nem túl jó ómen. betis 19 éve nem nyert ellenünk a bernabeubanzt azért hozzátenném, hogy még gólt se rúgott az Alaves és 0 ponttal a táblázat alján állnak.

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:35
nem túl jó ómen. betis 19 éve nem nyert ellenünk a bernabeubanzt azért hozzátenném, hogy még gólt se rúgott az Alaves és 0 ponttal a táblázat alján állnak.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:21
Amúgy ezt már én is figyeltem az előző meccseken is, hogy neki a kapuhoz közelebb kell lennie, mert befejezésekben sokkal jobb, mint játékszervezésben. Mostanában meg pont, hogy neki kellett visszajárni és szervezni.Csabi írta:mondjuk asension nem csoldálkozok hogy szar, jó hogy nem VKP-t játszik. cé, béla, vazkez, mayoral mind előtte voltak.
neki kellett volna ott lenni, lehet csinált volna vmit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:20
engem tuti szétvert volna az ideg hogy kimegyek egy real meccsre és még real gólt sem látok,Remy írta:Az hogy kint voltam a vilag legjobb csapatanak meccsen. Es az, hogy vissza kell még térnem.lordgabi írta: Esküszöm sajnállak. Akarva akaratlanul a fejemben járt, hogy mit érezhetsz ilyenkor.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:18
Az hogy kint voltam a vilag legjobb csapatanak meccsen. Es az, hogy vissza kell még térnem.lordgabi írta: Esküszöm sajnállak. Akarva akaratlanul a fejemben járt, hogy mit érezhetsz ilyenkor.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:13
Elmúlt 3 hazai bajnokinkon is ez volt. Igazából már egy ideje látszik, hogy frissíteni kéne az elől lévő embereket.Pipita írta:Volt itt egyszer régen valami töröknémet, akinek hasonló statisztikákkal kellett mosdatni a szánalmas teljesítményét.RealMadridFanatic írta:
Ezt tuti most találtad ki.
Benzema egy kripli.
Ez a túltolt pesszimizmus meg nevetséges. Tele voltunk ziccerekkel. Gondolom koncentráció- és motivációhiány van Betis elleni bajnokikon, ezért nem mennek be most a helyzeteink. Ez idővel csak javulni fog. A játék képével semmi gond nem volt, nem tudom ki mit nézett de én legalább 4-5 tiszta ziccerre emlékszem, amikor átjátszottuk őket. Például Bale sarkas lövése, előtte a sarokpassza három védő között Cének, meg Cé sarkazása is a zseniális kategóriába tartozik. Nem ment be semmi, le van szarva. Majd májusban bemegy, aztán 13.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. szeptember 21., csütörtök 9:11
Volt itt egyszer régen valami töröknémet, akinek hasonló statisztikákkal kellett mosdatni a szánalmas teljesítményét.RealMadridFanatic írta:Goles de CR con Benzema en el campo : 1,22 por partido (CR Karimmal)
Goles de CR sin Benzema en el campo: 0,76 por partido. (CR Karim nélkül)
Ezt tuti most találtad ki.
Benzema egy kripli.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. szeptember 21., csütörtök 8:51
Ja, hát ezért kellene valaki, aki a nullából is tud gólt rúgni néhanapján.donor írta:A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki, a jobb edzők felismerték hogyan kell ellenünk játszani. Betömörült védelem ellen teljesen impotensek vagyunk.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 21., csütörtök 8:32
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. szeptember 21., csütörtök 8:28
Goles de CR con Benzema en el campo : 1,22 por partido (CR Karimmal)
Goles de CR sin Benzema en el campo: 0,76 por partido. (CR Karim nélkül)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 21., csütörtök 8:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 21., csütörtök 8:14
Ez sem igaz, mert tegnap levegőben és földön is többször átjátszottuk őket, csak Adán éppen 9 védést mutatott be. Tavaly benyelt hat gombócot, tegnap élete meccsét hozta.A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki, a jobb edzők felismerték hogyan kell ellenünk játszani. Betömörült védelem ellen teljesen impotensek vagyunk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 21., csütörtök 8:12
Erről van szó kérem szépen, de ezt mindenki tudja, hogy CR-nek vannak ilyen meccsei, időszakai, csak a nagyon okos vezetőségünk nem. Ezt szajkóztuk, szajkózzuk jó ideje, hogy nincs alternatíva a góllövés terén, mert hiába hoztunk el egy Ceballost a Barca orra elől, aki át fogja mozizni az évet, de elől teljesen nulla a nyári munkaRealista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt, aztán meg Bale![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 21., csütörtök 8:03
azt mondod, hogy jön még 2 X?????___Samy___ írta:Tavaly is 4 x-el kezdtük a szeptembert, mégis dupláztunk, szóval calma. Én bízom a csapatban.
Szeretünk a múltra támaszkodni. Ramos is elmondta, hogy ez a tavalyi csapat.Realista24 írta:G. V.tinho írta:
Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.
azt meg ne is elemezzük, ki mit adott a madridizmusnak.
(azzal együtt, hogy bárcsak Benzema lett volna, Bale meg nem)
Past is past, tartja a mondás. Gondoltam szólok. Itt a tegnap esti meccsről van szó szigorúan, de látom nem sikerült értelmezni, amit írtam. Sebaj, majd egy kávé után fuss neki újra.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 21., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 21., csütörtök 7:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 21., csütörtök 7:53
G. V.tinho írta:Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.Realista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt![]()
azt meg ne is elemezzük, ki mit adott a madridizmusnak.
(azzal együtt, hogy bárcsak Benzema lett volna, Bale meg nem)
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. szeptember 21., csütörtök 7:51
Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.Realista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt![]()
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem