Erről van szó; ezért kardoskodtam azért +1 évéért én is. Hozzáteszem a spanyol vélemények (okosabbja) is megoszlanak; valaki eladná, míg mások megtartanák a török-németet.de totál megértem petiamadridista álláspontját is. Nagyon jó keretünk van, mély, sok variációs lehetőséget tartalmaz, brutál kezdő, brutál paddal.
Na ez az, ami nekem is nagyon bántja a szemem (mert ez bizony számomra baromi gyengus, Morata helyett la. egy minőségi ember innen hiányzik)!Özil távozásával igazából előre marad cserének di María, Jesé, és Morata.

Ugyanakkor a támadószekció másodvonala, hát .......

Ami egyértelműnek látszik, hogy ha Özil megy akkor Khedira sem marad sokáig és hamar követheti barátját; az AS szerint jelenleg ő is fontolgatja az ajánlatait és könnyen meglepetést okozhat még ma esete ő is.Y a lo mejor Özil no es el único. Su compatriota Khedira podría ser una baja sorpresa de última hora. Estudia ofertas ya que está molesto con su nuevo papel en el equipo: ha pasado de ser indiscutible con Mourinho a tener la competencia del brasileño Casemiro...