Bajnokok Ligája
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Bl játéknapról hol lehet összefoglalót nézni interneten? Éjfélig nem tudtam fenn lenni a sport tv-s meg addig tart általában. Kerestem most youtubon,de nem találtam csak olyat ami meccsekre van lebontva

-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Az Atma nem fog kikapni az új stadionban. Elég jó formában vannak, néztem az elmúlt meccseiket, jönnek a helyzetek is folyamatosan, nem úgy, mint régen.
Szerintem ők a csoport favoritjai a Római X mellett is.
Szerintem ők a csoport favoritjai a Római X mellett is.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Néztem az összefoglalót, és elég ütős volt a buli Istambulban.
Mondjuk Dortmundban sem volt kutyaszar...
Mondjuk Dortmundban sem volt kutyaszar...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

#Beşiktaş broke the loudest record in stadiums all over the world in 2008 in #UCL vs #Liverpool: 128 decibel. Noisy.
Közben nézem, hogy Madridban lesz a meccs. Így már neccesebb.
- nzooli93
Akarmennyie varosi rivalis remelem atletico megveri a chelseat. Igy is agyon hypoljak mar a pl-t, spanyolok azert emlekeztessek oket , hogy mi a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2017. szeptember 27., szerda 9:52-kor.
conte végre találkozhat a játékosával ?Szerintem ma a chelsea odaver a matracéknak, a psg meg nem kap ki.

Hagyjuk már a egyik se volt adható tizenegyes. Főleg nem Carvajalé, az váll volt. Én is győzelmet vártam, örülök, hogy bejött.
Szerintem ma a chelsea odaver a matracéknak, a psg meg nem kap ki. (várom holnap ki lesz az első aki beírja ha nem így lesz
)
Szerintem ma a chelsea odaver a matracéknak, a psg meg nem kap ki. (várom holnap ki lesz az első aki beírja ha nem így lesz

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Volt egy balról jövő beadás ami Carvajalt találta el és hátra volt szorítva a keze de az ahogy én láttam inkább váll volt mintsem kéz. Nem is nagyon reklamáltak a Dortmund játékosok sem. Szerintem arról lehet szó.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
az se rossz mert már az első sorban leírtam hogy wint várok.
btw két tizigyanús eseten rágódnak a haterek. az egyik amikor navas ráütötte ramosra az tiszta sor de a másik mikor történt? ott is egy kezezésről beszélnek
btw két tizigyanús eseten rágódnak a haterek. az egyik amikor navas ráütötte ramosra az tiszta sor de a másik mikor történt? ott is egy kezezésről beszélnek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Első sor:Kerlon írta:Akkor bocs, lehet csak az első két sort bírtam elolvasni.
BocsBBeno írta:
minden ellenünk szól tehát én ma meglepi win-t várok.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor bocs, lehet csak az első két sort bírtam elolvasni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ja tökre bejött mert wint vártam...tökre bejött a tipped, hogy simán kiszopunk
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benci meglepetés győzelmet várt, ahogy én emlékszem, mert hogy minden ellenünk szól.Kerlon írta:tökre bejött a tipped, hogy simán kiszopunkBBeno írta:modric lapját esélytelen hogy eltöröljék? vicc hogy azért kapta mert lemérte a távolságot,
az meg méginkább, hogy a spori nem is látta hogy mit csinál luka csak annyit hogy felé sétál.amúgy meg Bale lapja is poén volt, rátette a kezét Papa vállára, ő meg összeesett

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tökre bejött a tipped, hogy simán kiszopunkBBeno írta:modric lapját esélytelen hogy eltöröljék? vicc hogy azért kapta mert lemérte a távolságot,
az meg méginkább, hogy a spori nem is látta hogy mit csinál luka csak annyit hogy felé sétál.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
modric lapját esélytelen hogy eltöröljék? vicc hogy azért kapta mert lemérte a távolságot,
az meg méginkább, hogy a spori nem is látta hogy mit csinál luka csak annyit hogy felé sétál.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kemény meccs lesz a mai. A Dortmund hatalmas, mi pocsék formában. Meglepetés lenne számomra ha győznénk. A tippem: 2-2
Ideje lenne mondjuk talpra állni...
Ideje lenne mondjuk talpra állni...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak az egy hatalmas tévedés, hogy a BL-ben alakít. Nem te vagy az első már, aki ebben reménykedik. Emlékeztem, hogy alig lő gólt, ezért rá is kerestem. Előző szezonban 2 gól 2 Legia meccsen, előtte szintén 2 gól a fantasztikus Ludogorets-Basel duó ellen.nzooli93 írta:Legjobban a welszi sztárunkra leszek kíváncsi.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Süti
A Spurs elleni vereség után pláne aranyat érhet nekik minden pont...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.