Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:27

Suarez-t nem hinnem... Lefosnam a bokamat olyan meglepett lennek ha holnap berobbanna egy ilyen kozlemeny, de erosen ketlem.

Ok, ha jonne is, mert bitang jo csatar... De hova???

szerk... Azert ha egy-az-egyben lehetne ertekben cserelni ozilre, en bennelennek, mert erosodne a keret. Szerkezetileg jobb lenne az osszetetel, es lenne egy verbeli csatar vegre.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:26

R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
Tudom. Habár Benzema nagy kedvenc, de Suarez irtó jó és... ááá... :roll: Ha jól tudom Wenger nyilatkozta azt nemrég, hogy megpróbálták Suarezt megszerezni, de ő egy másik klubot választott. Lehet lesz ebből még valami. Én nem bánnám, még ha Karimnak nehéz dolga is lenne.
But he is a good boy...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:25

Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:22

én meg úgy vagyok özilllel hogy ha már csak megfordult a fejében hogy távozik mert vannak vetélytársai akkor nincs miről beszélni.
Ha az ő fejében fordult meg először, akkor igen és csatlakozom a véleményedhez! Ugyanakkor a pénteki nyilatkozata nem erre utal, sőt; inkább hasonlít a buli a Robben, Sneijder sztorihoz; meglátjuk, holnap kiderül ...
CADENA SER-t, ahol bemondták, hogy a Real Madrid a hátralévő időben megpróbálja megszerezni Suarezt,
Na igen, ő ismét más megvilágításba helyezné a dolgokat, ugyanis pontosan ezt várnám egy ilyen lépés után (akár télen is folytatva az offenzívát)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:20

Az Arsenalban meg eltudnam kepzelni, mert 1 csatarral jatszanak 4-2-3-1ben, meg csak-csak....bar ha hozza azt a flegma hozza allast lehet nem lesz tul sokaig ott sem. + ott tobb test-test elleni parharc lesz amit a birok engednek nem biztos,h megeri neki. De ez legyen az o gondja, csak mar tunjon el vergre Madridbol.
A MUban nem tudom mit akarnak vele, amikor a 4-4-2-t nyomatjak csak. Hova tennek be? Igy is szar a kp-juk majd kivesznek meg vkit Ozil miatt kozeprol? Aztan ott van nekik egy Rooney visszavontra v Kagava.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:19

Nem tudom mennyi igaz ebből, de egy külföldi fórumozó (arsenal drukker és egy arsenal fórumon írta) hallgatta a CADENA SER-t, ahol bemondták, hogy a Real Madrid a hátralévő időben megpróbálja megszerezni Suarezt, valamint közlik, hogy Kaká és Özil távozik. Elmondták még, hogy sok ajánlata volt Özilnek (pl PSG, MU, MILAN), de a játékos angliához ragaszkodik.

Közben a BBC közli, hogy 45+5 M-ben megállapodott a két klub.
Továbbá:

Al jazeera sport claiming: Ozil to Arsenal is done deal. £43m, 4 year contract with a salary of £135k before tax.Will be confirmed.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. szeptember 1., vasárnap 23:23-kor.
But he is a good boy...

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:19

Azt alairom hogy az 50 millios osszeg, az mar azert elgondolkodtato. En kedvelem Ozil, es imadom a stilusat, de rengeteg penz az, es azon a poszton pont nem szenvedunk hianyban. Isco es Modric is tud ott jatszani nem is akarhogy.

Azert vegigolvasva a mostani nevsort a tamadoszekcioban... hat, sok elcsapat orulne ha csak kettot a soraiban tudhatna ebbol a listabol. Eleg veretes.... Talan mar luxus is kicsit. Nem esne rosszul, ha abbol a nevsorbol egyet el lehetne cserelni egy igazi jo Vidal/Toure tipusu kozeppalyasra, mert akkor aztan tenyleg iszonyat lenne a keret.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:12

primrose írta:
sonic írta:En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
Nem tudom... én nem kedvelem, de örülnék ha minél hosszabb lenne a padunk és lehetne variálni. Hosszú lesz a szezon. A nyilatkozata után azt mondtam, hogy oké, egy esély még neki is jár, harcoljon, de az, hogy tárgyalnak az Arsenalnal, az megint arra enged következtetni, hogy büdös neki a küzdés.
szerk: már ha persze önként akar távozni.
But he is a good boy...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:10

én meg úgy vagyok özilllel hogy ha már csak megfordult a fejében hogy távozik mert vannak vetélytársai akkor nincs miről beszélni.
és figyeljetek, ha most megtartjuk és durcizik vagy nem lesz olyan jó mert a kezdőket nem tudja kiszorítani jövőre a feléért tudnánk eladni.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:06

En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
+1 Nagyon adom és kíváncsi leszek a végkifejletre. Mondom az nem kérdés, hogy a Real rábólint egy ekkora ajánlatra, főleg Bale után; a talány továbbra is Özil és az esetleges pálfordulása (illetve hogy az saját avagy egy kikényszerített döntés következménye, eredménye lesz-e)! :hmmm:

RealMadrid

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:06

Demichelis Manchester Citybe igazolt az Atl. Madridtól! :lol: Akik kb 1 hónapja szerződtették. :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:04

Mindíg az utolsó 2 nap a legizgalmasabb :)

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:03

sonic írta:En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
Nem tudom... én nem kedvelem, de örülnék ha minél hosszabb lenne a padunk és lehetne variálni. Hosszú lesz a szezon. A nyilatkozata után azt mondtam, hogy oké, egy esély még neki is jár, harcoljon, de az, hogy tárgyalnak az Arsenalnal, az megint arra enged következtetni, hogy büdös neki a küzdés.
But he is a good boy...

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:01

Őrült nap lesz sztem ez a holnapi az átigazolási piacon. Tőlük távozhatnak, a MU és az Arsenal erősíteni akarnak. Plusz ott van a két gazdag csapat a City és a Monacók, akiknek a tulaja ha unatkozik még odapörkölt egyet a végén. :D

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:59

Simán eltudom képzelni, hogy Özil lép az Arsenalba. Túl sok a hír, és Wenger is azt mondta mosolyogva a mai meccs után, hogy: "Lehet, hogy lesz önöknek egy kellemes meglepetésünk." :hmmm:

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:58

En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:57

közben Galliani szerint már csak az aláírás hiányzik, Kaká visszamegy Milánóba.
Számomra piros betűs nap lesz ez a nap... felüdülés. Bye Kaká.
"A legbiztosabb Arsenalos forrás a BBC-s David Ornstein is megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Özilért. Hozzátette, hogy Vivianon kívül még más üzleteken is keményen dolgozik az Arsenal." -arsenalfan.hu
Még a végén bajnokesélyes csapat lesz az Arsenal... :lol: :lol: :mrgreen:
:goat:

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:56

"A legbiztosabb Arsenalos forrás a BBC-s David Ornstein is megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Özilért. Hozzátette, hogy Vivianon kívül még más üzleteken is keményen dolgozik az Arsenal." -arsenalfan.hu

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:55

közben Galliani szerint már csak az aláírás hiányzik, Kaká visszamegy Milánóba.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 22:54

Iscoval kell megküzdenie,nem Bale-lel,nem Modriccsal... nem értem a németet,ennyire puhány?

Remélem nem dobja be a törölközőt,hogy ha mégis,akkor 50 millió körüli összeget várok érte. Szerintem a Manchester United megadná ezt az összeget,tekintve,mennyire szarban vannak KP poszton.
Úgy gondolom, hogy itt Di María köpött leginkább a levesébe és az a tény, hogy az első 3 forduló alapján jobb benyomást tett Carlo papára az argentin; a klub pedig világos, hogy egy 50 millás összeget nem fog visszadobni; ettől függetlenül az átigazoláshoz Mesut áldása is kell és őszintén szólva én dobok egy hátast, ha a 3 csapat közül az Arsenal (PSG dettó) ajánlatát fogadná el (elég kétségbeesett, avagy "erőltetett", kikényszerített döntés és óriási visszalépés lenne a véleményem szerint --> főleg azok után, hogy pár héttel, hónappal ezelőtt még a Bayernbe is elmehetett volna)!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. szeptember 1., vasárnap 22:56-kor.

RealMadrid

Vissza: