Isten hozta őrnagy úr .
Lehet itt sírni és nevetni is...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 24., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 24., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. szeptember 24., vasárnap 10:49
Bruce Willis filmjei között is szétnézhetsz. Hudson Hawk, Jól áll neki a halál, Nicsak, ki beszél! pl.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. szeptember 24., vasárnap 8:32
Az a furcsa, hogy mint pár másik film, ez is hazánkban sokkal nagyobbra van tartva, mint úgy általánosságban. Én is csípem ezt a fajta humort, de mégis akkora égés lett, hogy Stalone több vígjátékban nem is szerepelt, ellentétben más akciófilmből ismert színészekkel, akiknek szerintem gagyibb filmjeik (is) vannak ebben a kategóriában.d.gergo írta:Pont a napokban néztem újra, zseniálisRaúlCF írta:Oscar
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 23., szombat 23:06
Pont a napokban néztem újra, zseniálisRaúlCF írta:Oscar
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 23., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 23., szombat 21:56
Gyalog galopp, Brian élete.P. Krisz írta:Űrgolyhók, Airplane 1-2, Nagy Durranás 1-2, Top Secret.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 23., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. szeptember 23., szombat 21:05
Vaklarma, Dumb es Dumber, Ace Ventura 1-2, A maszk, Amerikai Pite 1-3 + A talalkozo, Cool tura, Horrorra akadva 1-2.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. szeptember 23., szombat 20:50
Köszi.dannen írta:megjött apuci (2015) ilyen kategória szerintem, legalábbis én mindig szakadok rajta.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?ilyesmi még a vakáció (2015) vagy a családi üzelmek (2013).
Láttam szinte az összeset amibe játszik. Hatalmas filmek.BBeno írta:leslie nielsen filmek?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 23., szombat 18:56
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. szeptember 23., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 22., péntek 10:45
Én már nem reménykedem. Vagy csinálja Cameron az egészet, vagy adják értelmes emberek kezébe az egeszet. Villeneuve verziót mondjuk tudnék dijazni.nzooli93 írta:
Huu de jól hangzik![]()
![]()
![]()
Nem is értem , hogy engedhették a 2.rész után azt a sok gyenge produkciót
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 22., péntek 10:05
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 20., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. szeptember 20., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 20., szerda 11:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 20., szerda 11:45
Lara Croft mindig is cicis-faros szexbomba volt, hogy a szifonszemüveges, pattanásos kockák játszanak vele, erre beteszik a 13 éves testű Vikandert. Már a castingnál kiderült nekem, hogy mint Lara, nem lesz hiteles. Ha ettől eltekintünk még egész jó kis esti szórakozás lehet belőle, amolyan Jack Hunter módraP. Krisz írta:Tomb Raider.
Hát, ez a film se fogja megtörni a játékadaptációkat övező átkot.![]()
Nagy mértékben épül a 2013-as Tomb Raider rebootra az látszik, de Lara nem az igazi.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 20., szerda 11:30
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem