Nekem jobban tetszik,mint a 17. Nagy dolgokat nem újítottak,de sok apró dolgot finomra hangoltak, ami sokkal nagyobb játékélményt ad. Legalábbis nekem.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 30., szombat 9:55
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. szeptember 28., csütörtök 18:34
Én csak multizni akarok, meg haverokkal játszani. Mondjuk nekem PS4-re kell, szóval előbb kipróbálom valami filléres dologgal, aztán ha működik, akkor jöhet a FIFAmexes írta:Yep. Érdemes a pre order versiont rendelni ha FUT oztok, hatalmas előny az elejénk!ll3rcsöcs írta: Ez komoly, hogy itt 40 euróért kapok egy kódot, letöltöm és megy???javaslom paypallal fizetni, de én még nem jártam úgy hogy bármi gáz lett volna. A leghosszabb kb 10perc volt. Az utóbbi 3-4 fifat fmet csgo t és pubgt is így vettem.
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. szeptember 28., csütörtök 16:59
Választasz, regisztrációt én mindenképp javaslom, fizetes és parperc türelem, kb egy cigiÚszómester írta:Es ez hogy működik? Megveszem legolcsóbbat es aktivalom?
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. szeptember 28., csütörtök 16:53
Yep. Érdemes a pre order versiont rendelni ha FUT oztok, hatalmas előny az elejénk!ll3rcsöcs írta: Ez komoly, hogy itt 40 euróért kapok egy kódot, letöltöm és megy???
HozzászólásSzerző: Béla » 2017. szeptember 27., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. szeptember 27., szerda 19:47
Ez komoly, hogy itt 40 euróért kapok egy kódot, letöltöm és megy???mexes írta:Szia, allkeyshop pont komnzooli93 írta:Waaoo..ilyen kodos letoltest lehet mas jatekokhoz is? Vateran igy vettem anno 1-2 jatekot de keveset talaltam mindig
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2017. szeptember 27., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 27., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. szeptember 27., szerda 18:51
Szia, allkeyshop pont komnzooli93 írta:Waaoo..ilyen kodos letoltest lehet mas jatekokhoz is? Vateran igy vettem anno 1-2 jatekot de keveset talaltam mindig
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 27., szerda 18:33
Waaoo..ilyen kodos letoltest lehet mas jatekokhoz is? Vateran igy vettem anno 1-2 jatekot de keveset talaltam mindigBéla írta:Én Szingapúrból vettem digitálisan, kevesebb volt mint 13k az alap verzió.krisz24 írta:Xbox onera ki honnan rendelte ?érdekelne hátha lehetne valami olcsóbb variációt találni. Ronaldo editiont is néztem de az 23 000 ft körül mozgolodik azt túlzásnak tartom azért
HozzászólásSzerző: Béla » 2017. szeptember 27., szerda 14:17
Én Szingapúrból vettem digitálisan, kevesebb volt mint 13k az alap verzió.krisz24 írta:Xbox onera ki honnan rendelte ?érdekelne hátha lehetne valami olcsóbb variációt találni. Ronaldo editiont is néztem de az 23 000 ft körül mozgolodik azt túlzásnak tartom azért
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 27., szerda 12:26
En a konzolvilagrol ,lehet hozza ajandektargyat valasztani. 19 ezerbe kerul. De ez a sima, az edition valtozatok mindenhol 20k felett vannak.krisz24 írta:Xbox onera ki honnan rendelte ?érdekelne hátha lehetne valami olcsóbb variációt találni. Ronaldo editiont is néztem de az 23 000 ft körül mozgolodik azt túlzásnak tartom azért
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2017. szeptember 27., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. szeptember 24., vasárnap 8:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 20., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 16., szombat 12:27
Nem volt, most rakták bele.Jól meg lett csinálva, amikor 11eseket rúgsz és fölé vágod a nézők elugranak a labda elől,hogy ne nyomja arcon őket.wolf15 írta:Nem tudom, hogy a korábbi fifákban is benne volt-e már, nekem csak most tűnt fel, de baromi hangulatos tud lenni, amikor hátrányból visszajössz vagy fontos pillanatban lősz gólt, kifutsz a nézőkhöz és mindegyik ugrál ki a székéből és kb. 5-6 sornyian nyomulnak előre a lelátó széléhez, hogy minél közelebbről ünnepeljenek és tomboljanak.
A külön szurkolós-ünneplős animáció is menő, de ez nekem valamiért jobban bejön.
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2017. szeptember 16., szombat 11:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 13., szerda 14:17
Aha,nekem is csak tavaly tűnt fel egy sociedad elleni bajnokinBBeno írta:illarrának normális az arca?![]()
![]()
soha az életben nem tettem keretbe sem nem hogy kezdőbe, így nem láttam játékban milyen az arca![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 13., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 13., szerda 13:58
Ha jobban megnézed a Real modelljei nem lettek frissítve a FIFA 16 óta(max CR-nek de ő meg cover star idén),én ezt úgy tudom elképzelni,hogy amikor megszületett a szerződés a Real és a EA között szépen elmentek a csapathoz és mindenkit be scanneltek aki ott volt, így lehet az hogy pl a kurva fontos illaramendinek van saját arca Casemiro meg valószínűleg akkor hiányzott valamiért (vagy még nem érkezett vissza a portótól addig)...BBeno írta:na ezt én sem értem. ha már szerződésben vannak a Reallal akkor miért nem fektetnek bele annyit hogy a keret minden tagját lemodellezik rendesen és nem egy random facet raknak casemirora. nevetséges.Na meg az olyan talányok,hogy egy Casemiro-nak,Oblaknak miért nincs lemodellezett arca, erre azért figyelhetnének.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem