Karime ráadásul valami 450 eurós ing. Gucci asszem.TheBull6 írta:Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?![]()
Szerintem bőven jó ez. Digós.![]()

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ja, voltak ott sokkal problémásabb öltözékek már korábban, ez még így dicsérendő is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?

Szerintem bőven jó ez. Digós.

https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Llorente szerződés hosszabítása miatt jár a vezetőségnek
remélem megállja a helyét az első csapatnál

remélem megállja a helyét az első csapatnál

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Capello like thisZsombor írta:Jaja, én is előbb rakok be egy jó Lucas Vázquez mixet, mint hogy a GOAT-ot nézzem.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Jaja, én is előbb rakok be egy jó Lucas Vázquez mixet, mint hogy a GOAT-ot nézzem.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hát én a halál f...ra kívántam a sétálgatásaival együtt. Legalábbis nálunk - az én szememben - elsősorban ezzel tűnt ki. Elég nagy volt a különbség Ronaldo illetve Eto'o csapatjátékhoz való hozzájárulásában...peto.isti írta:Aki a focit szereti, az szerette Ronaldot nézni.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ezt nem is vitattam.rashidm írta: Szeretnél te ekkora tehetséggel megáldott "vágásra készülő disznó" lenni. A világ imádta ahogy játszik. Se Cr se Messi, se Lewa, se Müller nem ér fel hozzá. Esetleg Dinho meg Zizu.

Mia san mia
nem vagy tisztában vele. Mert megintcsak fel köptél és alá álltál.peto.isti írta:Igen tisztában. Én is ismertem olyan embert, aki ezzel a problémával élt. Aztán viszont erőt vett magán, utánajárt a problémának tüzetesen, teljes életmódváltásba fogott (étrend, testmozgás stb...), s nem engedte ennyire el magát mint Ronaldo. Főleg fura ez egy élsportolótól, hisz neki aztán tényleg mindene megvan (kapcsolatok a legjobb dokikig, pénz) ahhoz, hogy kemény munkával karban tartsa magát. Nyilván nem kellemes betegség, de azért szerencsére fellehet ellene lépni, mint írtam komoly odafigyeléssel, nagy akarattal.BlancoMark írta:Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
https://www.allergiakozpont.hu/images/Ronaldo.pdf olvasd el, érdekes.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szeretnél te ekkora tehetséggel megáldott "vágásra készülő disznó" lenni. A világ imádta ahogy játszik. Se Cr se Messi, se Lewa, se Müller nem ér fel hozzá. Esetleg Dinho meg Zizu.peto.isti írta:Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.Ezek a dél-amerikaiak igen elzüllenek a pályafutásuk után. Tisztelet a kivételnek.
-
Igen tisztában. Én is ismertem olyan embert, aki ezzel a problémával élt. Aztán viszont erőt vett magán, utánajárt a problémának tüzetesen, teljes életmódváltásba fogott (étrend, testmozgás stb...), s nem engedte ennyire el magát mint Ronaldo. Főleg fura ez egy élsportolótól, hisz neki aztán tényleg mindene megvan (kapcsolatok a legjobb dokikig, pénz) ahhoz, hogy kemény munkával karban tartsa magát. Nyilván nem kellemes betegség, de azért szerencsére fellehet ellene lépni, mint írtam komoly odafigyeléssel, nagy akarattal.BlancoMark írta:Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
Mia san mia
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már leírtam, hogy miért.BlancoMark írta:Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
-
Igen. Ha jól tudom (nem biztos) a pajzsmirigyével vannak/voltak bajok.RealMadridFanatic írta:Mondjuk neki elvileg betegség is közrejátszik ebben.
Mia san mia
- BlancoMark
De laza srac akartal lenni. Ugy jartal mint Owen haverod.peto.isti írta:Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.Ezek a dél-amerikaiak igen elzüllenek a pályafutásuk után. Tisztelet a kivételnek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te tiszteletlen, fogalmatlan barom, előbb olvass utána a dolgoknak, aztán ragadjál billentyűzetet.peto.isti írta:Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.Ezek a dél-amerikaiak igen elzüllenek a pályafutásuk után. Tisztelet a kivételnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Mondjuk neki elvileg betegség is közrejátszik ebben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.

Mia san mia
- RealMadridFanatic
Nyilván kapott eleget, persze.
A lényegen sajnos ez nem változtat, ha meg nem úgy játszott volna ahogyan tette, nem Ő lett volna.
A lényegen sajnos ez nem változtat, ha meg nem úgy játszott volna ahogyan tette, nem Ő lett volna.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)