Kommentáld a híreket
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Kommentáld a híreket
szevasztok cobákok, hát miakurvaanyja ez a szereplés?
hozzáteszem bappe is szenved a psg-ben, igazából endinson "lufthansa" cavanit kellene kibacni, hogy tudjon a kisgyerek a helyén játszani.
hozzáteszem bappe is szenved a psg-ben, igazából endinson "lufthansa" cavanit kellene kibacni, hogy tudjon a kisgyerek a helyén játszani.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Ha mondjuk 3-4-5 meccsen megkapta volna a bizalmat, talán tudnánk nyilatkozni...de az, hogy tök mind1 mit csinált kezdőként vagy csereként, a következő meccsen úgyis padon ült, az nem épp építő jellegű, főleg ha a konkurenciád fele annyi gólt rak el. Kezdőként és csereként is bebizonyította, hogy megérdemli az esélyt. Nem kapta meg. Hát jó hogy menni akart.Kezdőként viszont legtöbbször hasznavehetetlen volt.
Láthatjuk idén milyen amikor megkapja a bizalmat...
Én nem szeretem a mi lenne ha dolgokat, de az a feltételezés, hogy vele vagy más csatárral se lenne több rúgott gólunk idén...Talán nem. De ha a gólszerzéssel van gondunk és NINCS csatár a keretben...talán nem nagy kockázat kijelenteni, hogy csatárral azért más lenne.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kezdőként viszont legtöbbször hasznavehetetlen volt. Ő pedig csak akkor maradt volna, ha kezdő.Pad'em írta:Morata tavaly is jópár pontot jelentett a csereként beállt góljaival
Ezzel viszint egyetértek. Nem elengedni volt hiba, hanem nem pótolni.Pad'em írta:Nagy hiba volt nem pótolni.
Merci Zizou!
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Morata tavaly is jópár pontot jelentett a csereként beállt góljaival, és szinte biztos hogy most is a 3 Bernabeus kudarc valamelyikén betalált volna, azzal meg már előrébb lennénk. Nem siratom Moratát, mert lépni akart menjen, de a hozzáállása mellett a gólérzékenysége is hiányzik előről. Nagy hiba volt nem pótolni.Még Morataval együtt is (ne legyenek illúzióink, vele a keretben is kb ugyanennyi gólt rúgtunk volna)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én csak azt nem értem, hogy ennyire amatőr lett volna a vezetőség, vagy csak simán kockáztattak?
Szép volt a tavalyi év, örökké emlékezni fogok rá, és hálás vagyok, de a sok pozitív dolog meleltt azt is látni kellett volna, hogy a góllövéssel is gondok vannak, ha CR nem beast mode-ban tolja. Még Morataval együtt is (ne legyenek illúzióink, vele a keretben is kb ugyanennyi gólt rúgtunk volna). Amúgy is frissíteni kellett volna a támadósort, nem még ennyi távozó függvényében.
Szép volt a tavalyi év, örökké emlékezni fogok rá, és hálás vagyok, de a sok pozitív dolog meleltt azt is látni kellett volna, hogy a góllövéssel is gondok vannak, ha CR nem beast mode-ban tolja. Még Morataval együtt is (ne legyenek illúzióink, vele a keretben is kb ugyanennyi gólt rúgtunk volna). Amúgy is frissíteni kellett volna a támadósort, nem még ennyi távozó függvényében.
Merci Zizou!
- ikarus93
Attól még KAK.Babinho írta:James-Morata-Mariano liga gólok száma: 12
Real Madrid liga gólok száma: 11
Csak érdekességképpen.
Hétfői vitaindító
Viccen kivül, ha Mbappé összejött volna, akkor nem lett volna probléma a csatárkérdés.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
James-Morata-Mariano liga gólok száma: 12
Csak érdekességképpen.
Hétfői vitaindító
Csak érdekességképpen.
Hétfői vitaindító
Én azért nem bokavillantó nadrágban, és minimálzokniban jelentem volna meg ezen az eseményen, de nem vagyunk egyformák.
- Süti
dannen írta:itt vannak a puskás díjra jelölt gólok
döntsön aki tudbár azt hiszem egy kapus utolsó perces ollózó gólját nem nagyon lehet überelni, bárki bármit is csinál neki adnám a díjat. ilyet életében egyszer lát az ember szerintem
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=7v4ZirKQJ6c volt már hasonló.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karime ráadásul valami 450 eurós ing. Gucci asszem.TheBull6 írta:Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?![]()
Szerintem bőven jó ez. Digós.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ja, voltak ott sokkal problémásabb öltözékek már korábban, ez még így dicsérendő is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?
Szerintem bőven jó ez. Digós.
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Llorente szerződés hosszabítása miatt jár a vezetőségnek
remélem megállja a helyét az első csapatnál
remélem megállja a helyét az első csapatnál
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Capello like thisZsombor írta:Jaja, én is előbb rakok be egy jó Lucas Vázquez mixet, mint hogy a GOAT-ot nézzem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Jaja, én is előbb rakok be egy jó Lucas Vázquez mixet, mint hogy a GOAT-ot nézzem.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hát én a halál f...ra kívántam a sétálgatásaival együtt. Legalábbis nálunk - az én szememben - elsősorban ezzel tűnt ki. Elég nagy volt a különbség Ronaldo illetve Eto'o csapatjátékhoz való hozzájárulásában...peto.isti írta:Aki a focit szereti, az szerette Ronaldot nézni.
-
peto.isti
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ezt nem is vitattam.rashidm írta: Szeretnél te ekkora tehetséggel megáldott "vágásra készülő disznó" lenni. A világ imádta ahogy játszik. Se Cr se Messi, se Lewa, se Müller nem ér fel hozzá. Esetleg Dinho meg Zizu.
Mia san mia
nem vagy tisztában vele. Mert megintcsak fel köptél és alá álltál.peto.isti írta:Igen tisztában. Én is ismertem olyan embert, aki ezzel a problémával élt. Aztán viszont erőt vett magán, utánajárt a problémának tüzetesen, teljes életmódváltásba fogott (étrend, testmozgás stb...), s nem engedte ennyire el magát mint Ronaldo. Főleg fura ez egy élsportolótól, hisz neki aztán tényleg mindene megvan (kapcsolatok a legjobb dokikig, pénz) ahhoz, hogy kemény munkával karban tartsa magát. Nyilván nem kellemes betegség, de azért szerencsére fellehet ellene lépni, mint írtam komoly odafigyeléssel, nagy akarattal.BlancoMark írta:Akkor ha ezzel tisztaban vagy, miert irod hogy elzullott? Erthetetlen.
https://www.allergiakozpont.hu/images/Ronaldo.pdf olvasd el, érdekes.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szeretnél te ekkora tehetséggel megáldott "vágásra készülő disznó" lenni. A világ imádta ahogy játszik. Se Cr se Messi, se Lewa, se Müller nem ér fel hozzá. Esetleg Dinho meg Zizu.peto.isti írta:Szédületes játékos volt az biztos. Viszont egészen elképesztő, hogyan tud így kinézni manapság. Mint egy másfél mázsás vágásra készülő disznó.RealMadridFanatic írta:Mit nem adnék érte, ha újra láthatnám az egykori Ronaldot... A futball legnagyobb vesztesége, hogy nem bírta a teste megfelelően a terhelést, és még így is mennyit adott a világnak?! Fenomén.Ezek a dél-amerikaiak igen elzüllenek a pályafutásuk után. Tisztelet a kivételnek.