Agüerot nem érted miért akarják néhányan, de Torrest hoznád. Oké.

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 16:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 16:27
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 16., kedd 16:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 16:20
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 15:40
Nem hinnem, h Jese a fonokevel megy szembe, egy nyilatkozata volt, de igysem ugysem kap(kapott) lehetoseget, nyilatkozat ide nyilatkozat oda.morientes írta: Isten tudja,én se vagyok oda El Unico munkamódszereiért,de arra meg azt mondom csak a bolond megy szembe a főnökkel.Casillasnak se jött ez össze.Szépen csendbe kell maradni,aztán ha a portugál lép,és tényleg annyira jó(bár sztm ő is túl van kicsit misztifikálva mint Mourinho :-) )akkor meg fogja kapni a lehetőséget.Addig meg pofa be,oszt koncentráljon a játékra
Jesé témát részemről lezártam :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 15:24
Isten tudja,én se vagyok oda El Unico munkamódszereiért,de arra meg azt mondom csak a bolond megy szembe a főnökkel.Casillasnak se jött ez össze.Szépen csendbe kell maradni,aztán ha a portugál lép,és tényleg annyira jó(bár sztm ő is túl van kicsit misztifikálva mint Mourinho :-) )akkor meg fogja kapni a lehetőséget.Addig meg pofa be,oszt koncentráljon a játékraEbben van vmi, ha Jose akkora nagy pedagogus mint mondjak(szerintem ez is tul van misztifikalva), akkor nem igy cselekszik. Raadasul Mou a felnott, neki kellene felkarolnia az ilyen fiatalokat es peldat mutatni nekik. aztan Jese es Pedro Leon esete is mutatja, h bizony az a fele magatartas amit Mou tanusit felejuk az rosszabb mint amit ezek a gyerekek viselkedese.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 15:11
Ebben van vmi, ha Jose akkora nagy pedagogus mint mondjak(szerintem ez is tul van misztifikalva), akkor nem igy cselekszik. Raadasul Mou a felnott, neki kellene felkarolnia az ilyen fiatalokat es peldat mutatni nekik. aztan Jese es Pedro Leon esete is mutatja, h bizony az a fele magatartas amit Mou tanusit felejuk az rosszabb mint amit ezek a gyerekek viselkedese.ericco írta: Szerintem az van, hogy Mourinho gyerekesen neheztel rá, mivel Jesé Torilt nevezte meg (pont akkor mikor a két edző közt nézeteltérés volt), mint a tartalékcsapapt edzőjét, arra a kérdésre, hogy Mourinho megfelelő-e, mint edző az utánpótlás szempontjából. No comment.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 14:57
Öszintén szólva,nem emlékszem hogy valaki írta volna hogy nincs benne alázat.Nem az, de az újságíró hülye kérdést tett fel neki, amire csak annyit válaszolt, hogy a második csapat edzője nem Mournho, hanem Toril. Nem mondott semmi rosszat, csak az igazságot. A nyilatkozatát meg azért hoztam fel, mert páran azt írták róla, hogy hiányzik belőle az alázatosság. Amit fogalmam sincs, mire alapoznak.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 14:49
Én kevésbé idénről beszéltem. Inkább általánosságban és/vagy a jövőről.ericco írta:ismétlem, idénről van szó.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 14:40
Ezt nem értem. Attól még, hogy itt-ott kap lehetőséget az első csapatban, még ugyanúgy játszhat a Castillában. Pl. mint Morata.Ha a vezetőség úgy látja, hogy nincs azon a szinten, hogy a fentebb vázolt szisztéma alapján játsszon, akkor tényleg jobb lenne, ha inkább opcióval eladná, minthogy itt üljön a padon, és megrekedjen a fejlődésben.
Nem az, de az újságíró hülye kérdést tett fel neki, amire csak annyit válaszolt, hogy a második csapat edzője nem Mournho, hanem Toril. Nem mondott semmi rosszat, csak az igazságot. A nyilatkozatát meg azért hoztam fel, mert páran azt írták róla, hogy hiányzik belőle az alázatosság. Amit fogalmam sincs, mire alapoznak.morientes írta:Nem tudom hogy Jesé vajon a megfelelő ember aki ezt a dolgot véleményezze...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 14:17
Nem tudom hogy Jesé vajon a megfelelő ember aki ezt a dolgot véleményezze...focizzon,teljesítsen jól,az a dolga.A személyzeti kérdéseket meg hagyja arra akinek az a dolga. :-)Szerintem az van, hogy Mourinho gyerekesen neheztel rá, mivel Jesé Torilt nevezte meg (pont akkor mikor a két edző közt nézeteltérés volt), mint a tartalékcsapapt edzőjét, arra a kérdésre, hogy Mourinho megfelelő-e, mint edző az utánpótlás szempontjából. No comment.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 14:13
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 13:38
Hát mondjuk a fociba nem mindig fizetődik ki,ha valaki túl szerény,más kérdés hogy aki ilyen fiatal,meg még nem sokat rakott le az asztalra,az jobb ha kicsit visszàbb vesz.Nálam alapból az alázat,meg a szerénység a legfontosabb dolog.....
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 16., kedd 13:32
1 hónapja töltötte be a 20-atMickey írta:CR 18 volt azt hiszem mikor Mankaszterbe ment.
Jesé tán 21 lesz.
Spanyol második vonalban van.Ti sem tudásra hasonlítjátok őket,de én máshogy sem tenném
spanyol elsőbe én senkit nem adnék kölcsön, hacsak nem egy Malaga, Atletico, jelentkezik be érte. A többibe értelmetlen, és felesleges, mert annyira gyengék, hogy szinte lehetetlen bármi értékelhetőt is letenni az asztalra. Esetleg a Leverkusenbe lenne érdemes, mert láthattuk, hogy Carvajal se okozott csalódást. Talán a német első a legmegfelelőbb a fejlődésre.ezért lenne érdemes egy évre az első osztályba is kölcsön adni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 13:28
Ő nekem is mindig fejtörést okoz, vagy hát úgy ez az egész csatárkérdés. 60-ért nem hoznék csatárt semmiképp, főleg nem Cavanit. Őt szerintem 30 körül el lehetne hozni, ami rendben is van, ezért valahogy ő tűnik a legjobb választásnak.Remy írta:kivéve Agüero
Jaj Istenem, de szeretem ezt a számot!Mickey írta:Évek oly hamar szállnak el, csavargó haja hófehér
Szíve dobban még, szeme tűzben ég, de hívja már az örök pihenés
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 13:22
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem