Real Madrid liga gólok száma: 11
Csak érdekességképpen.
Hétfői vitaindító

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 25., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 24., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 24., vasárnap 22:30
dannen írta:itt vannak a puskás díjra jelölt gólok
döntsön aki tudbár azt hiszem egy kapus utolsó perces ollózó gólját nem nagyon lehet überelni, bárki bármit is csinál neki adnám a díjat. ilyet életében egyszer lát az ember szerintem
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 24., vasárnap 22:28
Karime ráadásul valami 450 eurós ing. Gucci asszem.TheBull6 írta:Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?![]()
Szerintem bőven jó ez. Digós.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 24., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 24., vasárnap 21:30
Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. szeptember 24., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 23., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 22., péntek 17:30
Capello like thisZsombor írta:Jaja, én is előbb rakok be egy jó Lucas Vázquez mixet, mint hogy a GOAT-ot nézzem.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 22., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. szeptember 22., péntek 17:21
hát én a halál f...ra kívántam a sétálgatásaival együtt. Legalábbis nálunk - az én szememben - elsősorban ezzel tűnt ki. Elég nagy volt a különbség Ronaldo illetve Eto'o csapatjátékhoz való hozzájárulásában...peto.isti írta:Aki a focit szereti, az szerette Ronaldot nézni.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 22., péntek 13:39
Ezt nem is vitattam.rashidm írta: Szeretnél te ekkora tehetséggel megáldott "vágásra készülő disznó" lenni. A világ imádta ahogy játszik. Se Cr se Messi, se Lewa, se Müller nem ér fel hozzá. Esetleg Dinho meg Zizu.
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. szeptember 22., péntek 13:37
nem vagy tisztában vele. Mert megintcsak fel köptél és alá álltál.peto.isti írta:Igen tisztában. Én is ismertem olyan embert, aki ezzel a problémával élt. Aztán viszont erőt vett magán, utánajárt a problémának tüzetesen, teljes életmódváltásba fogott (étrend, testmozgás stb...), s nem engedte ennyire el magát mint Ronaldo. Főleg fura ez egy élsportolótól, hisz neki aztán tényleg mindene megvan (kapcsolatok a legjobb dokikig, pénz) ahhoz, hogy kemény munkával karban tartsa magát. Nyilván nem kellemes betegség, de azért szerencsére fellehet ellene lépni, mint írtam komoly odafigyeléssel, nagy akarattal.BlancoMark írta:Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 22., péntek 13:35
Szeretnél te ekkora tehetséggel megáldott "vágásra készülő disznó" lenni. A világ imádta ahogy játszik. Se Cr se Messi, se Lewa, se Müller nem ér fel hozzá. Esetleg Dinho meg Zizu.peto.isti írta:Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.Ezek a dél-amerikaiak igen elzüllenek a pályafutásuk után. Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 22., péntek 13:29
Igen tisztában. Én is ismertem olyan embert, aki ezzel a problémával élt. Aztán viszont erőt vett magán, utánajárt a problémának tüzetesen, teljes életmódváltásba fogott (étrend, testmozgás stb...), s nem engedte ennyire el magát mint Ronaldo. Főleg fura ez egy élsportolótól, hisz neki aztán tényleg mindene megvan (kapcsolatok a legjobb dokikig, pénz) ahhoz, hogy kemény munkával karban tartsa magát. Nyilván nem kellemes betegség, de azért szerencsére fellehet ellene lépni, mint írtam komoly odafigyeléssel, nagy akarattal.BlancoMark írta:Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 22., péntek 13:15
Már leírtam, hogy miért.BlancoMark írta:Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 22., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 22., péntek 13:12
Igen. Ha jól tudom (nem biztos) a pajzsmirigyével vannak/voltak bajok.RealMadridFanatic írta:Mondjuk neki elvileg betegség is közrejátszik ebben.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 22., péntek 13:10
De laza srac akartal lenni. Ugy jartal mint Owen haverod.peto.isti írta:Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.Ezek a dél-amerikaiak igen elzüllenek a pályafutásuk után. Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 22., péntek 12:59
Te tiszteletlen, fogalmatlan barom, előbb olvass utána a dolgoknak, aztán ragadjál billentyűzetet.peto.isti írta:Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.Ezek a dél-amerikaiak igen elzüllenek a pályafutásuk után. Tisztelet a kivételnek.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem