Nem értem, hogy miért kell túlgondolni egy slasherfilmet.

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 28., csütörtök 12:10
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 26., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. szeptember 24., vasárnap 20:52
Ezt nem szeretem mikor felhozzak. en imadom az angol humort a feketét, mindenfelet, de monthyn mosolyogni tudok csak es neha eleg faraszto. Csak azert mondom, hogy egyén fuggo az o stilusuk is. Csak egy segíto gondolatrealistahuni írta:Monthy Python orrvérzésig.Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. szeptember 24., vasárnap 19:52
Monthy Python orrvérzésig.Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 24., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 24., vasárnap 17:25
Fantomas 1-2-3Mickey írta: Louis de Funès filmek is rendben vannak.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 24., vasárnap 13:15
Louis de Funès filmek is rendben vannak.Mickey írta:Az élet büdös.
Isten hozta őrnagy úr .
Lehet itt sírni és nevetni is...![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 24., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 24., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. szeptember 24., vasárnap 10:49
Bruce Willis filmjei között is szétnézhetsz. Hudson Hawk, Jól áll neki a halál, Nicsak, ki beszél! pl.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. szeptember 24., vasárnap 8:32
Az a furcsa, hogy mint pár másik film, ez is hazánkban sokkal nagyobbra van tartva, mint úgy általánosságban. Én is csípem ezt a fajta humort, de mégis akkora égés lett, hogy Stalone több vígjátékban nem is szerepelt, ellentétben más akciófilmből ismert színészekkel, akiknek szerintem gagyibb filmjeik (is) vannak ebben a kategóriában.d.gergo írta:Pont a napokban néztem újra, zseniálisRaúlCF írta:Oscar
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 23., szombat 23:06
Pont a napokban néztem újra, zseniálisRaúlCF írta:Oscar
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 23., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 23., szombat 21:56
Gyalog galopp, Brian élete.P. Krisz írta:Űrgolyhók, Airplane 1-2, Nagy Durranás 1-2, Top Secret.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 23., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. szeptember 23., szombat 21:05
Vaklarma, Dumb es Dumber, Ace Ventura 1-2, A maszk, Amerikai Pite 1-3 + A talalkozo, Cool tura, Horrorra akadva 1-2.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. szeptember 23., szombat 20:50
Köszi.dannen írta:megjött apuci (2015) ilyen kategória szerintem, legalábbis én mindig szakadok rajta.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?ilyesmi még a vakáció (2015) vagy a családi üzelmek (2013).
Láttam szinte az összeset amibe játszik. Hatalmas filmek.BBeno írta:leslie nielsen filmek?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 23., szombat 18:56
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. szeptember 23., szombat 18:47
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem