Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
(ne hagyjátok abba, most értem vissza a popcornnal
)

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
tudom értelmezni, viszont ha te végig a bulvár hírre asszociáltál akkor tök felesleges volt felhozni a blikket. esetleg te nem tudod hogy mi melyik kategória?Realista24 írta: Ha nem tudod értelmezni a bulvár hír es bulvár újság fogalmat, akkor nagyon sajnálom.
se te se Benzema nem cáfolt eddig semmit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha nem tudod értelmezni a bulvár hír es bulvár újság fogalmat, akkor nagyon sajnálom.bercik írta:oké, akkor minden kamu, csak az nem amit te forditasz le és csak az igaz benzemáról ami szerinted igaz. a többi bulvár. értem. tök logikus.
Amúgy az EFE a legnagyobb hírügynökség egész Spanyolországban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
oké, akkor minden kamu, csak az nem amit te forditasz le és csak az igaz benzemáról ami szerinted igaz. a többi bulvár. értem. tök logikus.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja értem. Ha szerinted a forrás jo, akkor valós az ügy. Itt fejeztem be veled

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nevethetsz azon hogy véletlenül két l-t nyomtam telefonról vagy h jogsi helyett forgalmit írtam, de ez ismét csak a személyeskedésed része. hogy milyen tényeket kéne írnod? például arra hogy a bíróság hivatalosan felmentette vagy ilyesmi. mert ne haragudj azt nem tudom elfogadni hogy nem ítélték el, a real madrid kapcsolataival nyilván nem kerül börtönbe egy gyorshajtásért, de gondolom tudod hogy milyen büntetést kap az aki jogsi nélkül vezet. az as és a marca is átvesz híreket igen, de ez nem a daily startól volt hanem a cadena sertől, spanyolország egyik legnagyobb rádiójától akik saját újságírók tucatjait is foglalkoztatják. de a belinkelt cikkekben az efe is ott van forrásként ami a legnagyobb spanyol hírügynökség tehát innentől szólva nem kérdés hogy valós ügyek-e ezek. és igen, abban teljesen igazad van hogy nem csak vele történnek ilyen dolgok és hogy más sportolók rendszeresen tropára törik a kocsijukat, de ugye nem gondolod komolyan hogy ez bármilyen formában is igazolni karim viselkedését? arról már nem is beszélve hogy én speciel rohadtul teszek arra hogy xy kispista (akár dzsudzsák) mit csinál, én a real madridnak szurkolok és így bánt amikor a klub egyik játékosa ilyen ügyekbe keveredik. coentraónál is bántott hogy jogsi nélkül vezet meg csalt a forgalmi vizsgán.Realista24 írta:
1. Nem ítélték el, sőt...nekem elég ennyi. Autós botrány? Mi botrány van egy gyorshajtásban? Egy koccanasban? Sportolók tucatjai tortek rommá magukat mar es kocsijukat, meg szaguldoznak.
2. Nem csak vele.
3. Diller? Az mi? Olyan mint Karim forgalmija?
4. Lásd az előző első pontom.
5. Milyen tényekre gondolsz?
6-7.
http://www.sandiegouniontribune.com/hoy ... story.html
http://www.sandiegouniontribune.com/hoy ... story.html
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
bercik írta:1. szerinted szenny hír, szerintem meg igazság. cáfold meg. Az összes lap írt már az autós botrányairól, biztos csak kitalálták és csak is Benzemát próbálják lejáratni.Realista24 írta:
1.as es Marca is átveszi a szenny híreket.
2. Bedobtad a tegnapi hirt, mintha belement volna valakibe.
3. Köztörvényes bűnözőnek állítod be, aki a legnagyobb dílerek egyike.
4. Bulvarbol taplalkozol.
5. Lehet hogy picit jobban képben vagyok a témával, mint te.
6.nem zavar a tudatlansagod, csak gondoltam segítek, de látom nincs értelme. Menj aztán tedd le a forgalmit.
7. Vajon megallod e reagálás nelkul.
2. furcsa hogy mindig vele történnek hasonló dolgok.
3. nem írtam hogy diller csak hogy ismeri őket. a videó ékes példája volt mennyire tiszta.
4. as, marca nem bulvár.
5. lehet, de tényeket még mindig nem láttam töled.
6. engem se a személyeskedéseid.
7.
1. Nem ítélték el, sőt...nekem elég ennyi. Autós botrány? Mi botrány van egy gyorshajtásban? Egy koccanasban? Sportolók tucatjai tortek rommá magukat mar es kocsijukat, meg szaguldoznak.
2. Nem csak vele.
3. Diller? Az mi? Olyan mint Karim forgalmija?
4. Lásd az előző első pontom.
5. Milyen tényekre gondolsz?
6-7.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
1. szerinted szenny hír, szerintem meg igazság. cáfold meg. Az összes lap írt már az autós botrányairól, biztos csak kitalálták és csak is Benzemát próbálják lejáratni.Realista24 írta:
1.as es Marca is átveszi a szenny híreket.
6.nem zavar a tudatlansagod, csak gondoltam segítek, de látom nincs értelme. Menj aztán tedd le a forgalmit.
2. furcsa hogy mindig vele történnek hasonló dolgok.
3. nem írtam hogy diller csak hogy ismeri őket. a videó ékes példája volt mennyire tiszta.
4. as, marca nem bulvár.
5. lehet, de tényeket még mindig nem láttam töled.
6. engem se a személyeskedéseid.
7.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megis úgy ír róla, mintha együtt ült volna vele a sitten.nagchampa írta:Realista24 írta:a gondolkodás nem hátrány.
Torquemada írta le jól amúgy, itt annyi mutyi megy a háttérben az ilyen eseteknél, hogy nem lát bele az ember.
A többire nem reagálok, volt egy ingyen szemelyeskedesed. Enjoy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
Kegyetlen, miképp tudod mosdatni Benzemát, legyen az akármilyen téma vele kapcsolatban. Szép, hogy vannak kedvenceink, de ezt a szintet már a vakság kategóriába lehet sorolni. Annyira foggal-körömmel ragaszkodsz az igazadért ebben a topicban, amihez hasonlót csak pár legalja eurobarcástól lehet olvasni. Nem veszekedni akarok, mert ismerve itt a dolgok menetét, csak neked lesz igazad.Realista24 írta:a gondolkodás nem hátrány.
Torquemada írta le jól amúgy, itt annyi mutyi megy a háttérben az ilyen eseteknél, hogy nem lát bele az ember.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1.as es Marca is átveszi a szenny híreket.bercik írta:Akkor ezekszerint ezért nem megy az érdemben reagálás. Mint mondtam, nem zavar.
Ajánlom tanulmányozását az as és marcanak. ott több információt találsz majd![]()
na de kiszáltam, max akkor reagálok a válaszodra a témáról ha épp nem személyeskedés vagy off lesz.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor ezekszerint ezért nem megy az érdemben reagálás. Mint mondtam, nem zavar.
Ajánlom tanulmányozását az as és marcanak. ott több információt találsz majd
na de kiszáltam, max akkor reagálok a válaszodra a témáról ha épp nem személyeskedés vagy off lesz.
Ajánlom tanulmányozását az as és marcanak. ott több információt találsz majd

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondtam mar. A sok Blikk szintű cikk gátolja a gondolkodást.bercik írta:szóval az érdemi részre annyit tudtál reagálni h mindent elhiszel amit olvasol. értem. Ezért kár volt személyeskedni.Realista24 írta: Látom elhiszel mindent amit olvasol. Nem baj. Bokodda vudu babát tovább.
Forgalmi meg kocsinak van...
A kokós sztorit se olyan hihetetlen elhinni ha belegondolunk milyen tagokkal jár és milyen az éjszakai élete. Kontaktja biztos van. Előpróbáltam kukázni mikor az egyik videóban épp teljesen szét van csúszva egy discoban de meglepő módon törölték.
amúgy nem vuduzok én senkit. Szeretem a játékát és elismerem, annak ellenére is hogy rossz formában van. Viszont a civil életben betöltött negatívumai mellett se megyek el.
de azért elvakultan védheted továbbra is, engem nem zavar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szóval az érdemi részre annyit tudtál reagálni h mindent elhiszel amit olvasol. értem. Ezért kár volt személyeskedni.Realista24 írta: Látom elhiszel mindent amit olvasol. Nem baj. Bokodda vudu babát tovább.
A kokós sztorit se olyan hihetetlen elhinni ha belegondolunk milyen tagokkal jár és milyen az éjszakai élete. Kontaktja biztos van. Előpróbáltam kukázni mikor az egyik videóban épp teljesen szét van csúszva egy discoban de meglepő módon törölték.
amúgy nem vuduzok én senkit. Szeretem a játékát és elismerem, annak ellenére is hogy rossz formában van. Viszont a civil életben betöltött negatívumai mellett se megyek el.
de azért elvakultan védheted továbbra is, engem nem zavar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látom elhiszel mindent amit olvasol. Nem baj. Bokodda vudu babát tovább.bercik írta:már ne haragudj realista de neked kellene utánanézned a dolgoknak... 2013 májusában 8 hónapra bevonták a jogsiját gyorshajtás miatt. ebből később nem lett ügy csak megemlítem a balhéi felsorolása miatt. aztán 2015 tavaszán (itt kapott egy 18 ezres bírságot) és októberben is lebukott hogy jogsi nélkül vezetett, utóbbinál volt hogy mutatott egy ideiglenes forgalmi engedélyt de ezt nem fogadták el a madridi rendőrök tehát teljesen mindegy hogy milyen képet töltött fel instára, mert nyilván nem arról van szó hogy ok nélkül rászálltak. ebben a 2 cikkben minden benne van de még lehet találni ezer másikat is a neten: https://leaguelane.com/karim-benzema-in ... t-licence/Realista24 írta: Mondtam hogy a gondolkodás nem hátrány. De nem fogadtad meg a tanácsom.
https://as.com/diarioas/2015/10/30/engl ... 90974.html
ha már itt tartunk szintén 2015 őszén történt hogy belekeveredett Franciaország történetének legsúlyosabb drogbotrányába ami Air Cocaine néven vált ismertté később... amikor házkutatást tartottak nála akkor több képet is találtak ahol ismert drogdílerekkel fotózkodott.. 5 éves börtönbüntetéssel és franciaországba való visszatoloncolással fenyegették. ha jól tudom végül nem történt vádemelés de abban szerintem mindenki egyetért hogy a real madridban semmi keresnivalója egy ilyen balhés játékosnak. a korábbi gyorshajtós eseteiről (amiket linkeltem) már nem is beszélve, plusz ott a zsarolós és a szexbotrányos ügy is (még ha igaz is hogy egyikben sem sértett törvényt, akkor is csak ront a klub hírnevén az állandó balhéival). ja és azt még nem is mondtam hogy miután 2013-ban bevonták a forgalmi engedélyét akkor kiderült hogy utána nem végezte el újra a tanfolyamot és a forgalmi vizsgát ami ilyenkor kötelező
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Perezt erdekli, ezert nem vesz negereket.Yazid írta:Annyit fűznek hozza, hogy perezt a vezetőseget nem erdekli, akkor en (meg a forum), mint utolso mezei szurkolo mit torjem magam? Minket max a palyan mutatott teljesítmenye befolyasol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Annyit fűznek hozza, hogy perezt a vezetőseget nem erdekli, akkor en (meg a forum), mint utolso mezei szurkolo mit torjem magam? Minket max a palyan mutatott teljesítmenye befolyasol.
már ne haragudj realista de neked kellene utánanézned a dolgoknak... 2013 májusában 8 hónapra bevonták a jogsiját gyorshajtás miatt. ebből később nem lett ügy csak megemlítem a balhéi felsorolása miatt. aztán 2015 tavaszán (itt kapott egy 18 ezres bírságot) és októberben is lebukott hogy jogsi nélkül vezetett, utóbbinál volt hogy mutatott egy ideiglenes forgalmi engedélyt de ezt nem fogadták el a madridi rendőrök tehát teljesen mindegy hogy milyen képet töltött fel instára, mert nyilván nem arról van szó hogy ok nélkül rászálltak. ebben a 2 cikkben minden benne van de még lehet találni ezer másikat is a neten: https://leaguelane.com/karim-benzema-in ... t-licence/Realista24 írta: Mondtam hogy a gondolkodás nem hátrány. De nem fogadtad meg a tanácsom.
https://as.com/diarioas/2015/10/30/engl ... 90974.html
ha már itt tartunk szintén 2015 őszén történt hogy belekeveredett Franciaország történetének legsúlyosabb drogbotrányába ami Air Cocaine néven vált ismertté később... amikor házkutatást tartottak nála akkor több képet is találtak ahol ismert drogdílerekkel fotózkodott.. 5 éves börtönbüntetéssel és franciaországba való visszatoloncolással fenyegették. ha jól tudom végül nem történt vádemelés de abban szerintem mindenki egyetért hogy a real madridban semmi keresnivalója egy ilyen balhés játékosnak. a korábbi gyorshajtós eseteiről (amiket linkeltem) már nem is beszélve, plusz ott a zsarolós és a szexbotrányos ügy is (még ha igaz is hogy egyikben sem sértett törvényt, akkor is csak ront a klub hírnevén az állandó balhéival). ja és azt még nem is mondtam hogy miután 2013-ban bevonták a forgalmi engedélyét akkor kiderült hogy utána nem végezte el újra a tanfolyamot és a forgalmi vizsgát ami ilyenkor kötelező
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nyilván az eset pontos hátterét úgysem ismerjük meg, ilyenkor beindul a ködösítés, pénzmozgás, minden. Igazából a jelenséggel van bajom. Ezek az elkényeztetett sztárocskák jól tudják, hogy nekik mindent szabad. (Nem csak Benzemára gondolok.) Huszonévesen tele vannak pénzzel, mindenki a seggüket nyalja. Az a csoda, ha ezt valaki jól tudja kezelni, főleg, ha mondjuk nyomorból jön.
Ebben a tekintetben a nagy liberális demokrácia sem tudta túlnőni a diktatúrákat, a kiválasztott keveseknek mindent szabad. Utóbbiban az erő politikája, előbbiben pedig a törvényesség látszata mögé bújtatott gazemberségek feletti szemhúnyások miatt.
Persze, felmentették Karimot a Valbuenás ügyben. Nem tudhatjuk, mi volt a háttérben a valóságban, azt kell elhinni, amit mondanak, viszont nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolta, hogy ebből dutyi lesz. Vagy a messzi ügy. Ha tízszer annyi adót csalt volna, tuti, hogy ugyanezt a büntit kapja, tehát olyan felfüggesztettet, hogy éppen hogy ne kelljen a kóterba bevonulni. Normális világban nem lenne 15 pontos bárszá sem, mert a sztár max. a börtönválogatottat erősítené. (Ez nem Németország, ott egy Höness is megkapta a jogos behívót). Tehát az, hogy Benz mindenben fel lett mentve meg ki lett mosva mondenből, engem nem igazán hat meg, mert a rendszer ott is rohadt, és hiteltelen. (Itthon is van Kelet-Mo. származó, majd Ukrajnát is megjárt focista, aki megúszta a halálos gázolást is Nyírkáta mellett, pedig ő senki ezekhet a srácokhoz.)
Én azt szeretném, (ilyen nem lesz), hogy a Benzemák, Ronaldok, Messik, Neymarok, vagy bárkik feleljenek azért, amit tesznek, felnőtt emberek, és ne kendőzzenek el mindent nekik. Szeretjük őket, meg minden, de azért a törvények felett ne álljon már senki.
Az a gondolkodás meg, hogy hagy törje az autókat, csak rúgja a gólokat, minden, csak nem felelős. Kíváncsi lennék, hogy aki ilyet mond, az akkor is így gondolná-e, ha az ő hozzátartozóit, ismerőseit gallyalná le egyszer, aztán a tárgylásnak meg szokás szerint felmentés lenne a vége. Aki a közösségre veszélyes, ki kellene emelni, akkor is, ha focista, akkor is, ha orvos, akkor is, ha WCpucoló. Persze amíg korrupt jogászok lesznek, ez nem lehetséges.
Ebben a tekintetben a nagy liberális demokrácia sem tudta túlnőni a diktatúrákat, a kiválasztott keveseknek mindent szabad. Utóbbiban az erő politikája, előbbiben pedig a törvényesség látszata mögé bújtatott gazemberségek feletti szemhúnyások miatt.
Persze, felmentették Karimot a Valbuenás ügyben. Nem tudhatjuk, mi volt a háttérben a valóságban, azt kell elhinni, amit mondanak, viszont nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolta, hogy ebből dutyi lesz. Vagy a messzi ügy. Ha tízszer annyi adót csalt volna, tuti, hogy ugyanezt a büntit kapja, tehát olyan felfüggesztettet, hogy éppen hogy ne kelljen a kóterba bevonulni. Normális világban nem lenne 15 pontos bárszá sem, mert a sztár max. a börtönválogatottat erősítené. (Ez nem Németország, ott egy Höness is megkapta a jogos behívót). Tehát az, hogy Benz mindenben fel lett mentve meg ki lett mosva mondenből, engem nem igazán hat meg, mert a rendszer ott is rohadt, és hiteltelen. (Itthon is van Kelet-Mo. származó, majd Ukrajnát is megjárt focista, aki megúszta a halálos gázolást is Nyírkáta mellett, pedig ő senki ezekhet a srácokhoz.)
Én azt szeretném, (ilyen nem lesz), hogy a Benzemák, Ronaldok, Messik, Neymarok, vagy bárkik feleljenek azért, amit tesznek, felnőtt emberek, és ne kendőzzenek el mindent nekik. Szeretjük őket, meg minden, de azért a törvények felett ne álljon már senki.
Az a gondolkodás meg, hogy hagy törje az autókat, csak rúgja a gólokat, minden, csak nem felelős. Kíváncsi lennék, hogy aki ilyet mond, az akkor is így gondolná-e, ha az ő hozzátartozóit, ismerőseit gallyalná le egyszer, aztán a tárgylásnak meg szokás szerint felmentés lenne a vége. Aki a közösségre veszélyes, ki kellene emelni, akkor is, ha focista, akkor is, ha orvos, akkor is, ha WCpucoló. Persze amíg korrupt jogászok lesznek, ez nem lehetséges.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
.....