Ez volt az?rashidm írta: Mondjuk Bale buktatásáról kussol mindenki...
https://pbs.twimg.com/media/DKr94u8XcAAAce0.jpg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 27., szerda 9:46
Ez volt az?rashidm írta: Mondjuk Bale buktatásáról kussol mindenki...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 27., szerda 9:45
Mondjuk Bale buktatásáról kussol mindenki...Realista24 írta:Fújható szerintem, irányt változtatott a labda mondjuk dortmundi a közelben nem volt, ha jól látom.rashidm írta:A Ramos eset 11-es volt? Én nem igazán tudtam eldönteni.Sztem inkább volt nem, mint igen hisz ráütötte Navas a kezére.
https://pbs.twimg.com/media/DKrC8vJWkAAk8Dw.jpg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 27., szerda 9:27
Fújható szerintem, irányt változtatott a labda mondjuk dortmundi a közelben nem volt, ha jól látom.rashidm írta:A Ramos eset 11-es volt? Én nem igazán tudtam eldönteni.Sztem inkább volt nem, mint igen hisz ráütötte Navas a kezére.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 27., szerda 9:26
Attól még 11-es.rashidm írta:A Ramos eset 11-es volt? Én nem igazán tudtam eldönteni.Sztem inkább volt nem, mint igen hisz ráütötte Navas a kezére.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 27., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. szeptember 27., szerda 8:43
Kevés? Ez a Bosz nem tudom pontosan ki, de óriási kontár, a Spurs gyakorlatilag ugyanúgy lesimázta őket mint mi, ott is kimarad 2-3 százas ziccer. Ezért kár volt Tuchelt elengedniük.A Dortmund inkább egy szimpatikus focizni akaró csapat volt tegnap egy kevés öngyilkos merénylet hajlammal.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 27., szerda 8:35
Azért ha a bl meccs után ismét pontot/pontokat hullajtunk, ne vágd fel az ereidet pls.Kerlon írta:Sierra írta: Én gondoltam üzenek vmit a károgóknak, de végül hagytam a picsába.
Azt nem értem, hogy a tavalyi évünk után hogy lehet bárki pesszimista ezzel a csapattal kapcsolatban?! pár nyomi hazai bajnoki meccs után.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. szeptember 27., szerda 7:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 27., szerda 7:02
Azért ettől el ne szálljunk. A Dortmund inkább egy szimpatikus focizni akaró csapat volt tegnap egy kevés öngyilkos merénylet hajlammal. Jó elvileg menniük kellett előre, de rengeteg helyet hagytak a támadóinknak.Sierra írta:Én gondoltam üzenek vmit a károgóknak, de végül hagytam a picsába.Realista24 írta:Sehol semmi síránkozás? Meglepo
Azt nem értem, hogy a tavalyi évünk után hogy lehet bárki pesszimista ezzel a csapattal kapcsolatban?! pár nyomi hazai bajnoki meccs után.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. szeptember 27., szerda 5:35
Szerintem meg az egyik legtöbbet adta védekezésben. Folyamatosan leütközte Sahinékat. A vége fele az a becsúszó mentés a kapu előtt...RaúlCF írta:viccet félretéve Casemiro ma nagyon gyenge volt
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 26., kedd 23:43
Én gondoltam üzenek vmit a károgóknak, de végül hagytam a picsába.Realista24 írta:Sehol semmi síránkozás? Meglepo
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. szeptember 26., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 26., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 26., kedd 23:08
idén semmit sem nyerünk minden sorozat elment. így jó?Realista24 írta:Sehol semmi síránkozás? Meglepo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 26., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. szeptember 26., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. szeptember 26., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 26., kedd 22:41
Uezt gondolom én is!BlancoMark írta:Talan az a ket csapat jatszott akik a legmodernebb, szivemhez legkozelebb atszo gyors focit jatszak Europaban, hatalmas masodik felidovel a harmadik golunkig. Kellett egy ilyen jo Dortmund hogy felhozzon minket, remelem kitart ez a jo jatek sokaig.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 26., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 26., kedd 22:38
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem