CR sztem inkább magát támogatja. Ő meg a támogatás...R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 0:15
CR sztem inkább magát támogatja. Ő meg a támogatás...R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:56
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:49
Szerintem meg már a télen (ha Özil tényleg OFF)! Őszintén szólva már csak a középpálya közepe (Khedira és ?Xabi? helyett Gündogan és/ vagy Vidal/Pogba) + a csatársor hibádzik (természetesen nem Karim miatt) illetve szorul erősítésre (Moratahát nem tudom. szerintem Benz kap egy évet bizonyításra, ha bebukja jövőre rámegyünk Suárezre
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:41
Ugyan már. Láttuk őt. Valóban úgy várják, mint a messiást, de elsősorban a gólpasszainak a száma miatt örülnek neki, főleg Fabregas után. Meg verik a mellüket, hogy idén is tudnak egy nagy nevet igazolni. Meg egy kicsit túl is van ez reagálva. Szerintem még Kakát is Istenként fogják várni Milánóban. Nem jelent ez semmit. Itt láttuk a pályán és kezdőszintre nem elég.El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal és szurkolóik ünnepelnek,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:40
Lényegében erről van szó. Meg mindenki máshogy látja.ferni írta:majd rájönnek... mi látjuk folyamatosan Özilt mit nyújt, ők közel sem és úgy máris más képet kapnak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:39
majd rájönnek... mi látjuk folyamatosan Özilt mit nyújt, ők közel sem és úgy máris más képet kapnak.El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal ünnepel,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:37
ez azért korrektprimrose írta:nem is szeretnének kapni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:26
Tudom. Habár Benzema nagy kedvenc, de Suarez irtó jó és... ááá...R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:25
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:22
Ha az ő fejében fordult meg először, akkor igen és csatlakozom a véleményedhez! Ugyanakkor a pénteki nyilatkozata nem erre utal, sőt; inkább hasonlít a buli a Robben, Sneijder sztorihoz; meglátjuk, holnap kiderül ...én meg úgy vagyok özilllel hogy ha már csak megfordult a fejében hogy távozik mert vannak vetélytársai akkor nincs miről beszélni.
Na igen, ő ismét más megvilágításba helyezné a dolgokat, ugyanis pontosan ezt várnám egy ilyen lépés után (akár télen is folytatva az offenzívát)!CADENA SER-t, ahol bemondták, hogy a Real Madrid a hátralévő időben megpróbálja megszerezni Suarezt,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:20
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:12
szerk: már ha persze önként akar távozni.primrose írta:Nem tudom... én nem kedvelem, de örülnék ha minél hosszabb lenne a padunk és lehetne variálni. Hosszú lesz a szezon. A nyilatkozata után azt mondtam, hogy oké, egy esély még neki is jár, harcoljon, de az, hogy tárgyalnak az Arsenalnal, az megint arra enged következtetni, hogy büdös neki a küzdés.sonic írta:En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:10
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem