Amúgy ezt már én is figyeltem az előző meccseken is, hogy neki a kapuhoz közelebb kell lennie, mert befejezésekben sokkal jobb, mint játékszervezésben. Mostanában meg pont, hogy neki kellett visszajárni és szervezni.Csabi írta:mondjuk asension nem csoldálkozok hogy szar, jó hogy nem VKP-t játszik. cé, béla, vazkez, mayoral mind előtte voltak.
neki kellett volna ott lenni, lehet csinált volna vmit.

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
engem tuti szétvert volna az ideg hogy kimegyek egy real meccsre és még real gólt sem látok,Remy írta:Az hogy kint voltam a vilag legjobb csapatanak meccsen. Es az, hogy vissza kell még térnem.lordgabi írta: Esküszöm sajnállak. Akarva akaratlanul a fejemben járt, hogy mit érezhetsz ilyenkor.
sőt kikap a csapat egy betistől

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
mondjuk asension nem csoldálkozok hogy szar, jó hogy nem VKP-t játszik. cé, béla, vazkez, mayoral mind előtte voltak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az hogy kint voltam a vilag legjobb csapatanak meccsen. Es az, hogy vissza kell még térnem.lordgabi írta: Esküszöm sajnállak. Akarva akaratlanul a fejemben járt, hogy mit érezhetsz ilyenkor.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
alaves ellen akkor én feltenném a nachos-ramos-varane-hakimi védősort. egészen nevetséges amit carvajaltól látunk eddig. a motivációjával nincs baj mert felszántja a pályát de fejben valahol ibizán van.
lassan ott tartunk hogy a bajnokságot arra használhatjuk hogy beépítsük az újakat...
lassan ott tartunk hogy a bajnokságot arra használhatjuk hogy beépítsük az újakat...
Elmúlt 3 hazai bajnokinkon is ez volt. Igazából már egy ideje látszik, hogy frissíteni kéne az elől lévő embereket.Pipita írta:Volt itt egyszer régen valami töröknémet, akinek hasonló statisztikákkal kellett mosdatni a szánalmas teljesítményét.RealMadridFanatic írta:
Ezt tuti most találtad ki.
Benzema egy kripli.
Ez a túltolt pesszimizmus meg nevetséges. Tele voltunk ziccerekkel. Gondolom koncentráció- és motivációhiány van Betis elleni bajnokikon, ezért nem mennek be most a helyzeteink. Ez idővel csak javulni fog. A játék képével semmi gond nem volt, nem tudom ki mit nézett de én legalább 4-5 tiszta ziccerre emlékszem, amikor átjátszottuk őket. Például Bale sarkas lövése, előtte a sarokpassza három védő között Cének, meg Cé sarkazása is a zseniális kategóriába tartozik. Nem ment be semmi, le van szarva. Majd májusban bemegy, aztán 13.
Amúgy jókor jönnek a pofonok, még bőven van idő felállni a padlóról, illetve kezdett unalmas lenni, hogy csak gólt lövünk és nyerünk. Kár, hogy abszolút rekorderek nem lettünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Volt itt egyszer régen valami töröknémet, akinek hasonló statisztikákkal kellett mosdatni a szánalmas teljesítményét.RealMadridFanatic írta:Goles de CR con Benzema en el campo : 1,22 por partido (CR Karimmal)
Goles de CR sin Benzema en el campo: 0,76 por partido. (CR Karim nélkül)
Benzema egy kripli.
Ez a túltolt pesszimizmus meg nevetséges. Tele voltunk ziccerekkel. Gondolom koncentráció- és motivációhiány van Betis elleni bajnokikon, ezért nem mennek be most a helyzeteink. Ez idővel csak javulni fog. A játék képével semmi gond nem volt, nem tudom ki mit nézett de én legalább 4-5 tiszta ziccerre emlékszem, amikor átjátszottuk őket. Például Bale sarkas lövése, előtte a sarokpassza három védő között Cének, meg Cé sarkazása is a zseniális kategóriába tartozik. Nem ment be semmi, le van szarva. Majd májusban bemegy, aztán 13.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ja, hát ezért kellene valaki, aki a nullából is tud gólt rúgni néhanapján.donor írta:A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki, a jobb edzők felismerték hogyan kell ellenünk játszani. Betömörült védelem ellen teljesen impotensek vagyunk.
Egy szart hozta élete meccsét, hagyjátok már ezt a dumát.
Védett kettőt, ami esetleg bravúr kategória, a többi rutin volt. Impotensek voltunk elől.
Isco és Asensio az elmúlt 3 meccsen el vannak szállva.
Carvajal és Marcelo a szezon eleje óta homály.
Modric is gyenge volt. Sok eladott labda és helyzetfelnemismerés.
Mayoral és LV messze nem Real szint.
Na de nem fogok minden játékost elővenni..hullámvölgyben van a csapat, amiből ki fog jönni, úgy mint eddig.

Védett kettőt, ami esetleg bravúr kategória, a többi rutin volt. Impotensek voltunk elől.
Isco és Asensio az elmúlt 3 meccsen el vannak szállva.
Carvajal és Marcelo a szezon eleje óta homály.
Modric is gyenge volt. Sok eladott labda és helyzetfelnemismerés.
Mayoral és LV messze nem Real szint.
Na de nem fogok minden játékost elővenni..hullámvölgyben van a csapat, amiből ki fog jönni, úgy mint eddig.
- RealMadridFanatic
Goles de CR con Benzema en el campo : 1,22 por partido (CR Karimmal)
Benzema egy kripli.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Goles de CR con Benzema en el campo : 1,22 por partido (CR Karimmal)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez sem igaz, mert tegnap levegőben és földön is többször átjátszottuk őket, csak Adán éppen 9 védést mutatott be. Tavaly benyelt hat gombócot, tegnap élete meccsét hozta.A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki, a jobb edzők felismerték hogyan kell ellenünk játszani. Betömörült védelem ellen teljesen impotensek vagyunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erről van szó kérem szépen, de ezt mindenki tudja, hogy CR-nek vannak ilyen meccsei, időszakai, csak a nagyon okos vezetőségünk nem. Ezt szajkóztuk, szajkózzuk jó ideje, hogy nincs alternatíva a góllövés terén, mert hiába hoztunk el egy Ceballost a Barca orra elől, aki át fogja mozizni az évet, de elől teljesen nulla a nyári munkaRealista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt, aztán meg Bale![]()

A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki, a jobb edzők felismerték hogyan kell ellenünk játszani. Betömörült védelem ellen teljesen impotensek vagyunk. Folyamatosan csak a beíveléseket erőltetjük. Sehol egy belöbbölt labda, sehol egy átlövés, üresbe alig mozognak páran, de ha megteszik is fölösleges, mert csak megy körbe a labda. Egy végig védekező, kontrákkal operáló, szervezett csapat könnyen megégethet minken bármikor egyelőre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
azt mondod, hogy jön még 2 X?????___Samy___ írta:Tavaly is 4 x-el kezdtük a szeptembert, mégis dupláztunk, szóval calma. Én bízom a csapatban.

Szeretünk a múltra támaszkodni. Ramos is elmondta, hogy ez a tavalyi csapat.Realista24 írta:G. V.tinho írta:
Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.
azt meg ne is elemezzük, ki mit adott a madridizmusnak.
(azzal együtt, hogy bárcsak Benzema lett volna, Bale meg nem)
Past is past, tartja a mondás. Gondoltam szólok. Itt a tegnap esti meccsről van szó szigorúan, de látom nem sikerült értelmezni, amit írtam. Sebaj, majd egy kávé után fuss neki újra.

K
K
- ___Samy___
Tavaly is 4 x-el kezdtük a szeptembert, mégis dupláztunk, szóval calma. Én bízom a csapatban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pillanatképek tegnapról
https://pbs.twimg.com/media/DKMxmC9X0AAbXUy.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DKMxmC7XoAAXpwz.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DKMxl-UXUAEyB4S.jpg
Nem akarom erre fogni, de ennek a fele a Barcánál büntető, kiállítás, stb.
https://pbs.twimg.com/media/DKMxmC9X0AAbXUy.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DKMxl-UXUAEyB4S.jpg
Nem akarom erre fogni, de ennek a fele a Barcánál büntető, kiállítás, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
G. V.tinho írta:Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.Realista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt![]()
Past is past, tartja a mondás. Gondoltam szólok. Itt a tegnap esti meccsről van szó szigorúan, de látom nem sikerült értelmezni, amit írtam. Sebaj, majd egy kávé után fuss neki újra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.Realista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt, aztán meg Bale
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt, aztán meg Bale

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
most olvasom Marcelo nyilatkozatát. Egyetértek Csabi, én is így látom. nagy gond, ha elhisszük, hogy ez így jó.Csabi írta:ez a baj hogy zidane meg a jatekosok el is hiszik h nyerniük kellett volna, meg hogy megtettek mindent
Nem vita, hogy akartuk a Nílust, csak azzal a hányaveti győzniakarással, hogy úgyis jön majd a gól. ment a lityilötyi.
ahogy bejött Vazquez, aki legalább az akarnokságával hozott lendületet, ott lehetett érezni, hogy kicsit igazán tüzet fogtunk, de már késő volt, és átment kaparásba a csapat.