Mert általában 4 vagy 90 évet nem szoktak nézni. Mondtál volna 5-öt, igen, akkor az elmúlt 5 évben nektek voltak jobb eredményeitek. 90-et meg minek nézzünk? ne a 20. században éljük már.TheBull6 írta:Annyira vicces ezzel a 10 évvel dobálózni mindig.![]()
![]()
Miért nem nézünk csak 4-et vagy éppen 90-et? Jah mert úgy kicsit nem festene olyan jól a dolog?
Gondolom a tavalyi szezonban is az a legnagyobb örömötök, hogy megvolt a történelmi fordítás a PSG ellen (ami sajnos semmit sem ért, mivel a következő körben leiskolázott titeket a Juventus) és a győzelem a Bernabeuban (ami szintén semmit sem ért, hiszen a bajnokságot így sem tudtátok megnyerni)
De tudom, a bírók miatt nyertünk bajnokságot meg a szerencse miatt, a BL-t meg a könnyű sorsolás és persze Kassai miatt.
Igen, tényleg örültem mikor fordítottunk, és tényleg örültem a Bernabeus győzelemnek, meg a spanyol kupának. Akkor ennyi jutott. Nektek talán nem volt olyan évetek, amikor ennyi jutott, vagy ennyi se?
Szépen leírtam, hogy jelenleg jobbak vagytok. Azt miért nem emelted ki? Mikor írtam én azt, hogy a bírók miatt nyertétek a bajnokságot meg a BL-t?
Ti mindegyik Barcelona szurkolót egy kalap alá veszitek, holott én szerintem normálisan kommunikálok (mint egy rakat más Barcelona szurkoló is), és normálisan gondolkodom, e mellett be is ismertem hogy JELENLEG jobbak vagytok. Ne a 14 éves gyerekeket vegyétek már alapul. Nálatok csak ők a Barcelona szurkolók? a 14 éves Barcelona szurkoló veszekedjen a 14 éves Real szurkolóval. Az nem ránk tartozik.