletről/webshopról van valakinek bármilyen tapasztalata? Elég jó leárazások vannak, de így ismeretlenül nem mertem eddig rendelni.
Nekem full aliexpress,dhgate kategória ugrott be róla.
ZIDANE
Sziasztok!
Gamiss nevű üzletről/webshopról van valakinek bármilyen tapasztalata? Elég jó leárazások vannak, de így ismeretlenül nem mertem eddig rendelni.
- chosenone46
ha már a bokacsizma téma, a lasocki termékek mennyire jók szerintetek? áruk viszonylag jónak számít, viszont megérik az árukat? mondjuk egy zarás csizmával összevetve
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Illetve még az órád szíja is passzoljon. Meg kellene nézned milyen színű nadrágokkal, ingekkel párosítanád össze, és az alapján kiválasztani. Hiába néz ki ott jól, gondold át alaposan, ha sikerül jó vásárt csinálnod, akkor egy ideig hordani fogod.peti_madrid írta:sőt!Csabi írta:nem szar, ha az öved pl ugyanolyan színű, mint a cipőd.
én pl a zarában vettem még tavaly ősszel egy fekete bokacsizmát valami 15-17k közöttElRamos írta:Üdv!
Akarok venni egy elegánsabb stílusú őszi cipőt, mivel irodában dolgozom. Mit javasoltok? Fekete, szürke, vagy sötétbarna ami színben bejövős. Árban ha lehet maradjunk 20 ezer alatt. Köszöntem!
ElRamos
teljesen meg vagyok vele elégedve, pl. ma pont az van a lábamonjól néz ki, kényelmes, és valamilyen szinten bélelt is, jó vásár volt
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
sőt!Csabi írta:nem szar, ha az öved pl ugyanolyan színű, mint a cipőd.
én pl a zarában vettem még tavaly ősszel egy fekete bokacsizmát valami 15-17k közöttElRamos írta:Üdv!
Akarok venni egy elegánsabb stílusú őszi cipőt, mivel irodában dolgozom. Mit javasoltok? Fekete, szürke, vagy sötétbarna ami színben bejövős. Árban ha lehet maradjunk 20 ezer alatt. Köszöntem!
ElRamos
teljesen meg vagyok vele elégedve, pl. ma pont az van a lábamon
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az attól függ, hogy milyen a többi ruhád. illetve, hogy öltönyben/zakóban jelensz-e meg munkahelyeden. továbbá a kiegészítők is fontosak emellett. nem szar, ha az öved pl ugyanolyan színű, mint a cipőd.