Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 25., hétfő 21:21

Na ma volt lehetőségem megnézni, házon kívül ment nekem is, az itthoni wifinek nem tetszik valamiért, de egyelőre megoldást nem találtam :hmmm: Érdekes
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 24., vasárnap 18:21

Pesten vagyok te hasznavehetetlen :-(
Köszi Krisz, megpróbáltam de sajnos nem működik egyelőre. :hmmm:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. szeptember 24., vasárnap 18:15

sebydani írta:Hm. Nekem se Safarin, se Chromeban nem működik. Esetleg ilyen helyzetre valami ötletetek van? :hmmm: Más oldallal még nem tapasztaltam ilyet, nem nagyon tudom mi okozhatja.
nekem is jó safarin, lehet csak szabolcsban offolták az oldalt :/

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 24., vasárnap 18:01

Fusd le a szokásos köröket először, cookie és előzmények törlése.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 24., vasárnap 17:58

Hm. Nekem se Safarin, se Chromeban nem működik. Esetleg ilyen helyzetre valami ötletetek van? :hmmm: Más oldallal még nem tapasztaltam ilyet, nem nagyon tudom mi okozhatja.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2017. szeptember 24., vasárnap 17:57

sebydani írta:Srácok, a feliratok.info csak nálam nem megy, vagy nektek se jó? Kb. 1 hete nem tölti be az oldalt semmilyen formában. :kivagyhe:
Nekem oké.(chrome)

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 24., vasárnap 17:55

Srácok, a feliratok.info csak nálam nem megy, vagy nektek se jó? Kb. 1 hete nem tölti be az oldalt semmilyen formában. :kivagyhe:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 24., vasárnap 0:01

d.gergo írta: Felhasználás-függő. Ilyen kamerával lehet kéthavonta kellene egy backup a gépre 64 gigával is. Bár állítólag az új szoftverben most jobban tömörítik a felvételeket, és feleannyit foglalnak. :hmmm:
Tényleg attól függ. Én speciel alig fényképezek, szóval ez nem jelentene gondot. Zeneimhez viszont elég sok hely kell, szeretem ha rajta vannak a telón, és bármikor tudom őket hallgatni. Appok igaz nem foglalnak jellemzően sok helyet, de azért manapság egy facebook vagy messenger is szépen növöget magától, amíg azt nem veszed észre, hogy 1 gigát foglal. :D Viszont az is jó kérdés, hogy abból a 64 gigából mennyi az elérhető... Mert nem tudom mennyit foglalhat az ios11, de sztem 10gb-ot legalább, bár én még 54 gigával is ellennék.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 23., szombat 23:43

Sierra írta:és most már 64 gb az alap verzió, ami már bőven jó.
Felhasználás-függő. Ilyen kamerával lehet kéthavonta kellene egy backup a gépre 64 gigával is. Bár állítólag az új szoftverben most jobban tömörítik a felvételeket, és feleannyit foglalnak. :hmmm:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 23., szombat 23:19

Szifon.com-on olvastam:

"Az iPhone 8 nem véletlen kapta a 8-at névként és nem a 7s-t. Ez nem csak egy egyszerű frissítés, mivel 70%-ban ugyanaz van benne, mint az iPhone X-ben. Brutális processzor, kiváló kamera, új kijelző, vezeték nélküli töltés és még számtalan szoftveres újdonság az iOS 11-ből."

akkor valószínűleg ezért. Egyre jobban szemezek ezzel a hülye 8-cal, csak most 2 évig fizetni 10-zel többet egy telóért... de tény, ezzel 3-4 évig simán ellennék, és most már 64 gb az alap verzió, ami már bőven jó.

mindorokke_barca

HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2017. szeptember 23., szombat 5:38

Sierra írta:nem tudja vki, hogy vajon almáéknál miért 8 jött és miért nem 7s? még nyáron is olvasgattam cikkeket és szinte mindenhol 7s meg 7s plusról írtak.
Csak pusztán marketing miatt. A legfobb konkurencia mar elert a 8hoz, emiatt egy laikusban az mozog, hogy ha a samsung mar 8asnál tart, akkor biztosan frissebb mint az iphone 7s. Hulyeségnek hangzik, pedig tényleg így működik az emberi agy :).

Ugyan emiatt hagyta el a Samsung is a Note 6-os modellt és az 5-ről egyből a 7-re ugrott, hogy ugyanabban az évben ugyanazzal a sorszámmal adják ki mint a galaxy S szériát.
2015 - Galaxy S6 --> Note 5
2016 - Galaxy S7 --> Note 7

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 22., péntek 22:57

sebydani írta:Kíváncsi vagyok az ideivel mi a Home gomb "helyzet", a 7-nél amit hoztak újításként így nyomásra meg érzésre nekem nem tetszett, de gondolom azon nem változtattak idén.
Erre én is, nekem sem tetszett (még a jack hiánya annyira nem vészes dolog, persze fura még mindig), de ez az érintős home gomb nekem sem jön be. Pont azért szerettem a samsungokat is régen, mert volt középen egy fizikai gomb amit rendesen le lehetett nyomni :D ájfónnál ugyanezt szerettem.
Viszont sztem sem változtattak azon.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 22., péntek 22:34

Sierra írta:
sebydani írta:Passz, de névtől függetlenül kijelenthető szerintem, hogy igazából ez egy 7S mintsem 8 az újításokat figyelembe véve. Igazából szerintem teljesen az X volt idén a központ, aztán bedobtak mellé valamit, hogy jöjjön ki több telefon és haladjanak a "sorozattal" is, hogy akit ez érdekel és nem az X tudjon mit vásárolni de, hogy miért épp így nevezték az nekem is talány.
igen, ez logikusnak tűnik, bár fura hogy megszakították a sima-s sormintát. kíváncsi leszek jövőre vajon 8s jön vagy 9. :D Egyébként külsőre nagyon tetszik a 8, így h visszatértek az üveghátlapra, kicsit újra emlékeztet a 4s-emre. :D
Igazából a 8 az egy 6sss. Jövőre szerintem az Xhez hasonló kivitelben jön majd a 9-es széria.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 22., péntek 21:53

Sierra írta: igen, ez logikusnak tűnik, bár fura hogy megszakították a sima-s sormintát. kíváncsi leszek jövőre vajon 8s jön vagy 9. :D Egyébként külsőre nagyon tetszik a 8, így h visszatértek az üveghátlapra, kicsit újra emlékeztet a 4s-emre. :D
Igen, ezt adom teljesen, a 4S a valaha volt legkedvencebb telefonom volt, tetszik ez a lépésük :agree:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 22., péntek 21:50

sebydani írta:Passz, de névtől függetlenül kijelenthető szerintem, hogy igazából ez egy 7S mintsem 8 az újításokat figyelembe véve. Igazából szerintem teljesen az X volt idén a központ, aztán bedobtak mellé valamit, hogy jöjjön ki több telefon és haladjanak a "sorozattal" is, hogy akit ez érdekel és nem az X tudjon mit vásárolni de, hogy miért épp így nevezték az nekem is talány.
igen, ez logikusnak tűnik, bár fura hogy megszakították a sima-s sormintát. kíváncsi leszek jövőre vajon 8s jön vagy 9. :D Egyébként külsőre nagyon tetszik a 8, így h visszatértek az üveghátlapra, kicsit újra emlékeztet a 4s-emre. :D

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 22., péntek 21:19

Sierra írta:nem tudja vki, hogy vajon almáéknál miért 8 jött és miért nem 7s? még nyáron is olvasgattam cikkeket és szinte mindenhol 7s meg 7s plusról írtak.
Passz, de névtől függetlenül kijelenthető szerintem, hogy igazából ez egy 7S mintsem 8 az újításokat figyelembe véve. Igazából szerintem teljesen az X volt idén a központ, aztán bedobtak mellé valamit, hogy jöjjön ki több telefon és haladjanak a "sorozattal" is, hogy akit ez érdekel és nem az X tudjon mit vásárolni de, hogy miért épp így nevezték az nekem is talány.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 22., péntek 21:07

nem tudja vki, hogy vajon almáéknál miért 8 jött és miért nem 7s? még nyáron is olvasgattam cikkeket és szinte mindenhol 7s meg 7s plusról írtak.

bercik

HozzászólásSzerző: bercik » 2017. szeptember 22., péntek 13:28

ha 4x újonnan akkor http://eustock.eu/shop/okostelefon/xiao ... -reszletek
ha nincs ennyid talán kapsz újonnan olcsóbban egy 4A-t
ha meg nem tetszik akkor tényleg ott van a prime vagy note használtan.

A felsorolt sony vagy samsunggal az a baj hogy kevés ram, szarul van összerakva, borzalmas kamera..azoknak minden bajuk van.
Barátnőmnek pont a samsung prime volt. hát ha azt mondom hogy sokszor volt miatta ideges akkor még finom voltam.

akkamakki

HozzászólásSzerző: akkamakki » 2017. szeptember 22., péntek 13:25

Xiaomi Redmi 4x ha nem csíped a baszott nagy 5,5 colos és társai telókat (ez csak 5 colos)
8 mag, 3gb ram 32gb rom új ára 40k küröl mozog
Én Huawei P8-ról váltottam rá és semmiben nem rosszabb, sőt. Jobban is szeretem mert van rajta ujjlenyomatolvasó meg az infra egy külön plusz pont. Tudom vele vezérelni a ledszalagom tévéket stb.(ráadásul van hogy jobban veszi a teló infráját a készülék mint az eredeti távirányítójét)

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 22., péntek 13:24

Egyetértek, lakótársam most vett Redmit, telejsen meg van elégedve vele. Ha nincs sok pénz, valami kínai csodát nézz magadnak. Meg fogsz lepődni, mennyire egyben vannak. :)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: