HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 20., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. szeptember 20., szerda 9:27
Nem csak eljutottak de jobban is jatszottak. Mint mondtam en aztan kicsit se banom hogy a real nyerte de ha az atletico huzta volna be akkor se hoborogtem volna a neten hogy kozuk se volt a blhez.rashidm írta: Erre csak azt tudom mondani, hogy "akkor engedjük át a döntőt ha már ilyen ügyesen eljutottak ideáig"? Ha megnyerték volna, akkor lett volna megérdemelt. Ez is olyan mint a bl döntőnél, hogy "Buffon nyerje meg, mert megérdemli". WTF?Ennyi erőből én is megérdemelnék 1 millás fizut havonta mert megérdemlem.
HozzászólásSzerző: Faust » 2017. szeptember 20., szerda 9:17
Arra gondolsz, amikor vért hugyozva mindenkit épphogy megvertek 1-0-ra?Arra is emlékszem mikor a Spanyol foci kilépett az árnyékából és a válogatott a vb-n mindenkit megalázott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 8:39
bercik írta:persze, meg azért mert nekik 0. nagyon jó indok lenne de nem.Realista24 írta: Miért érdemelték volna meg?Mert nekünk van 12?
a 15-16os bl kiírásban átficánkoltak a barcán és a bayernen úgy hogy a barca ellen még jól is játszottak a bayern ellen pedig 1-1 jó félidővel és isteni csodával továbbmentek.
Míg a real madrid pedig helyzetek alapján épp hogy csak nem esett ki a wolfsburgtól de a legnagyobb pofon számomra a roma elleni volt ahol is bizonytalan volt a játék és Sala vagy kicsoda 2-3 100%os ziccert hagyott ki.
A döntőben pedig az atletico a kezdeti összezavart játékot lemosva magáról, átvette a meccs irányitását.
ez az én véleményem véleményem arról az évről.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 20., szerda 8:32
Erre csak azt tudom mondani, hogy "akkor engedjük át a döntőt ha már ilyen ügyesen eljutottak ideáig"? Ha megnyerték volna, akkor lett volna megérdemelt. Ez is olyan mint a bl döntőnél, hogy "Buffon nyerje meg, mert megérdemli". WTF?bercik írta:persze, meg azért mert nekik 0. nagyon jó indok lenne de nem.Realista24 írta: Miért érdemelték volna meg?Mert nekünk van 12?
a 15-16os bl kiírásban átficánkoltak a barcán és a bayernen úgy hogy a barca ellen még jól is játszottak a bayern ellen pedig 1-1 jó félidővel és isteni csodával továbbmentek.
Míg a real madrid pedig helyzetek alapján épp hogy csak nem esett ki a wolfsburgtól de a legnagyobb pofon számomra a roma elleni volt ahol is bizonytalan volt a játék és Sala vagy kicsoda 2-3 100%os ziccert hagyott ki.
A döntőben pedig az atletico a kezdeti összezavart játékot lemosva magáról, átvette a meccs irányitását.
ez az én véleményem véleményem arról az évről.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 20., szerda 8:31
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. szeptember 20., szerda 8:25
persze, meg azért mert nekik 0. nagyon jó indok lenne de nem.Realista24 írta: Miért érdemelték volna meg?Mert nekünk van 12?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 20., szerda 8:22
Az a különbség, hogy mi (real) sose mondtuk azt, hogy "kineveljük, sose vásárolunk drágán" és társait. Erre itt van Dembelé 150-ért. Nekem nincs ezzel bajom, csak ne hangoztassák ezen túl.bercik írta:nem mindig kerülhető ki az hogy olcsón veszel játékosokat. na meg persze a real se panaszkodhat hasonló igazolásokból. Akkor konkrétan mi ez a lenézés?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 20., szerda 8:20
Akkor most már a bl, bajnoki címek, stb nem számít, hanem az hogy ki nevelte ki a többszöri aranylabdást?Dr.Dre írta:Mi nem veszünk hanem kineveljük az aranylabdásokat? Bástya, nézz már szét, melyik csapat nevelte ki az Aranylabda csúcstartót? És ki vette meg Angliából? Ha már ezzel dobálózol, igen, mi kineveltünk egy játékost, aki 5x hozta el. Ti meg megvettetek egyet, aki 4x.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 8:02
Úgyvan, töröljük kiOké, látom ez a 10 éves intervallum nagyon nem tetszik, jó, a 20. században ti voltatok a legjobb csapat. Oké.akkor mostmár tekintsünk el 1960-tól, és nézzük a belátható múltat. Mit érdekel engem hogy az 1900-as években ki mit nyert meg?
Akkor teljesen más volt minden. Ne a múltból éljetek, van a jelenben is mire büszkék lennetek.
Kitenyésztettetek egyet, aki olyan szereket kapott, ami ma már illegális.igen, mi kineveltünk egy játékost, aki 5x hozta el.
Miért érdemelték volna meg?1et minimum megérdemeltek volna, teszem hozzá leszarom hogy nem ők nyerték.
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. szeptember 20., szerda 7:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 20., szerda 7:45
HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2017. szeptember 20., szerda 7:32
Az remélem megvan, hogy ilyen "Mondd, hogy..." típusú , teledzsi91 írta:Dr.Dre írta:
Azért te sem vagy semmi. A Barcelona szurkolóknak persze hogy jó meg szép, bárhogy nyer.
De ez nem mondható el a Real-ra? Ti is tudtommal örültök minden győzelemmel, legyen az bármilyen.
Omlik össze a világunk? Akármennyire is szeretnéd, a Barcelona még mindig a top 3 elitbe tartozik a Madriddal együtt. Néha a Madrid van feljebb (most), néha a Barcelona. Nem kell túlbonyolítani. Azért úgy, hogy az elmúlt 10 évben 3x(?) nyert a R.Madrid spanyol bajnokságot,na meg a BL-ek száma is az elmúlt 10 évben 3-3 ide is oda is, és azt mondod RÁNK hogy omlik össze a világ, és hogy kapaszkodunk fel, elég nagy elvakultság,már bocs.
És a normális Barcelona szurkolókat sem kellene a hülyékhez venni, mert olyanok nem csak nálunk vannak, hanem nálatok is.![]()
Peace![]()
Tedd a kezedre a szíved bástya és mondd,hogy nem hasadt ketté amikor megtudtad,hogy nem Franco tábornok miatt volt az átigazolási tilalom, vagy a rengeteg adócsalás, mondd azt nekem,hogy nem harsogtad halkan,hogy Neymar marad mert ez egy nagy család(hiszen oviba viszik egymás gyerekeit), vagy hogy nem tartottad démoninak a kontrafocit 2015ig.Mondd,hogy nem hitted el,hogy a tiki-taka egy 100 éve kialakult stílus a klubnál és az a labdarúgás krémje,ha a játék egy elemében valaki maxon van
Mondd,hogy nem élveztél labdabirtoklási százalékokra,gólpontokraMondd,hogy nem gondoltad,hogy a matrac érdmelné a bl-t (WTF antifutball-elvek?)
![]()
Mondd azt nekem,hogy nem hittél benne,hogy ti nem veszitek hanem kinevelitek az aranylabdásokat ,és hogy nem vontál vállat magadban mormogva egy meszkuenklubot amikor megvettétek neymart 100 milláért(mondd,hogy nem hittél benne,hogy 17 millió volt) és dembelét 140ért,meg ibrát 80ért,meg suarezt mit tudom én mennyiért
![]()
Mondd,hogy nem hittél az utólsó percig messi ártatlanságában,mondd hogy nem gondoltad,hogy minden vád ami a klubodat éri madrid felől jön és nem azért van mert a vezetőségetek minden idők egyik legkorruptabb elnöksége![]()
Mondd,hogy '15ben nem sírtál,hogy gyenge Juvét kapott a Real és a döntőben nem a világ egyik legjobb Juventusát győztétek le![]()
Kérlek mondd,hogy nem számoltad sohasem a sikereket egy olyan időponttól ami neked jobban hangzik és nem próbáltad a világ labdarúgásának történelmét megszabotálni/megrövidíteni/megcsonkitani ...![]()
Mondd,hogy nem 10 évvel példálózol amikor a 4 évnél észreveszed,hogy hoppá ez így nekik jobb![]()
Mondd,hogy most ki írtam magamból minden ellentétet,napraforgást amit levágott a barszások hangosabbik része de akkor hazudsz![]()
De ha ezen pontok egyikénél sem omlott benned össze egy kicsit a világ, nem halt meg egy része sem a lelkednek, akkor gratulálok! A nagy bébi bumm előtt születtél és elkerülted a 2009-11es retardációt.![]()
Ja és igen, én örülök mint majom a farkának bármilyen győzelemnek.De én megtehetem, mert nem hánytam tele a világot évekig hülyeségekkel,hogy a mi stílusunk ez a másiké szar.Ez űrfoci az antifoci, az mák ez tudás.Az Inzaghi szint emez meg krisztus fia.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 20., szerda 1:32
A szennyoladalak csak a visszhang.Érdemes egy kicsit átbogarászni klubikonok(Xavi,piké,danialves stb[ugye halottról jót vagy semmit de Cruijff...]) elnökök nyilatkozatait mert az igazán nagy marhaságok(képmutatások) tőlük jöttek és akkor a sok kommentátor szakkommentátor újságíró(mert olyan nincs ,hogy pártatlan) csak olaj a tűzre.DinhoL írta:De most komolyan ki, meg hol ír ilyeneket?? NSO-n a 14 évesek? Ezt tényleg nem értem mik ezek a full általánosítások, főleg úgy hogy a szennyoldalak népén túl sehol nem találkoztam olyan barcás véleménnyel, hogy mekkora királyság lenne pl a kontrajátékunk, vagy fejeseink amiket emliitesz..(am nem is tudom fejesünk a meccs előtt mikor volt utoljára). La Masia sincs már agyon dícsérve, ez is sztem csak régi beidegződés. Tehetséges arcok ugyanúgy jönnek ki csak sajnos bizonyos emberek munkája nem segÍti a helyzetüket a klubnál..M1Ö írta:
Ugye tiki-taka meg La Masia über alles, most meg éljen a fejes gól meg a kontra, meg az se baj, ha többet költünk igazolásra mint a Madrid. De az is csak tőletek, mert ha mástól jön szintén lesüllyed szégyenbe.
Mindegy is, csak kíváncsi vtam honnan jönnek ezek a nézetek
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 20., szerda 1:09
Dr.Dre írta:Azért te sem vagy semmi. A Barcelona szurkolóknak persze hogy jó meg szép, bárhogy nyer.dzsi91 írta:Nincs pálfordulat,sose volt igazából kialakult képük és értékrendjük a labdarúgásról.
#Messialegjobb meg #messkuenklub aztan csokolom.Talaltam egy nagyon szep alairast odaat,valahogy ez leírja az egesz barsza eszmét:
“Ha a barca nyer,a futball nyer”![]()
Ennyi a lenyeg,csokolom.Game over mindenkinek,ha a barca nyer, nyer a futballha a barsza kontrázva nyer az akkor is szép,ha 150 milláért vasarolnak az is jo, mert a barsza mindig szép
szerintem jópofa.Kívülről nézve zseniális ahogy omlik össze a világuk szépen lassan de mindig találnak valami kapaszkodót ,hogy visszakábítsák magukat
De ez nem mondható el a Real-ra? Ti is tudtommal örültök minden győzelemmel, legyen az bármilyen.
Omlik össze a világunk? Akármennyire is szeretnéd, a Barcelona még mindig a top 3 elitbe tartozik a Madriddal együtt. Néha a Madrid van feljebb (most), néha a Barcelona. Nem kell túlbonyolítani. Azért úgy, hogy az elmúlt 10 évben 3x(?) nyert a R.Madrid spanyol bajnokságot,na meg a BL-ek száma is az elmúlt 10 évben 3-3 ide is oda is, és azt mondod RÁNK hogy omlik össze a világ, és hogy kapaszkodunk fel, elég nagy elvakultság,már bocs.
És a normális Barcelona szurkolókat sem kellene a hülyékhez venni, mert olyanok nem csak nálunk vannak, hanem nálatok is.![]()
Peace
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. szeptember 20., szerda 0:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 20., szerda 0:08
Most akkor erre írhatnám, hogy az oldalatokat szennyoldalnak találod?DinhoL írta:főleg úgy hogy a szennyoldalak népén túl sehol nem találkoztam olyan barcás véleménnyel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 0:04
Nem akartam beleszólni itt a magas röptű eszmecserébe, de mi az , hogy az elmúlt 10 évben?Dr.Dre írta:Azért te sem vagy semmi. A Barcelona szurkolóknak persze hogy jó meg szép, bárhogy nyer.dzsi91 írta:Nincs pálfordulat,sose volt igazából kialakult képük és értékrendjük a labdarúgásról.
#Messialegjobb meg #messkuenklub aztan csokolom.Talaltam egy nagyon szep alairast odaat,valahogy ez leírja az egesz barsza eszmét:
“Ha a barca nyer,a futball nyer”![]()
Ennyi a lenyeg,csokolom.Game over mindenkinek,ha a barca nyer, nyer a futballha a barsza kontrázva nyer az akkor is szép,ha 150 milláért vasarolnak az is jo, mert a barsza mindig szép
szerintem jópofa.Kívülről nézve zseniális ahogy omlik össze a világuk szépen lassan de mindig találnak valami kapaszkodót ,hogy visszakábítsák magukat
Peace
HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2017. szeptember 20., szerda 0:02
Mert általában 4 vagy 90 évet nem szoktak nézni. Mondtál volna 5-öt, igen, akkor az elmúlt 5 évben nektek voltak jobb eredményeitek. 90-et meg minek nézzünk? ne a 20. században éljük már.TheBull6 írta:Annyira vicces ezzel a 10 évvel dobálózni mindig.![]()
![]()
Miért nem nézünk csak 4-et vagy éppen 90-et? Jah mert úgy kicsit nem festene olyan jól a dolog?
Gondolom a tavalyi szezonban is az a legnagyobb örömötök, hogy megvolt a történelmi fordítás a PSG ellen (ami sajnos semmit sem ért, mivel a következő körben leiskolázott titeket a Juventus) és a győzelem a Bernabeuban (ami szintén semmit sem ért, hiszen a bajnokságot így sem tudtátok megnyerni)
De tudom, a bírók miatt nyertünk bajnokságot meg a szerencse miatt, a BL-t meg a könnyű sorsolás és persze Kassai miatt.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. szeptember 19., kedd 23:59
De most komolyan ki, meg hol ír ilyeneket?? NSO-n a 14 évesek? Ezt tényleg nem értem mik ezek a full általánosítások, főleg úgy hogy a szennyoldalak népén túl sehol nem találkoztam olyan barcás véleménnyel, hogy mekkora királyság lenne pl a kontrajátékunk, vagy fejeseink amiket emliitesz..(am nem is tudom fejesünk a meccs előtt mikor volt utoljára). La Masia sincs már agyon dícsérve, ez is sztem csak régi beidegződés. Tehetséges arcok ugyanúgy jönnek ki csak sajnos bizonyos emberek munkája nem segÍti a helyzetüket a klubnál..M1Ö írta:
Ugye tiki-taka meg La Masia über alles, most meg éljen a fejes gól meg a kontra, meg az se baj, ha többet költünk igazolásra mint a Madrid. De az is csak tőletek, mert ha mástól jön szintén lesüllyed szégyenbe.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem