ez azért korrektprimrose írta:nem is szeretnének kapni.

hát nem tudom. szerintem Benz kap egy évet bizonyításra, ha bebukja jövőre rámegyünk Suárezre
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:37
ez azért korrektprimrose írta:nem is szeretnének kapni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:26
Tudom. Habár Benzema nagy kedvenc, de Suarez irtó jó és... ááá...R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:25
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:22
Ha az ő fejében fordult meg először, akkor igen és csatlakozom a véleményedhez! Ugyanakkor a pénteki nyilatkozata nem erre utal, sőt; inkább hasonlít a buli a Robben, Sneijder sztorihoz; meglátjuk, holnap kiderül ...én meg úgy vagyok özilllel hogy ha már csak megfordult a fejében hogy távozik mert vannak vetélytársai akkor nincs miről beszélni.
Na igen, ő ismét más megvilágításba helyezné a dolgokat, ugyanis pontosan ezt várnám egy ilyen lépés után (akár télen is folytatva az offenzívát)!CADENA SER-t, ahol bemondták, hogy a Real Madrid a hátralévő időben megpróbálja megszerezni Suarezt,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:20
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:12
szerk: már ha persze önként akar távozni.primrose írta:Nem tudom... én nem kedvelem, de örülnék ha minél hosszabb lenne a padunk és lehetne variálni. Hosszú lesz a szezon. A nyilatkozata után azt mondtam, hogy oké, egy esély még neki is jár, harcoljon, de az, hogy tárgyalnak az Arsenalnal, az megint arra enged következtetni, hogy büdös neki a küzdés.sonic írta:En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:06
+1 Nagyon adom és kíváncsi leszek a végkifejletre. Mondom az nem kérdés, hogy a Real rábólint egy ekkora ajánlatra, főleg Bale után; a talány továbbra is Özil és az esetleges pálfordulása (illetve hogy az saját avagy egy kikényszerített döntés következménye, eredménye lesz-e)!En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:03
Nem tudom... én nem kedvelem, de örülnék ha minél hosszabb lenne a padunk és lehetne variálni. Hosszú lesz a szezon. A nyilatkozata után azt mondtam, hogy oké, egy esély még neki is jár, harcoljon, de az, hogy tárgyalnak az Arsenalnal, az megint arra enged következtetni, hogy büdös neki a küzdés.sonic írta:En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:57
Számomra piros betűs nap lesz ez a nap... felüdülés. Bye Kaká.közben Galliani szerint már csak az aláírás hiányzik, Kaká visszamegy Milánóba.
Még a végén bajnokesélyes csapat lesz az Arsenal..."A legbiztosabb Arsenalos forrás a BBC-s David Ornstein is megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Özilért. Hozzátette, hogy Vivianon kívül még más üzleteken is keményen dolgozik az Arsenal." -arsenalfan.hu
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem