Pérez ezt is elintézte.RaúlCF írta:miért akarnák leváltani? perfekt start, Real lemaradva. bevált a Real taktikája innentől god modeban behúzunk mindent nekik meg maradt Barto![]()

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 28., csütörtök 13:15
Pérez ezt is elintézte.RaúlCF írta:miért akarnák leváltani? perfekt start, Real lemaradva. bevált a Real taktikája innentől god modeban behúzunk mindent nekik meg maradt Barto![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 28., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 28., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 24., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 24., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 24., vasárnap 17:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 24., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. szeptember 23., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. szeptember 23., szombat 17:29
Nagynak nagy csak éppen hiányzott a fél kezdő...Azért a Juve az nálam nagycsapat, eléggé lesimázták őket is. Ami inkább megnyugtató lehet, hogy azért továbbra is Messitől függenek teljesen, ezt a szintet csak nem tudja tartani egész szezonban.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 23., szombat 17:20
Nehogy 15 pontos hatranyban legyunk, mire jon a tavasz, akkor aztan poroghetunk ahogy akarunk, nem fogjuk ledolgozni... esznel kell lenni azert, oke hogy nem kell topforma, de a meccseket azert nyerni kell..TheBull6 írta:Jajj nem akarom én őket leírni, de majd ha tavasszal muzsikálnak így, főleg komoly csapatok ellen a BL-ben, akkor elhiszem, hogy mekkora fogás volt Valverde meg az új rendszere meg az új emberek. Addig nem fogok hátast dobni attól, hogy megvernek egy Eibart.rashidm írta:Én azért még nem írnám le őket. Felpöröghetnek ők tavaszra mi meg nem. A másik meg az, hogy ők legalább megnyerték azt a 4-5 hetáfe szintű meccset.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. szeptember 23., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 23., szombat 16:57
Jajj nem akarom én őket leírni, de majd ha tavasszal muzsikálnak így, főleg komoly csapatok ellen a BL-ben, akkor elhiszem, hogy mekkora fogás volt Valverde meg az új rendszere meg az új emberek. Addig nem fogok hátast dobni attól, hogy megvernek egy Eibart.rashidm írta:Én azért még nem írnám le őket. Felpöröghetnek ők tavaszra mi meg nem. A másik meg az, hogy ők legalább megnyerték azt a 4-5 hetáfe szintű meccset.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 23., szombat 16:51
Én azért még nem írnám le őket. Felpöröghetnek ők tavaszra mi meg nem. A másik meg az, hogy ők legalább megnyerték azt a 4-5 hetáfe szintű meccset.TheBull6 írta:Komoly meccset még nem játszottak, de ők a csúcs most megint.![]()
(Jah, de a Real ellen kettőt, nem is nagyon sikerült megmutatni ezt a remekül muzsikáló új rendszert)
A lényeg hogy 4-5 Getafe meg hasonló szintű meccs után ki kell jelenteni, hogy Paulinho nagy fogás volt meg még Ini is újra a régi az új rendszerben.
Csak nehogy Messi megint végig sétálja a kieséses szakaszt a BL-ben, mert akkor idén se lesz elődöntő.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 23., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. szeptember 23., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 22., péntek 14:34
Az nagyobb problema, hogy a helyzeteket nem tudjuk berugni. Ilyen alapon a Betis meccsnek kozel 10-0-nak kellett volna lennie (minden 3. helyzetet golra valtva). Senki nem tudott golt szerezni, ez szimpla dekoncentraltsag. Fejben tegyuk helyre a dolgokat, minden meccsen van legalabb 10 olyan helyzetunk, amit elszorakozunk. Ezeket kell golra valtani, mas problema nincs.Gilberto írta:Szerintem nyugodtnak kéne maradnunk, volt pár botlásunk az elmúlt hetekben, de továbbra is azt gondolom, hogy inkább most legyünk rosszabb formában, tavasszal pedig taroljunk.
99%-ig biztos vagyok benne, hogy a Barca lufi előbb-utóbb ki fog pukkadni, kevés a pad odaát, a keretük gyengébb, a húzóemberek tavaszra szépen elfogynak majd, ezt már nem egyszer eljátszották.
Továbbra is tökéletesen bizom a csapatban, minden széria véget ér egyszer, ilyen a világ. Jobb a Betis ellen megszakadnia, mint a BL elődöntőben pl.
Akik pedig szidják a csapatot és/vagy edzőt ilyen sikerek után pár meccs miatt, azok kicsit elgondolkodhatnának. Legyetek türelmesek, a mi játékosaink is emberek, hibázhatnak. Egyedüli baklövésként továbbra is csak a csatárposzt nem pótlását tartom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. szeptember 22., péntek 14:07
Lassan jön vissza Suarez is, rosszabb formája volt de még őt sem temetném. Lehet nem hoz annyi meccset mint Messi de néha megmenti a seggüket.ericco írta:Ha Messi képes lesz tartani ezt a formáját egész szezonra, akkor gondok lehetnek, mivel hozni fogja a meccseket. Ha picit visszaesik, mint tavaly, akkor jó eséllyel behúzzuk. Remélem.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 22., péntek 13:41
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 22., péntek 13:06
Lehet, hogy a keretünk most jelenleg erősebb... de ez volt az Atletico-val is. "majd csak kidurran a lufi". Úgy kidurrant hogy megnyerték a bajnokságot.Gilberto írta:99%-ig biztos vagyok benne, hogy a Barca lufi előbb-utóbb ki fog pukkadni, kevés a pad odaát, a keretük gyengébb, a húzóemberek tavaszra szépen elfogynak majd, ezt már nem egyszer eljátszották.
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2017. szeptember 22., péntek 12:20
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem