Tárgyalások vannak, ezt már szinte mindenhol megerősítették és több helyen is írtak megegyezést. Szóval lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de biztos van susmorgás a háttérben.
Persze, hogy van; mint ahogy a hírek szerint csupán maga a játékos hiúsíthatja meg a transzfert (akinek a szándéka egyelőre ismeretlen, vagy la.is elégé homályos és ellentmondó)! Szerintem bármi megeshet; a nyilatkozata (és egy minden fronton esélytelen Arsenal) miatt nálam azért most reggel még mindig 60% az esélye, hogy marad és csak 40%, hogy távozik!
Én nem adnám el.
most még nem.
Gondoljunk bele, megint lehet úgy árunk, mint Robben vagy Sneijder kapcsán..
Kapjon még egy évet, aztán mehet.
De nem akarom, azt látni, hogy pl Isco besül, aztán nincs más a helyén..
legyen egy biztosíték mögötte.
Özil meg próbáljon küzdeni egy picit a helyéért.
(most ezt nem azért írom, mert.. nekem kedvencem lenne, mert erről szó sincs, abszolúte de nem az, hanem csak inkább menjen a klub a tutira most..)
Egyetértek; bennem is ez van, de ez már-már túl szép lenne, hogy igaz legyen!

Meglátjuk; ha menni akar, akkor nincs miről beszélni (a renoméjából nálam is sokat veszít), ha viszont Robben, Sneijder módjára "elküldik" és nem forgatják vissza az érte kapott pénzt ésszerűen (akár Suárez, akár plusz egy minőségi ember a középpálya közepére) + helyette inkább marad a 3 év alatt (2 hónapot) jól, kimagaslóan teljesítő (egyébként inkább tényleg flop) Di María, akkor azért egy picit szomorú leszek ...