Aha, szóval eladják, mint feature
Elektronika
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Alapvetően nekem is tetszik, viszont az én telefonom a frissítés óta naponta 3-4-szer lefagy használat közben, korábban akkor kellett csak újraindítanom a telót, amikor telepítettem egy szoftverfrissítést
De biztos javítják majd ezeket, én a következő hetekben számítok már az első javítócsomagra, amiben benne lesz a control center-es bug zenével meg bluetooth-al, nekem a billentyű is vicceskedik, meg ezek a lefagyások...
- mocsok
jahm, nem érzékelte.d.gergo írta:Automatikusan ott van a zenelejátszóban továbbra is. Más kérdés, hogy az a widget érzékeli-e, hogy megy a Spotify, nekem tegnap újra kellett indítanom a telót emiatt.mocsok írta:Aki frissitette az iost es használ spotifyt:
Hogy tudom berakni a vezerlokozpontba, hogy ne kelljen megnyitni az appot ha át akarok ugrani egy számot vagy meg akarom állítani a zenét?
a resi megoldotta nekem is. köszi.
egyébként nekem tetszik, és nem érzékeltem ezen kívül semmi problémát.
mondjuk sokat nem is tudtam használni azóta. talán annyi hogy nekem is gyorsabban merült tegnap.
-
Corleone
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Én tartottam tőle, de nem veszés a dolog.. Tegnap mondjuk lezabálta az aksit teljesen, de mint kiderült - vagy legalább is gondolom - azért, mert a fotóimat rendezte személyekre lebontva. Ma már valamivel jobb a helyzet.Juanito írta:Egyébként szerintetek érdemes már most frissíteni iOS 11-re vagy érdemes még várni valami javítást?
Tapasztaltatok hibákat?
(5S-em van)
Na meg kicsit akadozott is az elején a dolog, de estére már a sebesség is visszaállt, bár 1-2 appnál vettem észre, hogy valamivel tovább kell "gondolkodnia", de ez 1-2 másodperc eltérés max a korábbihoz képest.
Viszont ez, hogy nem lehet rendesen a wifi/bluetooth-t offolni control centerből, az elég gázos..
#happyshitting
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként szerintetek érdemes már most frissíteni iOS 11-re vagy érdemes még várni valami javítást?
Tapasztaltatok hibákat?
(5S-em van)
Tapasztaltatok hibákat?
(5S-em van)
- e.gergo
- Kapcsolat:
Automatikusan ott van a zenelejátszóban továbbra is. Más kérdés, hogy az a widget érzékeli-e, hogy megy a Spotify, nekem tegnap újra kellett indítanom a telót emiatt.mocsok írta:Aki frissitette az iost es használ spotifyt:
Hogy tudom berakni a vezerlokozpontba, hogy ne kelljen megnyitni az appot ha át akarok ugrani egy számot vagy meg akarom állítani a zenét?
- mocsok
Aki frissitette az iost es használ spotifyt:
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem Realista ötlete nyert, az övé tűnik a leggyorsabbnak.
De köszi mindenkinek a tippeket.
De köszi mindenkinek a tippeket.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
hát, még tanulom a szakmát.Realista24 írta:
Nem vagy elég lusta, ezért nem jutott eszedbe
nekem amúgy ios alatt a firefox, meg chrome alatt sem megy a kijelöléses funkció.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem vagy elég lusta, ezért nem jutott eszedbecsababarca írta:Realista24 írta:
Én rámegyek az idézésre, majd vissza, ha nem akarok reagálni.
bahhh.![]()
![]()
ez tényleg jobb megoldás köszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kapcsolat:
Visszatérő probléma, a legutolsó Internet Exploreren is megy, de az iOS Safari valamiért nem támogatja ezt a funkciót
- csababarca
Realista24 írta:
Én rámegyek az idézésre, majd vissza, ha nem akarok reagálni.
bahhh.
ez tényleg jobb megoldás köszi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én rámegyek az idézésre, majd vissza, ha nem akarok reagálni.csababarca írta:elég béna módszer, de én is így csinálom, megszoktam a 3 év alatt.sebydani írta:Másold át valahova, jegyzetek pl. Én úgy szoktam, kijelölve nem jó nálam.
viszont fura hogy mac-en safarival jó a kijelölős módszer, akkor olvasható, telón viszont nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
elég béna módszer, de én is így csinálom, megszoktam a 3 év alatt.sebydani írta:Másold át valahova, jegyzetek pl. Én úgy szoktam, kijelölve nem jó nálam.
viszont fura hogy mac-en safarival jó a kijelölős módszer, akkor olvasható, telón viszont nem.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Másold át valahova, jegyzetek pl. Én úgy szoktam, kijelölve nem jó nálam.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
nem jó ha kijelölöd?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Iphoneon hogyan lehet spoilert olvasni?
Friss tulajdonos vagyok és nem igazán találom a módját.
Friss tulajdonos vagyok és nem igazán találom a módját.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Sziasztok,
laptop vásárlás előtt állok és hozzáértők segítségét szeretném kérni. A prohardver fórumába ámr írtam tegnap délután, de egyelőre mindenre adnak hasznos választ, csak az én kérdésemre nem igazán. Szóval hátha itt hamarabb tlaálok segítséget, szóval:
- október közepétől szeretnék venni egy laptopot, nagyjából 150 körül, 200 a nagyon nagyon max lenne
- újat preferálnék, de megbízható oldalról/embertől használt is érdekelne, ha tényleg annyira jó és megéri
- a legfontosabb kitételem annyi hogy az aksi minél tovább bírja, rengeteget használnám utazás közben, illetve egyetemi előadásokon, meg meló közben is, szóval nyúznám kb folyamatosan, jó lenne ha bírná és jó lenne ha sokáig bírná az aksi.
- jó lenne bele 8 gb ram, hogy ne fagyjon le research közben 10 megnyitott chrome tab miatt, meg jó lenne egy viszonylag működőképes processzor is (nyilván csúcs elvárásam nincsenek ebben az árkategóriában, de szeretném ha nem fagyna rám 5 percenként 20 percekre, amikor használni szeretném
- Fm-eznék is rajta, de annak nem igazán van gépigénye, ezt csak úgy megemlítettem.
Ha van ezek mellett olyan, amin valamelyik fifa elfutna minimum grafikán, az csak pluszpont, de ez nem feltétel, erre majd pár hónap múlva jövök a ps4 vs xbox one kérdéssel.
illetve filmeznék rajta, jó lenne ha az 1080p menne akadás nélkül, szépen, na meg egy hd kimenet sem ártana.
Szóval nagyjából ennyi feltételem lenne.
Ajánlottak eddig Lenovo X240-et, ami a leírások alapján nem rossz, az aksija legalábbis elég menő állítólag. Meg volt még egy Dell Latitude E5470 talán, 140-ért. Nézegetem még az ebay daily dealjeit, meg a lenovo-outlet.hu oldalt. Ezekről tudtok valamit? Mennyire megbízhatóak? Az outleten elég jó gépek vannak durván leárazva, állítólag csak pár karcolás miatt...
Szóval egy szó smint száz, ha valakinek van bármi modell ajánlata, ne habozzon ellátni vele. De azt is szívesen meghallgatnám, ha túl irreális elvárásaim lennének. Remélem nem így van azért.
Előre is köszönöm.
laptop vásárlás előtt állok és hozzáértők segítségét szeretném kérni. A prohardver fórumába ámr írtam tegnap délután, de egyelőre mindenre adnak hasznos választ, csak az én kérdésemre nem igazán. Szóval hátha itt hamarabb tlaálok segítséget, szóval:
- október közepétől szeretnék venni egy laptopot, nagyjából 150 körül, 200 a nagyon nagyon max lenne
- újat preferálnék, de megbízható oldalról/embertől használt is érdekelne, ha tényleg annyira jó és megéri
- a legfontosabb kitételem annyi hogy az aksi minél tovább bírja, rengeteget használnám utazás közben, illetve egyetemi előadásokon, meg meló közben is, szóval nyúznám kb folyamatosan, jó lenne ha bírná és jó lenne ha sokáig bírná az aksi.
- jó lenne bele 8 gb ram, hogy ne fagyjon le research közben 10 megnyitott chrome tab miatt, meg jó lenne egy viszonylag működőképes processzor is (nyilván csúcs elvárásam nincsenek ebben az árkategóriában, de szeretném ha nem fagyna rám 5 percenként 20 percekre, amikor használni szeretném
- Fm-eznék is rajta, de annak nem igazán van gépigénye, ezt csak úgy megemlítettem.
Szóval nagyjából ennyi feltételem lenne.
Ajánlottak eddig Lenovo X240-et, ami a leírások alapján nem rossz, az aksija legalábbis elég menő állítólag. Meg volt még egy Dell Latitude E5470 talán, 140-ért. Nézegetem még az ebay daily dealjeit, meg a lenovo-outlet.hu oldalt. Ezekről tudtok valamit? Mennyire megbízhatóak? Az outleten elég jó gépek vannak durván leárazva, állítólag csak pár karcolás miatt...
Szóval egy szó smint száz, ha valakinek van bármi modell ajánlata, ne habozzon ellátni vele. De azt is szívesen meghallgatnám, ha túl irreális elvárásaim lennének. Remélem nem így van azért.
Előre is köszönöm.
- ___Samy___
Nekem Xiaomi Redmi Note 3 Pro van. Tavaly júliusban vettem, eddig minden rendben van vele.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Melyik modellt használjátok, ajánljátok?___Samy___ írta:AdomCsabi írta:csak a xiaomi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!