Bundesliga
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
30 eves edzot nem tudnek elkepzelni,hogy sikeres legyen egy ilyen klubnal. Lehet akarmilyen tehetseges, kepzett edzo, akkor sem. Ez nagyon meredek lenne szerintem.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Szerintem nincs. Közel 20 éve követem a focit, de nem is nagyon emlékszem olyanra, hogy szezon közben egy klub elengedte az edzőjét, akinek betonbiztos helye volt.rashidm írta:Sztem van az a pénz, amiért Nagelsmann-t el tudnátok hozni.
Ha valaki tud ilyen megoszthatná, kíváncsi vagyok....
Mia san mia
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem van az a pénz, amiért Nagelsmann-t el tudnátok hozni.peto.isti írta:Csak abból nehéz a helyzet, hogy Nagelsmann most mozdíthatatlan lenne. Tuchel szabad, de ő meg nem az a kaliber, aki eljön jövő májusig tűzoltónak. Pedig hosszútávon szerintem Nagelsmann lenne a jobb megoldás. Én Tuchelt nem tartom annyira jó edzőnek, csak a jelenlegi helyzetben nincs nagyon más alternatíva. Vagyis még de, hogy Sagnol úgy sül el, mint Zidane vagy Pep, de erre vajmi kevés esélyt látok!ziro4vr írta:Szerintem megy majd Tuchel vagy Nagelsmann, aztán vesznek pár németet, Draxler, Goretzka stb..és megpróbálnak újra egy oylan közösséget felépíteni mint anno a Jupp-féle gyilkos csapat. Más utat én nem látok a Bayernnek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A bayernnél elég szerencsétlenül jött most össze a keret, szerintem elég nagy a szakadék a hazai meg a külföldi játékosok között, anno nálunk is volt ilyen helyzet. Úgy kb esélytelen bármit is nyerni, ha az öltöző ennyire megosztott. Mondjuk egy 30 éves edző nem tudom mennyire megoldás egy ilyen helyzetben.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Csak abból nehéz a helyzet, hogy Nagelsmann most mozdíthatatlan lenne. Tuchel szabad, de ő meg nem az a kaliber, aki eljön jövő májusig tűzoltónak. Pedig hosszútávon szerintem Nagelsmann lenne a jobb megoldás. Én Tuchelt nem tartom annyira jó edzőnek, csak a jelenlegi helyzetben nincs nagyon más alternatíva. Vagyis még de, hogy Sagnol úgy sül el, mint Zidane vagy Pep, de erre vajmi kevés esélyt látok!ziro4vr írta:Szerintem megy majd Tuchel vagy Nagelsmann, aztán vesznek pár németet, Draxler, Goretzka stb..és megpróbálnak újra egy oylan közösséget felépíteni mint anno a Jupp-féle gyilkos csapat. Más utat én nem látok a Bayernnek.
Mia san mia
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem megy majd Tuchel vagy Nagelsmann, aztán vesznek pár németet, Draxler, Goretzka stb..és megpróbálnak újra egy oylan közösséget felépíteni mint anno a Jupp-féle gyilkos csapat. Más utat én nem látok a Bayernnek.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Tavaly bajnok volt. Nem?wZoLee7 írta:Nemet bajnok nem lett, de vegulis igen. En amugy azt hittem jo lesz vele a bayern
Dede, azt behúzták.
Kupát bukták el a BVB-ellen.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tavaly bajnok volt. Nem?wZoLee7 írta:Nemet bajnok nem lett, de vegulis igen. En amugy azt hittem jo lesz vele a bayern
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nemet bajnok nem lett, de vegulis igen. En amugy azt hittem jo lesz vele a bayern
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint mindent megnyert, nem? Amit klubszinten meg lehet.wZoLee7 írta:Remélem Milan lesz belőle, sajnálnám ha egy ilyen nagy edzőt is elvinnének a kínaiak. Aztán lehet ő már teljesen belefáradt, sok csapat padján ült már, sokmindent megnyert már
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Remélem Milan lesz belőle, sajnálnám ha egy ilyen nagy edzőt is elvinnének a kínaiak. Aztán lehet ő már teljesen belefáradt, sok csapat padján ült már, sokmindent megnyert már
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt a fajta mentalitást és hozzáállást nagyon nehéz egyrészt elfogadni, másrészt fel is venni és abban dolgozni nap, mint nap. Carlo próbált beállni a sorba, köpködött még a Realra is, hónapok távlatából is. Meg is lepődtem rajta, meg sokan mások is. De ez valahogy idegen volt már akkor is tőle.
A tegnapi kezdőnél már látni lehetett, hogy az öreg beleszarik, és házhoz ment a pofonért. Kicsit kapóra jött neki Neuer sérülése is. Kirúgják, kifizetik, aztán rápöffent egy dekkre, majd leül a Milan padjára vagy Kínába.
A tegnapi kezdőnél már látni lehetett, hogy az öreg beleszarik, és házhoz ment a pofonért. Kicsit kapóra jött neki Neuer sérülése is. Kirúgják, kifizetik, aztán rápöffent egy dekkre, majd leül a Milan padjára vagy Kínába.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, csak átmeneti.RaúlCF írta:Sagnol nem csak átmeneti lesz? amúgy amilyen szar volt a Unitednek Van Gaal a Bayernt anno szépen összevakarta lehet egy fiatal edzőnek sok lenne
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Sagnol nem csak átmeneti lesz? amúgy amilyen szar volt a Unitednek Van Gaal a Bayernt anno szépen összevakarta lehet egy fiatal edzőnek sok lenne
- ikarus93
Szerintem végig viszi a szezont Sagnol aztán pedig Tuchel,Nageslman lehetnek a legnagyobb jelöltek.RaúlCF írta:ki lesz az utód? Tuchel,a hoffenheim edzője vagy visszahozzák Van Gaalt? tegnap is ott volt a meccsen és bőszen jegyzetelt
Mindenképpen német edzőben gondolkoznék a BM vezetői helyében.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Willy Sagnol lesz szezon végéig.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ki lesz az utód? Tuchel,a hoffenheim edzője vagy visszahozzák Van Gaalt? tegnap is ott volt a meccsen és bőszen jegyzetelt
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Edzőbuktatás volt, már a múlt szezon során sem csípték a játékosok az öreget, valahogy nem alakult ki a kémia a játékosokkal, van ilyen.
Robben
Robben
Hogy Ancelotti mögött állunk-e? Erre a kérdésre nem válaszolok.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elég hamar...érthetetlen szerencsétlen.BBeno írta:hivatalos. carlo eddig birta.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A játékosok kezdték ki.
de nekik mi bajuk lehetett az öreggel? Ált. kevés balhéja volt.
Nem értem, na mindegy.
de nekik mi bajuk lehetett az öreggel? Ált. kevés balhéja volt.
Nem értem, na mindegy.